Niebieski Barbarzynca
Zwiadowca
- Wynik reakcji
- 582
Ja tu wyczuwam glebsze uczucia, pewnie po kryjomu marzysz, by go nadziac na swoj haczykProponuję zająć się grą. Ewentualnie można dżdżownice (glizdy) na rybki wykopywać
Ja tu wyczuwam glebsze uczucia, pewnie po kryjomu marzysz, by go nadziac na swoj haczykProponuję zająć się grą. Ewentualnie można dżdżownice (glizdy) na rybki wykopywać
Jaca Ty to masz łeb jak sklepJa już wiem dlaczego ty za dżdżownicę w podziemiu nie robisz bo też jesteś w podziemiu tylko jako kret
Weź ty wracaj w kaftan nie pozdrawiam.Ja już wiem dlaczego ty za dżdżownicę w podziemiu nie robisz bo też jesteś w podziemiu tylko jako kret
Cofnąć Ci odwiedziny ? Pomóc Ci w podróży na drugi koniec drogi mlecznej ?Weź ty wracaj w kaftan nie pozdrawiam.
Jak nie zbanujesz, to nie ma problemuCofnąć Ci odwiedziny ? Pomóc Ci w podróży na drugi koniec drogi mlecznej ?
@Kreonomaxx szykuj willumpa trzeba mu chyba śnieżką przyłożyć
Kret to ci wchodzi w dupę, otwórz drzwi w końcu komornikowiJa już wiem dlaczego ty za dżdżownicę w podziemiu nie robisz bo też jesteś w podziemiu tylko jako kret
bez komNajlepsze duo z @wdamianse
Deckuś. ty udajesz głupiego czy jesteś ? przecież to widać że klepiecie darmy jak źli, mnie bardziej zastanawia ile płacicie ludzia za to żeby wam te wiochy rozwijali nie macie jakiegoś wolnego etatu ? chętnie bym dorobił online
czasowy.Z ciekawości- ban za pushing jest czasowy czy z kasacją?
Tu raczej pushing nie przeszedł, bo konto przejmowane również ma bana. Stawiam na multi ze względu na blokadę ataków.Z ciekawości- ban za pushing jest czasowy czy z kasacją?
To już chyba kasacja?Tu raczej pushing nie przeszedł, bo konto przejmowane również ma bana. Stawiam na multi.
To już zależy od humoru tych wyżej xD nie nadążysz.To już chyba kasacja?
Kolejna kompromitacja czopków.
Ja tam nie wiem, ale z tego co widzę to jakiś ziutek z WKG przejął twoją główną wiochę wobec czego przyszedłeś spłakać się na forum.Uwaga bo 205 założyło nowy człon
To już ich 7.. 'WKG'
Alfa Beta Gamma wyglada ładnie, UNDER też
Miejmy nadzieję że rozjedziecie masówki 205 i pokażecie co to jest szanująca się ekipa