Kamcio2013 x Huta Żelaza
Repka FO
- Wynik reakcji
- 2.932
Przecież to koledzy z KM
A js. Bym na miejscu zis teraz wsadzil z 2/3 agentów i miał info, ewentualnie akcja z przejściem ściągnięciem deffa i kasowaniem mobila na 0 murach i 0 technologiach szybciutko odechciało by się keyom rekrutowania Kosiarskich scierwKey wam sufit na łby pospadał XD
Macie ze 4x więcej wiosek od ZIS i jeszcze rekrutujecie?
Toż to hańba XDDDDDDDD
. Na zewnątrz oczywiście nie wyjdzie bo by zaraz na łeb wyłapał zwykła pała do bicia.
Nie jesteśmy z jednego ojca żebyś tak pisał, to że twój siedzi za majty to nie wyżywaj się przez to na innych.Ale kogo obchodzi twój ojciec cwel w więzieniu?
Grzeczniej śmietnikuA zamkniesz tą pryszczatą gębę?
Black ale on już nie ma zębów to nie ma co zbierać xdGdyby typowy Black się odpalił, to już byś zbierał zęby z podłogi
Nie mi to oceniać nie gram w KM, nie znam graczy stamtąd, a co za tym idzie, również ich rady i struktur plemienia. Szczerze mówiąc, nie śledzę tego na tyle, by analizować każdą decyzję, zwłaszcza wewnętrzne sprawy plemienia.Hej czy mógłbyś wyjaśnić dlaczego w radzie KM siedzi notoryczny i regularny oszust?
Moment wyrzucenia gracza dokładnie przy końcu PONU wygląda co najmniej dziwnie i naturalnie budzi pytania.
Spoceniec black noob kolejny dzień od rana bije kuca w piwnicy przed klawiaturą i dodaje gówno-wpisy na forum gry przeglądarkowej. Na zewnątrz oczywiście nie wyjdzie bo by zaraz na łeb wyłapał zwykła pała do bicia.
Olbrzym idzie(lalalalala)
To był świat jubileuszowy trzeba było się wykazaćTy sartoxes jesteś znanym kosownikiem więc raczej ty powinieneś przestać szczekać
I następnym razem mnie oznaczaj, czasem mogę nie zauważyć randomówTy sartoxes jesteś znanym kosownikiem więc raczej ty powinieneś przestać szczekać
Zamknij tę plugawą mordę TortexI następnym razem mnie oznaczaj, czasem mogę nie zauważyć randomów