cudownie
zatem uprzejma prośba o wysyłkę EKSPRESOWĄ, będę nosić z dumą
XDJako, że mam wielu fanów postanowiłem udostępnić więcej informacji.
Od teraz można śledzić moją aktywność i stan zalogowania.
Nigdy nie jadłem trufli, jak smakują szkodniku?Świnie szukają trufli dzięki swojemu wyjątkowo czułemu węchowi. Trufle wydzielają związek chemiczny o nazwie androstenon, który naturalnie występuje także w ślinie samców świń. Ten zapach jest dla nich bardzo atrakcyjny, co sprawia, że świnie instynktownie szukają trufli w ziemi.
Z tego co pamiętam to na 194 tak prowadziłeś plemie że dostałeś rozbiórkeMojej pięknej żonie przyciął się Netflix na telewizorze.
Oczywiście służyłem pomocą i rzekłem: musisz stawić czoła przeciwnością.
Ma ktoś maść na bolącego krwiaka?
O jak zbierasz grzyby to już cię lubię tyle że w lesie nie ma zasięgu a ty ciągle nadajesz…Pewnie.
Nie trzeba płacić, jak wspominałem darmowa.
Natomiast zmieniłem koncepcję bardziej pasującą do mnie. Make Black Snow bez sensu, bo nie rozumiem co znaczy.
A tu idealne odwzorowanie mnie, dosłownie i w przenośni
O jak zbierasz grzyby to już cię lubię tyle że w lesie nie ma zasięgu a ty ciągle nadajesz…
Jakieś szlachetniejsze zasoby? Dasz jakieś fotki? Najlepiej stóp.Oj tak, można powiedzieć, że jestem kolekcjonerem grzybów
Z tego co pamiętam to na 194 tak prowadziłeś plemie że dostałeś rozbiórke
Dlaczego pytasz mnie o dyplo? Nie ma opcji żebym Ci kololwiek zdradził blacku miękka pało
Jakieś szlachetniejsze zasoby? Dasz jakieś fotki? Najlepiej stóp.
Znaczy tego…
Zabrali Ci Twoją jedyną wioskę i wylądowałeś na południowym zachodzie. Pamiętam jakby to było wczoraj, Black ośmieszony przed całymi plemionamiCo?
Ja dostałem rozbiórkę? XDDDDD
@Kuwejt on oszalał iks de
A co niby u mnie można rozbierać jak ja jedną wioskę zawsze mam i to dzięki temu, że dają na start.
Zabrali Ci Twoją jedyną wioskę i wylądowałeś na południowym zachodzie. Pamiętam jakby to było wczoraj, Black ośmieszony przed całymi plemionami![]()
Za rękę Cię złapią to powiesz że nie Twoja ;dAle w tworzeniu bajek, to Ty dobry nie jesteś. Ni składu, ni ładu.
Zawołaj całą rodzinę, możesz razem skubniecie jakąś wiarygodną historyjkę.
Choć oceniając Twoje zdolności....będzie ciężko, skrzynka wina niezbędna.
Taki z ciebie grzybiarz,że aż na tyłku ci wyrósłOj tak, można powiedzieć, że jestem kolekcjonerem grzybów
Taki z ciebie grzybiarz,że aż na tyłku ci wyrósł
Za rękę Cię złapią to powiesz że nie Twoja ;d
O to chodzi że cienki bolek jesteś i tylko piszczeć potrafisz.To, że niby to ja mam być? XDDD
Czy o co chodzi?
O to chodzi że cienki bolek jesteś i tylko piszczeć potrafisz.
Proszę o nieoznaczanie mnie w nieistotnych kwestiach. Bywajos
A tak szczerze @Mautrykill pytanko mam.
Nie jest Ci zatem wstyd pisać do innych o nawiązanie relacji dyplomatycznych?
Zero takiego wewnętrznego głosu typu: po co ja się tak wygłupiam?