Dyskusja o sytuacji na świecie 208

100dni

Łucznik na koniu
Wynik reakcji
2.263
Jaką bzdurę?

- Nie grasz w aha?
- Nie widzisz układu radnych w podziale blach? XD
nie gram w aha, nie wiem o jakim podziale blach pierdolisz 30 dni przed zamknieciem skladow
jak gram w aha to mi daj screena jakiegos na potwierdzenie bo nie wiem o co Ci chodzi

marek511

Łucznik
Wynik reakcji
123
Tak dla uściślenia:
*BUM próbowało odciąć ZPL od obrzeży
*brak pomocy BYKOM w wojnie z EDGE(Bosski koleżka Vegety)
*kłódkowanie po 30-40 wiosek na terenie wspólnym przez Vegete
*zerwanie komunikacji między KO ZPLów gdzie akcja miała zaraz wychodzić
*praktycznie zerowe wsparcie offami na froncie z EZ/Darma
*wstawienie swojego człowieka w PIĘKNYCH Farmer x Mmaro2 i rozbieranie graczy PIĘKNYCH przez BUM
*rekrutacja wszystkich jak leci z k55/56 i odcięcie ZPL od frontu z EZ, mimo braku zgody ZPL/BYKI mieli jedynie wziąć pierwszą linie i ustawić front.
*zagęszczanie terenu przy BYKACH na południu
*pisanie grupówek z których wynika że BUM gra pod siebie

Pabloix pisze że BUM zostało zdradzone, prawda jest taka że wzieliście PIĘKNYCH mimo że mieliście tego nie robić odcinając nas od frontu i zostawiając tylko mały kawałek,to spowodowało potem wypowiedzenie z BUM i wzięcie EZ.
Nie potrafiliście dotrzymać wypowiedzenia więc jesteście kosiarzami.
Weź się chociaż postaraj z tą propagandą bo to równie żałosne jak ta wasza grupówka

xLux010

Chłop
Wynik reakcji
15
A kto ich wystawił? hipokryci...

Powiedz mi proszę o jakim wystawieniu mówisz. Bumy otrzymały od nas wypowiedzenie sojuszu (argumenty w innym wątku) - zgodnie z zapisami w umowie. Chcieliśmy dotrzymać uczciwie czasu wypowiedzenia po czym BUMy rekrutują naszych graczy. Mieliśmy czekać i udawać, że wszystko jest okej? Proszę Was nie siejcie fermentu, postarajcie się być bardziej obiektywni.

Swoją drogą pozdrawiam część osób, która uciekła do BUM. Zwłaszcza Ciebie Labotas. Człowiek z którym siedzisz na jednym messegerze, pewnego dnia nagle odchodzi z plemienia i zaczyna latać grubasami na swoje własne plemię.

Przyjrzyjmy się historii zmiany plemion gracza Labotas:
1737638298909.png

Zacznijmy tępić takie zachowanie bo naprawdę ta gra przez takie osoby jak kolega wyżej wymiera.

Ostatnia edycja:

Lonsdale..

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
562
Powiedz mi proszę o jakim wystawieniu mówisz. Bumy otrzymały od nas wypowiedzenie sojuszu (argumenty w innym wątku) - zgodnie z zapisami w umowie. Chcieliśmy dotrzymać uczciwie czasu wypowiedzenia po czym BUMy rekrutują naszych graczy. Mieliśmy czekać i udawać, że wszystko jest okej? Proszę Was nie siejcie fermentu, postarajcie się być bardziej obiektywni.

Swoją drogą pozdrawiam część osób, która uciekła do BUM. Zwłaszcza Ciebie Labotas. Człowiek z którym siedzisz na jednym messegerze, pewnego dnia nagle odchodzi z plemienia i zaczyna latać grubasami na swoje własne plemię.

Przyjrzyjmy się historii zmiany plemion gracza Labotas:
View attachment 75588

Zacznijmy tępić takie zachowanie bo naprawdę ta gra przez takie osoby jak kolega wyżej wymiera.

Śmiesznie to wygląda, gościu chyba największa chorągiewka na tym serwerze, teraz pytanie czy jak BUM zacznie się dupa palić to znów ucieknie XD

Lonsdale..

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
562
na pewno,w końcu rekru wsoólnego wroga to nie kosa <rotfl>
macie ból tyłka tylko i wyłacznie o to ze wbiliśmy się w was pierwsi

Rekrutacja wroga była dlatego że przyjeliście całych PIĘKNYCH gdzie mieliście wziąć tylko pierwszą linie,to była reakcja na wasze zagrania i odcięcie nas od frontu z EZ,a kosiarzami jesteście bo nie potrafiliscie dotrzymać słowa ale co się dziwić baliście się że ustawimy front i szybko znikniecie to zaatakowaliście.

Polanek

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
700
nie gram w aha, nie wiem o jakim podziale blach pierdolisz 30 dni przed zamknieciem skladow
jak gram w aha to mi daj screena jakiegos na potwierdzenie bo nie wiem o co Ci chodzi
Może mój błąd. Jak jeszcze grałem 208, to chyba widziałem twój nick

Do góry