Dyskusja o ustawieniach szybkich rund

• Rozpoczynający wątek Rozpoczynający wątek jarq
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Nie będzie żadnych kilkudniowych longów chłopie i wbij to sobie do tego pustego baniaka , męczarnia jest jak jest jednodniowa runda a co mowa o takiej więcej zapomnij. Idź sobie do innych krajów i tam ustalaj zasady
rundy 3,4h masz doslownie codziennie a kilkudniowych wogole, meczarnia jest jak jest jednodniowa? stary taka runda juz sie konczy po 3,4h i jest calkowicie zdominowana, i jak raz cie podbija nie ma juz calkowitego sensu grania od nowa, i nie ustalam zadnych zasad :D tylko daje zwykłą propozycje, bo kika lat temu takie longi byly fajne

wiadomo kto wygral bo podbijasz graczy i na tym sie ta runda konczy, dlatego napisalem ze poziom 6 z podbijaniem barab bo jak sie barby skoncza wtedy zaczyna sie tak naprawde gra, bo masz walki przy duzych ilosciach wsi i jest ciekawa. wyobraznia? nie, po prostu lata temu na takich longach gralem i bylo ciekawie i byla walka do konca tak naprawde. wiem ze inni pracuja dlatego zaproponowalem swieta, bedziesz zawsze mogl wlaczyc tryb spieacy albo dac zasta

Ostatnia edycja:
Bić się między sobą a ostatecznie wygrał Niemiec brawo , polaczki sie sami wolą bić między sobą zamiast z zagranicznymi

Ciężko jest mi znaleźć na zabawę 3h w ciągu dnia, nie mówię już tutaj o całodniowych, to niestety bez szans.
Jak jest rundka 1,5h lub 2h o pasującej mi godzinie, to łatwiej mi jest wejść i się pobawić ;)
Trudno to sobie urlop w pracy weź, extreme level 10 wioska to totalne dno a nie runda

Czemu nie ma takich urozmaiconych rund jak na portugalskich plemionach czy brazylijskich? Co to za denne szybkie po 3 godziny? może zrobilibyście jakiś długodystansowiec

Czemu nie ma takich urozmaiconych rund jak na portugalskich plemionach czy brazylijskich? Co to za denne szybkie po 3 godziny? może zrobilibyście jakiś długodystansowiec
Jak Ci coś nie pasuje to wyjazd stąd. Chcesz długo dystansowo to na wolne światy idź ;)

Powrót
Do góry