Dyskusja o sytuacji na świecie Arkadia 11

Nya.

Chłop
Wynik reakcji
12
Na pewno będzie otwarta dopiero jak sobie speedy naklepią wojsk i poprzejmuja barbarki.Po oświadczeniu że mają małe wioski, to nikt nie będzie ich rozbudowywał. Po co mają rozbudować do 12 k jak mogą mieć po cztery. Mają barbi do wzięcia około 500 szt. więc trochę zejdzie. Jak my tam wejdziemy to będą mieć pełne koszary i po 15 wiosek albo i lepiej.

Pluto?

Łucznik
Wynik reakcji
1.007
A9 - był TOP 1, finalnie wyszarzał
A10 - był TOP 1, finalnie wyszarzał

pewnie by wystartował, wygrał A11 z tymi swoimi PPkami po czym wyszarzał przed końcem świata xD
ale co Ty psie szczekasz na A9 oddałem zasta na końcu prosili mnie z plemienia bym kliknął kasacje bo nie potrafili mnie rozebrać XD

Remorab

Chłop
Wynik reakcji
0
Panie Adminie jak w końcu będzie z odpaleniem tego świata? Bo ja na swoim świecie już mam już nóż na gardle i chciałbym doczekać przeniesienia na arkadię a 10 nie ma obecnie już żadnego sensu. A szkoda mi stracić w miarę rozbudowanej wioski.

Wynik reakcji
3
ale co Ty psie szczekasz na A9 oddałem zasta na końcu prosili mnie z plemienia bym kliknął kasacje bo nie potrafili mnie rozebrać XD
Tak oczywiście, a niby ban globalny niema tu nic do gadania - wyszarzałeś na wszystkich światach misiaczku. Może postawić ci pomnik za okradanie innogames, a potem organizować pielgrzymki do niego. O wielki Pluto

Oda do Pluto
czyli piosenka o tym, który odważył się obejść system

O Pluto, handlarzu, co śladem przebiegłym
Wśród plemiennych szlaków sunąłś krętą drogą.
Za grosze skarby nabywałeś w krainach dalekich,
A tutaj sprzedawałeś – jakże złotą wartość!

Gdzież świt się zaczynał, tam PP już czekało,
By w twoje sprytne dłonie wpaść lekkim echem.
Innogames drżało, gdyż widziało, jak wzrasta
Twój majątek na przekór im i ich prawu!

Tyś zawołał: "Czemu by nie?" i przeliczał waluty,
Z poświęceniem dla zysku i z ducha przygody.
Polska cię znała, a świat cię nie dosięgnął,
Jak wieczny wędrowiec, co zawsze ucieknie.

Innym drogo, tobie tanio – tak system rozgrywałeś,
Mistrzu kalkulacji, gdzie prawa się łamały.
I choć wspomnienie twoje szeptem już ginie,
Twoja legenda w plemionach nie zginie!

Ostatnia edycja:
Wynik reakcji
520
Tak oczywiście, a niby ban globalny niema tu nic do gadania - wyszarzałeś na wszystkich światach misiaczku. Może postawić ci pomnik za okradanie innogames, a potem organizować pielgrzymki do niego. O wielki Pluto

Oda do Pluto
czyli piosenka o tym, który odważył się obejść system

O Pluto, handlarzu, co śladem przebiegłym
Wśród plemiennych szlaków sunąłś krętą drogą.
Za grosze skarby nabywałeś w krainach dalekich,
A tutaj sprzedawałeś – jakże złotą wartość!

Gdzież świt się zaczynał, tam PP już czekało,
By w twoje sprytne dłonie wpaść lekkim echem.
Innogames drżało, gdyż widziało, jak wzrasta
Twój majątek na przekór im i ich prawu!

Tyś zawołał: "Czemu by nie?" i przeliczał waluty,
Z poświęceniem dla zysku i z ducha przygody.
Polska cię znała, a świat cię nie dosięgnął,
Jak wieczny wędrowiec, co zawsze ucieknie.

Innym drogo, tobie tanio – tak system rozgrywałeś,
Mistrzu kalkulacji, gdzie prawa się łamały.
I choć wspomnienie twoje szeptem już ginie,
Twoja legenda w plemionach nie zginie!
a gdzie jest punkt regulaminu który mówi że nie można sobie pp kupić w lirach tureckich? :D tu nigdy nie wiadomo za co się dostanie bana. Możesz na przykład przejąć losową pustą wioskę gracza i będzie ban za pushing bo gracz nie był w plemieniu.. ale gdyby był w plemieniu to już nie pushing lub dostać bana za nielegalne skrypty w pasku pomimo że nie ma się nawet KP xd to jest żenujące że przez tyle lat gry nie ma jasnego i przejrzystego regulaminu z karami jakie grożą za dane przewinienia, a support robi sobie co chce, więc nie spodziewajcie się że Wam otworzy A11 kiedy chcecie bo jak będzie wielki lord chciał to wam po złości za miesiąc otworzy

Bojszor

Miecznik
Wynik reakcji
50
@kmic opiekunie projektu plemion.pl
Może dasz już informacje kiedy świata ruszy dla wszystkich .
Kilku graczy ładnie tam sobie darmo i zbiera. Nie wydaje mi się by nowi gracze co wejdą z dużymi wioskami mieli jakieś ogromną przewagę

Do góry