pozdrawiam wszystkich co wam zal cztery litery ściska

i tych co płakali że nie wpuszcza ich kmic na arkadie że już przewagę mają osoby z świata 208 co wbili z 300 pkt wioską

teraz to Ci gracze nie istnieją bo wszystko zagęszczone przez graczy co wbili za wcześnie

czyli brak rozwoju = koniec gry dla takich osób ale to sprawa drogo rzędna
po pierwsze ja nie widzę złamania regulaminu oraz pushingu

po prostu wbiłem i jestem tu gdzie jestem

wioski które mam owszem były szarę

bo gracze zaczęli z własnej woli grę od nowa bez mojej namowy

( ja nie mam dostepu do ich kont ani nie byłem na zastach ) wioski miały wojska które musiałem rozwalić oczyszczając je co widać po ra

w momencie sarzenia dużo innych osób te wsie atakowało

tak jak teraz są dla przykładu inne barby w okolicy
Współrzędne: | 496|495 |
Punkty: | 9.684 |
Współrzędne: | 506|519 |
Punkty: | 2.700 |
Współrzędne: | 525|476 |
Punkty: | 3.032 |
to tylko przykład kilku aktualnych

a to ze jestem aktywny 24/h i i widzę szybciej niż inni to je przejmuje

pisząc do osób z byłych plemion i członków liczyłem na wspólną grę u ich boku wiedząc ze nie mają czasu i nie grają aktywnie stąd pisałem na pw do kilku z nich z tym tekstem aby ich zwerbować z myślą że znowu zagramy razem

i spodoba sie im na arkadii bo nie trzeba być aktywnym aż tak jak na zwykłych światach

nigdy nie miałem pushingu ani bana ani nie byłem oskarzony o zadne złamanie regulaminu a gram już od 15 lat

znam regulamin i napewno bym go nie złamał celowo : ) nie miałem złych intencji zapraszając ich na ten świat , chciałem tylko pomóc swoim znajomym w rozpoczeciu gry od nowa i powrotu do wspólnych emocji abyśmy w kupie atakowali innych w okolicy i pokazali co to organizacja

kilku osobą się jednak nie spodobały ustawienia i usuneli konta , nie atakowałem ich aby wyfarmic z nich surek tak jak to zrobili gracze z top10 rabuś dnia co w rzeczywistości osoby maja z farmy 200-300 tys surk ia nagle w dzień odznak niedziele biją rekordy po kilku milionowe rabusie

dziwne ? z barb max wyciagało się 200 tys a tu nagle 1 milion ponad rabusia

przyjzałbym się tym osobą dokładnie co zaprosili obok siebie graczy i ich farmią z użytkiem dla siebie
dzieki wam dowiedziałem się co to pushing

gdybym wcześniej miał doczynienia to napewno bym nie namawiał znajomych do pomnownej gry ;p prosze o zrozumienie moderatorów w tym zwłaszcza szanowanego kmica którego obdarzam wielkim szacunkiem i wie ze nie łamie celowo regulaminu z uzytkiem dla siebie , zwłaszcza ze to jest mój pierwszy przypadek gdy mnie inni oskarzaja bo jestem w topce którym zal dupe sciska
Gram regularnie , i jestem aktywny w różnych aspektach gry , jestem zaanagzowany w spolecznosc gry , nie miałem zadnych złych intencji pewnie pojawi sie fala hejtu tutaj ale cóż są tac ygracze co tylko to lubią robic byleby zmarnić innym czas gry