100dni
Łucznik na koniu
- Wynik reakcji
- 2.263
sam zaczynasz, potem dodajesz jakas bzdure i jeszcze piszesz ze nie bedziesz sie znizal do mojego poziomu XDNawet nie będę się zniżał do twojego poziomu![]()
sam zaczynasz, potem dodajesz jakas bzdure i jeszcze piszesz ze nie bedziesz sie znizal do mojego poziomu XDNawet nie będę się zniżał do twojego poziomu![]()
Jaką bzdurę?sam zaczynasz, potem dodajesz jakas bzdure i jeszcze piszesz ze nie bedziesz sie znizal do mojego poziomu XD
nie gram w aha, nie wiem o jakim podziale blach pierdolisz 30 dni przed zamknieciem skladowJaką bzdurę?
- Nie grasz w aha?
- Nie widzisz układu radnych w podziale blach? XD
Weź się chociaż postaraj z tą propagandą bo to równie żałosne jak ta wasza grupówkaTak dla uściślenia:
*BUM próbowało odciąć ZPL od obrzeży
*brak pomocy BYKOM w wojnie z EDGE(Bosski koleżka Vegety)
*kłódkowanie po 30-40 wiosek na terenie wspólnym przez Vegete
*zerwanie komunikacji między KO ZPLów gdzie akcja miała zaraz wychodzić
*praktycznie zerowe wsparcie offami na froncie z EZ/Darma
*wstawienie swojego człowieka w PIĘKNYCH Farmer x Mmaro2 i rozbieranie graczy PIĘKNYCH przez BUM
*rekrutacja wszystkich jak leci z k55/56 i odcięcie ZPL od frontu z EZ, mimo braku zgody ZPL/BYKI mieli jedynie wziąć pierwszą linie i ustawić front.
*zagęszczanie terenu przy BYKACH na południu
*pisanie grupówek z których wynika że BUM gra pod siebie
Pabloix pisze że BUM zostało zdradzone, prawda jest taka że wzieliście PIĘKNYCH mimo że mieliście tego nie robić odcinając nas od frontu i zostawiając tylko mały kawałek,to spowodowało potem wypowiedzenie z BUM i wzięcie EZ.
Nie potrafiliście dotrzymać wypowiedzenia więc jesteście kosiarzami.
Koń zwalony? Na pewno jest do czego, bo kosa to wasze największe osiągnięcie w plemionacha propos tego gracza
A kto ich wystawił? hipokryci...Koń zwalony? Na pewno jest do czego, bo kosa to wasze największe osiągnięcie w plemionach
A kto ich wystawił? hipokryci...
Mówi to typ z blaszką za 196Koń zwalony? Na pewno jest do czego, bo kosa to wasze największe osiągnięcie w plemionach
Weź się chociaż postaraj z tą propagandą bo to równie żałosne jak ta wasza grupówka
Powiedz mi proszę o jakim wystawieniu mówisz. Bumy otrzymały od nas wypowiedzenie sojuszu (argumenty w innym wątku) - zgodnie z zapisami w umowie. Chcieliśmy dotrzymać uczciwie czasu wypowiedzenia po czym BUMy rekrutują naszych graczy. Mieliśmy czekać i udawać, że wszystko jest okej? Proszę Was nie siejcie fermentu, postarajcie się być bardziej obiektywni.
Swoją drogą pozdrawiam część osób, która uciekła do BUM. Zwłaszcza Ciebie Labotas. Człowiek z którym siedzisz na jednym messegerze, pewnego dnia nagle odchodzi z plemienia i zaczyna latać grubasami na swoje własne plemię.
Przyjrzyjmy się historii zmiany plemion gracza Labotas:
View attachment 75588
Zacznijmy tępić takie zachowanie bo naprawdę ta gra przez takie osoby jak kolega wyżej wymiera.
Tak myślałem - siła Waszych argumentów powala.Zpb probuje na sile sie wybielić.
Slychać wycie? Znakomicie
Jak to mówią, winny się tłumaczy Wasze argumenty są tak z dupy ze możecie sobie wydrukować i się nim podetrzeć.Tak myślałem - siła Waszych argumentów powala.![]()
na pewno,w końcu rekru wsoólnego wroga to nie kosajaką propagandą?jesteście zwykłymi kosiarzami
na pewno,w końcu rekru wsoólnego wroga to nie kosa
macie ból tyłka tylko i wyłacznie o to ze wbiliśmy się w was pierwsi
winny się tłumaczy i chuj, typ powinien zostać prokuratorem, każda sprawa wygrana.Jak to mówią, winny się tłumaczy
Pawie zgadłeświnny się tłumaczy i chuj, typ powinien zostać prokuratorem, każda sprawa wygrana.
Może mój błąd. Jak jeszcze grałem 208, to chyba widziałem twój nicknie gram w aha, nie wiem o jakim podziale blach pierdolisz 30 dni przed zamknieciem skladow
jak gram w aha to mi daj screena jakiegos na potwierdzenie bo nie wiem o co Ci chodzi
Oo ktoś tu ma bol dupy xd Ja tam jestem.zadowolony z obecnej sytuacjiKoń zwalony? Na pewno jest do czego, bo kosa to wasze największe osiągnięcie w plemionach