Dyskusja o sytuacji na świecie 211

cwneroxxxx

Chłop
Wynik reakcji
0
dawny gracz hrn,.cw. startuje pod nickiem cwneroxxxx bez plemienia z marką na czele .
pozdrowienia oby świat wygrał najlepszy.

100dni

Lekki Kawalerzysta
Wynik reakcji
2.057
To to samo CSA co kiedys pluło na masówki a samo sie stalo najwieksza jaka widzialem? beka xD

Kreonomaxx

Szlachcic
Wynik reakcji
7.468
@Wiedźma100

1736610269092.png

Czy to TAK traktuje się graczy w Twoim plemieniu jakim jest Tajfun?
Czy to TAK wynagradza się ciężką pracę w jednej z najlepszych ekip na Polskich i zagranicznych plemionach?

Wodzu, mam 62 punkty. Może i rozwijam się trochę wolniej, ale za to słabo. Mimo wszystko mam więcej punktów od legend tej gry takich jak Gość241486, Gość241165 czy Szermet (który na świecie nie gra, ale jednak mam więcej). Żądam oficjalnych oraz obszernych wyjaśnień Twoich niezrozumiałych ruchów i chciałbym, abyś podała się do dymisji i ustanowiła nowym wodzem gracza @Ryba9431 x Diil3r

Rzegnam, o, pa pa. Falanga to moi nowi kumple i razem pokonamy Wasze plemię.

Wynik reakcji
582
@Wiedźma100

View attachment 75070

Czy to TAK traktuje się graczy w Twoim plemieniu jakim jest Tajfun?
Czy to TAK wynagradza się ciężką pracę w jednej z najlepszych ekip na Polskich i zagranicznych plemionach?

Wodzu, mam 62 punkty. Może i rozwijam się trochę wolniej, ale za to słabo. Mimo wszystko mam więcej punktów od legend tej gry takich jak Gość241486, Gość241165 czy Szermet (który na świecie nie gra, ale jednak mam więcej). Żądam oficjalnych oraz obszernych wyjaśnień Twoich niezrozumiałych ruchów i chciałbym, abyś podała się do dymisji i ustanowiła nowym wodzem gracza @Ryba9431 x Diil3r

Rzegnam, o, pa pa. Falanga to moi nowi kumple i razem pokonamy Wasze plemię.
A dzien dobry mowila, na FO pouczala by byc milym dla innych...

Jak pozory moga mylic :/

Do góry