A więc jak tam jest wiadoma wstępna data ?
Ps. Taki Pluto to generalnie sam by mógł wygrać Arkadię xdd
ale co Ty psie szczekasz na A9 oddałem zasta na końcu prosili mnie z plemienia bym kliknął kasacje bo nie potrafili mnie rozebrać XDA9 - był TOP 1, finalnie wyszarzał
A10 - był TOP 1, finalnie wyszarzał
pewnie by wystartował, wygrał A11 z tymi swoimi PPkami po czym wyszarzał przed końcem świata xD
Tak oczywiście, a niby ban globalny niema tu nic do gadania - wyszarzałeś na wszystkich światach misiaczku. Może postawić ci pomnik za okradanie innogames, a potem organizować pielgrzymki do niego. O wielki Plutoale co Ty psie szczekasz na A9 oddałem zasta na końcu prosili mnie z plemienia bym kliknął kasacje bo nie potrafili mnie rozebrać XD
a gdzie jest punkt regulaminu który mówi że nie można sobie pp kupić w lirach tureckich?Tak oczywiście, a niby ban globalny niema tu nic do gadania - wyszarzałeś na wszystkich światach misiaczku. Może postawić ci pomnik za okradanie innogames, a potem organizować pielgrzymki do niego. O wielki Pluto
Oda do Pluto
czyli piosenka o tym, który odważył się obejść system
O Pluto, handlarzu, co śladem przebiegłym
Wśród plemiennych szlaków sunąłś krętą drogą.
Za grosze skarby nabywałeś w krainach dalekich,
A tutaj sprzedawałeś – jakże złotą wartość!
Gdzież świt się zaczynał, tam PP już czekało,
By w twoje sprytne dłonie wpaść lekkim echem.
Innogames drżało, gdyż widziało, jak wzrasta
Twój majątek na przekór im i ich prawu!
Tyś zawołał: "Czemu by nie?" i przeliczał waluty,
Z poświęceniem dla zysku i z ducha przygody.
Polska cię znała, a świat cię nie dosięgnął,
Jak wieczny wędrowiec, co zawsze ucieknie.
Innym drogo, tobie tanio – tak system rozgrywałeś,
Mistrzu kalkulacji, gdzie prawa się łamały.
I choć wspomnienie twoje szeptem już ginie,
Twoja legenda w plemionach nie zginie!
Start Arkadii 11 będzie za około kilka dni podczas pełni księżycaNo ja tego nie rozumiem, miało być otwarcie w okolicy 10 listopada, dziś mija 14 , a to już nie jest OKOLICA.
Dlaczego nie mamy informacji o otwarciu Panie Kmic? W co sie tutaj pogrywa?
Po takich panach to mój dziadek na konia wchodziłNo ja tego nie rozumiem, miało być otwarcie w okolicy 10 listopada, dziś mija 14 , a to już nie jest OKOLICA.
Dlaczego nie mamy informacji o otwarciu Panie Kmic? W co sie tutaj pogrywa?
W styczniu rusza dla plebsu, jak lajderzy będą mieć po 12kCo że startem A11 ? Jest to już gruba przesada.
eeee, mi to lotto, dla mnie nie musi w ogóle być a11. To świadczy tylko o kmic i serwerze, sami pracują na swoją opinię.kmic po prostu sprawdza naszą cierpliwość w jakimś socjologicznym eksperymencie