kambej2000
Miecznik
- Wynik reakcji
- 66
Tutaj postawiłbym hajs na wygraną Csa + Cyrk w tym konflikcie i bym miał pewną wygraną.Tajfun + Wow vs Csa + Cyrk wszystkie ćwiartki obłożone dla nikogo więcej nie ma miejsca :/
Tutaj postawiłbym hajs na wygraną Csa + Cyrk w tym konflikcie i bym miał pewną wygraną.Tajfun + Wow vs Csa + Cyrk wszystkie ćwiartki obłożone dla nikogo więcej nie ma miejsca :/
@DefinitelyRlyTheD0orek przegrajmy i zepsujemy mu kuponTutaj postawiłbym hajs na wygraną Csa + Cyrk w tym konflikcie i bym miał pewną wygraną.
Oho będzie stykanie się końcówkami na forumWitam i pozdrawiam @Varendial
Nie ma sprawy@DefinitelyRlyTheD0orek przegrajmy i zepsujemy mu kupon
To nie wina FilipaJak Niszczyciele mają wejść jak Filip wbił kosę swoim na 207 świecie ,a wiadomo ,że w NeSS grają Niszczyciele.
Odkleja ci się?To to samo CSA co kiedys pluło na masówki a samo sie stalo najwieksza jaka widzialem? beka xD
A dzien dobry mowila, na FO pouczala by byc milym dla innych...@Wiedźma100
View attachment 75070
Czy to TAK traktuje się graczy w Twoim plemieniu jakim jest Tajfun?
Czy to TAK wynagradza się ciężką pracę w jednej z najlepszych ekip na Polskich i zagranicznych plemionach?
Wodzu, mam 62 punkty. Może i rozwijam się trochę wolniej, ale za to słabo. Mimo wszystko mam więcej punktów od legend tej gry takich jak Gość241486, Gość241165 czy Szermet (który na świecie nie gra, ale jednak mam więcej). Żądam oficjalnych oraz obszernych wyjaśnień Twoich niezrozumiałych ruchów i chciałbym, abyś podała się do dymisji i ustanowiła nowym wodzem gracza @Ryba9431 x Diil3r
Rzegnam, o, pa pa. Falanga to moi nowi kumple i razem pokonamy Wasze plemię.
PsikusJestem siusiumajtkiem
Ja też jestem siusiumajtkiem
Hehe dobre ale nie rób tego więcej ok?
Postaram się, ale obiecać nie mogęHehe dobre ale nie rób tego więcej ok?