a versace..
Lekki Kawalerzysta
- Wynik reakcji
- 183
luzik ja nie z tych napinajacych..wkurwia mnie tylko ta gra na nowych swiatach..
Drogi Jarku,nastepny przegrany.. heh
a kiedy stefany jajamiomate?po japonsku..jakotako
Drogi Jarku,
11 listopada to doskonały moment, aby przypomnieć sobie wartość naszego języka ojczystego, będącego istotnym elementem polskiej tożsamości i kultury. Poprawna polszczyzna nie jest jedynie kwestią formalną – to nasza wizytówka i narzędzie, którym dzielimy się z innymi, opowiadamy historie, wyrażamy myśli i uczucia.
Dbając o poprawność językową, oddajemy szacunek zarówno naszym przodkom, którzy o ten język walczyli, jak i przyszłym pokoleniom, którym przekazujemy jego piękno. Warto pamiętać, że język polski jest nośnikiem naszej kultury i tożsamości narodowej, a dbanie o jego czystość to forma patriotyzmu.
Błędy ortograficzne, zwłaszcza te podstawowe, mogą być postrzegane jako brak szacunku dla tego dziedzictwa. Każdy, kto zna historię Polski, wie, że przez wieki walczono o możliwość mówienia i pisania po polsku. Poprawna polszczyzna to wyraz tego, że doceniamy i rozumiemy wartość tego dziedzictwa.
lapy precz od szermeta..miał i ma moj szacunek.Kto jest starszym dziadem, bojar czy Szermet ?
no zes mnie zadziwiła..a szaku cie lubił podobno..koalicja dziadów, strach się bać
slodkie, tak samo e jak zawsze blaczek, trzymaj dalej swoj poziom dna, niczego wiecej sie nikt nie spodziewa
no zes mnie zadziwiła..a szaku cie lubił podobno..
Bez przesady z tym "byłym graczem najemników" - była tam nic nie znaczącym pionkiem który się tam pojawił na samym końcu projektu, o Regno tego nie można powiedzieć ale ona to się nadawała do tarcia chrzanuNiektórzy z wiekiem głupieją i ona jest idealnym przykładem. Min. dlatego wyleciała z plemienia w którym uważała się za założyciela. Szkoda obserwować taki niski poziom u byłego gracza najemników, ale ona i tak "nasra w każde gniazdo".
no zes mnie zadziwiła..a szaku cie lubił podobno..
Bez przesady z tym "byłym graczem najemników" - była tam nic nie znaczącym pionkiem który się tam pojawił na samym końcu projektu, o Regno tego nie można powiedzieć ale ona to się nadawała do tarcia chrzanu