Reverusek
Chłop
- Wynik reakcji
- 6
Ja również na Arkadii gram ponieważ gra jest spokojniejsza i nie wymaga tyle czasu i siedzenia po nocach jak na normalnych światach. Chociaż powoli i tutaj zaczyna tak być, bo gracze zamiast traktować to jak chilloutowy świat, tryharduja jak na normalnych żeby tylko wygrać. I martwi mnie to że na A8 było AKA, które nie pozwoliło mi w ogóle na jaką kolwiek grę. Oczywiście po 3 miesiącach już mieli praktycznie wygrany świat. Podobnie na A10 i z tego co widzę to również na A11 się wybierają.
Skoro świat ma być 4fun i bez żadnych nagród za wygranie, to aby tak było proponuję nałożyć blokadę na ten świat graczom, którzy kiedykolwiek wygrali Arkadię bo w innym wypadku ciągle jedno plemię będzie tryhardowac i wszystkich gnębić co sprawi że cel tego świata, czyli nauka gry z pełną gamą możliwości dla nowych graczy nigdy nie zostanie spełniony.
Ale znając życie znowu będzie wyścig szczurów, i dwa główne plemiona które będą ze sobą walczyć i oczywiście ZNOWU wygra AKA.
Skoro świat ma być 4fun i bez żadnych nagród za wygranie, to aby tak było proponuję nałożyć blokadę na ten świat graczom, którzy kiedykolwiek wygrali Arkadię bo w innym wypadku ciągle jedno plemię będzie tryhardowac i wszystkich gnębić co sprawi że cel tego świata, czyli nauka gry z pełną gamą możliwości dla nowych graczy nigdy nie zostanie spełniony.
Ale znając życie znowu będzie wyścig szczurów, i dwa główne plemiona które będą ze sobą walczyć i oczywiście ZNOWU wygra AKA.