Ty kreujesz sie misiu na debila. 99% Twoich postow na FO tyczy sie mojej osoby, biegasz kolo mojej nogawki i ujadasz jak maly piesek, przybiegasz pierdylion razy z tym samym screenem wyrwanym z kontekstu, wklejajac go bez jakiegokolwiek komentarza, rzucajac 'tylkoto tu zostawie'.
Teraz tez sie nie popisales, wytykanie Thinkalowi bledow nie rowna sie robieniu z siebie polonisty, tylko ponownemu przypominaniu temu imbecylowi o czyms, o czym juz wczesniej iles razy slyszal.
Ja bledy robilem i bede okazyjnie robic, kilkanascie lat mieszkania za granica kraju nie pomaga
Nie, ty biegasz po FO i rzygasz gownem. Do tej pory nie napisales nic sensownego, caly czas wrzucasz bezsensowne wysrywy i zaczepki. Piszecie o ego top, ale to widac u ciebie, ww1910 i zbysia, zlotej trojki odklejencow, ktora przybiega tu trzepac sie do kazdego screena jaki uda im sie zlapac i otwiera szampana z powodu najmniejszego sukcesu. To co dla przecietnego gracza jest podloga, dla was drogie odklejusy jest sufitem.
Zdefiniuj co rozumiesz poprzez parszywe granie, bo od 3 miesiecy wrzucasz jakies swoje smieszne tezy i niczym ich chlopcze nie podpierasz.