.NiefisiujMisiu.
Łucznik na koniu
- Wynik reakcji
- 508
Za każdym razem zmieniają zasady. Pamiętam A4, świat wypełniony całkowicie 
Teraz nie do pomyślenia
Teraz nie do pomyślenia
Dobry wieczór Państwu
Przyznam, że zawsze starałem się unikać FO, przede wszystkim ze względu na charakter i kulturę (lub jej brak) tutejszych krzykaczy ale odnoszę wrażenie, że w przypadku Arkadii poziom dyskusji może być nieco wyższy, dlatego stwierdziłem, że nadszedł moment zmian
Zatem ELO WSZYSTKIM ! Jestem.
Nie no teraz spokojnie po tym jak pawlo sie uspokoil xDDobry wieczór Państwu
Przyznam, że zawsze starałem się unikać FO, przede wszystkim ze względu na charakter i kulturę (lub jej brak) tutejszych krzykaczy ale odnoszę wrażenie, że w przypadku Arkadii poziom dyskusji może być nieco wyższy, dlatego stwierdziłem, że nadszedł moment zmian
Zatem ELO WSZYSTKIM ! Jestem.
my+wj+STOP=22761 wiosekEhhh, beka z WJ xD
WJ nie dość że dołączyło do KRP żeby grać w przewadze 24.5k na 21.5k wiosek, grać wśród bardziej doświadczonej ekipy (gracz KRP ma "średnio" ~1700 przejęć w swojej karierze, gracz JABOL+Paradise ma średnio 950 przejęć w karierze to jeszcze nie byli w stanie wytrzymać 12 dni "okresu wypowiedzenia PoN'a" i musieli dołączyć do wojny a następnie zaatakować gracza który nie miał nawet KP & wiary w wiosce xD
Taki obraz wasz xD
View attachment 47316
Uwaga, rozpoczynam serię ciekawostek:
BlackCurrant przejął w swojej karierze aż 68 368 wiosek! Wszyscy gracze członu `JABOL!` (w którym jestem ʕ•ᴥ•ʔ, swoją drogą super plemie, polecam) oraz `JABOL*` mają łącznie w swojej karierze 45105 przejęć, pan czarna porzeczka sam jeden ma ich aż o 51% więcej! Gratulujemy wyniku!
musieli dołączyć do wojny a następnie zaatakować gracza który nie miał nawet KP & wiary w wiosce xD
Oj przecież oczywiście nie chodzi o Assaull'a, jest was 25 osób więc nie udawaj że nie wiesz o kogo chodziNo nie świruj że Assaull gra bez premki i kościołów![]()
ta małych plemion xD Żeby zobrazować "potęgę" małych plemion o której mówi Time ("xMxNx", "SMURFS", "MzT", "MzT. ."), na 126 graczy w tych plemionach jedynie 5 z nich było kiedykolwiek w TOP20 na jakimkolwiek świecie:i mnóstwo małych pewnie plemion,