Kapejo x Keny
Łucznik
- Wynik reakcji
- 343
Ale ten frajer nie grał w szalach wgl albo był tak slaby,ze go wgl nie kojarze ;xNiech SZALE pokażą swoją dominację na innych polach. Nie podpuszczam![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale ten frajer nie grał w szalach wgl albo był tak slaby,ze go wgl nie kojarze ;xNiech SZALE pokażą swoją dominację na innych polach. Nie podpuszczam![]()
Niech SZALE pokażą swoją dominację na innych polach. Nie podpuszczam![]()
Akurat myślałem o zbiórce, wygrywanie światów nie jest priorytetem dla każdegoInne pola to jest gdzie z checia poslucham , moz mamy ruszyc w 10 osob na swiecie i go wygrac zeby pan polanek (celowo oba z malej) byl zadowolony? Czemu to zawsze my mamy cos udowadniac?
Cóż, Polanek to jest idealny przykład że z używkami nie należy przesadzać, bo jak widać alkohol przeżarł mu mózgJak można być aż tak głupim?
Akurat myślałem o zbiórce, wygrywanie światów nie jest priorytetem dla każdego
Zazdrosny?Wiem jedynie, że mautryskillus prowadzi w ilości chromosomów
To nie wstydZazdrosny?
E e e, ale od naczelnego nieroba to ty sie odczep pecieAle ten frajer nie grał w szalach wgl albo był tak slaby,ze go wgl nie kojarze ;x
Nie mów tak o kredusiu katalończykuE e e, ale od naczelnego nieroba to ty sie odczep pecie
Kreduś nie musi nic robić, a i tak dominuje tego peta. ProsteNie mów tak o kredusiu katalończyku
A nawet jeśli, to i tak zrobił więcej niż ten przegryw krapejo