Dyskusja o sytuacji na świecie Arkadia 11

z0rd

Szlachcic
Wynik reakcji
5.152
Nas nie boli opóżnienie, ale sposób w jaki nam to przekazujesz i jak nas traktujesz...
KPISZ
WYŚMIEWASZ
OLEWASZ
NIE PODAJESZ KONKRETNEJ DATY OTWARCIA
MASZ NAS W 4- LITERACH

Na żadne z zadanych przez graczy pytań nie odpowiedziałeś w sposób rzeczowy, natomiast kpiny czytamy w każdej Twojej wiadomości!
My nie musimy myśleć logicznie , bo nie jesteśmy ADMINAMI ANI OPIEKUNAMI PROJEKTÓW! TO WY ROBICIE ZASADY (jedną z nich jest kpina?)
Jesteśmy graczami, którym sie należy informacja jak psu miska.

Pozatym jak mniemam, gdyby gracze chcieli grać na A10 to graliby już tam od początku więc nie doradzaj nam gdzie mamy iść grać i na jaki świat, bo to nasza sprawa.To tak samo my Ci możemy doradzić, żebyś codziennie na kolacje jadł suchą bułkę....
ale orka, widać że chłop z krwi i kości

Wynik reakcji
520
Tyle płaczu że Arkadii Wam nie otworzyli na czas i że pierwsze osoby będą miały taką niesamowitą przewagę a większość graczy co teraz weszła przebiła ich w kilka godzin xd @kmic było poczekać jeszcze z trzy tygodnie z tym otwarciem i nie wpuszczać tych płaczków to wtedy szansę byłyby równiejsze :p

kmic

Mamuś Plemion (III)
Plemiona Team
Opiekun Projektu
Wynik reakcji
13.839
Tyle płaczu że Arkadii Wam nie otworzyli na czas i że pierwsze osoby będą miały taką niesamowitą przewagę a większość graczy co teraz weszła przebiła ich w kilka godzin xd @kmic było poczekać jeszcze z trzy tygodnie z tym otwarciem i nie wpuszczać tych płaczków to wtedy szansę byłyby równiejsze :p
Wiem. Jednak z przyczyn technicznych musiałem zamknąć serwery 194 i 197, a nie chciałem zostawiać ich graczy na lodzie. Tylko dlatego otworzyłem dzisiaj, mając pełną świadomość, że (wbrew płaczom) jest na to zdecydowanie za wcześnie.

Leerkoo

Chłop
Wynik reakcji
0
Eeee....? Co???? XD
co Ty w ogóle piszesz?

Hahahahahaha :D

Ja ignoruję logikę, pisząc, że firmę, a więc nie charytatywną organizację, prowadzi się dla zysku?
Przecież to jest normalna rzecz - LOGICZNA i się tego nie trzeba wstydzić, ani tworzyć takich dziwnych, zaściankowych wypowiedzi jak Ty napisałeś, próbując pisząc w taki lekceważący sposób :D Jeśli chciałeś mnie obrazić pisząc słowo ekspert w cudzysłowiu, to musisz się bardziej postarać. Mam zdecydowanie grubszą skórę niż Ci się wydaje.

Nie rozumiem takiej postawy :D wstydzicie się, że firma zarabia? :D

Chyba nie znasz definicji logiki :D
Jakbyście nie byli nastawieni na zysk, to byście PP sprzedawali w pakietach np 1000pp za 10zł, na święta obniżka do 2zł, a na np 10lecie posiadania konta dawali graczowi nie 100pp a 10.000 pp, albo zamiast odznaczeń byście rzucali pakietami pp, zeby motywować graczy do większych starań, żeby częściej grali, z większym zaangażowaniem.
Albo za codzienne regularne logowanie się do konta dawali np dodatkowo po 10pp, a 10tego dnia np 500pp :D żeby nie było żółtych czy czerwonych kropek przy statusie aktywności w plemieniu.

Jak tak bardzo zależy TOBIE na graczach :D Na RÓWNOŚCI i SPRAWIEDLIWOŚCI :D to wprowadźcie miesięczne ograniczenia w zakupowaniu PP :D
Bo przecież nie zależy wam wcale na zysku, a na dobru graczy.

Bo od wielu światów, wygrywają tu nie umiejętności, chęci do gry. Wygrywa KASA. PAY TO WIN

Jak nie jesteś świadomy co to jest, bo przecież nie wiesz jeszcze po co pieniądz i zysk w firmie, to PAY TO WIN - płacisz by wygrać - wygrywają gracze, którzy kupują po kilkanaście, dziesiąt tysięcy PP żeby zmaksować konto :D Jak gracze, którzy nie mają tak głębokiego portfela mają mieć równe szanse z graczami, którzy ładują w cholere siana, żeby mieć blaszkę po zakończonym świecie?

Nie pisz o światach bez PP :D Bo przecież ma być równość i sprawiedliwość WSZĘDZIE :D

Wykaż się w tym temacie :D
Udowodnij, że to ja jestem tą złą ciocią, a Ty jesteś przeciez tym dobrym wujkiem, który ma cały czas spod ręką paczkę cukierków.
Czekam co odpiszesz teraz :D

I jak uważasz?
Jakim teraz 'ekspertem' jestem i jakie mam oczekiwania? XD
Czekam na Twoją dalszą, nietrafioną analizę mojej osoby XD
Pozdrawiam

Monika :D

CichyPL2

Chłop
Wynik reakcji
1
Będzie AKA ?
No i GIT !!!
Jak ja Nienawidzę AKA !
NA A8 Nieudało mi się bo byłem za daleko ! 200 H drogi na was było koszmarem ..
ale może teraz się uda !
Zord ja się modle by ponownie ludzie nagle nie znikali ):

Kreon x Uszatek

Szlachcic
Wynik reakcji
7.788
Witam, czy najlepsza ekipa giełdowo-bezgiełdowych światów zamierza podjąć rękawicę i wygrać najbardziej prestiżowy świat w historii polskich (i nie tylko) plemion?

@Homeron @Homeron where Łapanka

Do góry