Deleted User - 849211252
Guest
Jego nos nadaje się jedynie do szukania trufli.
A jak się szuka trufli?
Bo nie wiem
Jego nos nadaje się jedynie do szukania trufli.
Świnie szukają trufli dzięki swojemu wyjątkowo czułemu węchowi. Trufle wydzielają związek chemiczny o nazwie androstenon, który naturalnie występuje także w ślinie samców świń. Ten zapach jest dla nich bardzo atrakcyjny, co sprawia, że świnie instynktownie szukają trufli w ziemi.A jak się szuka trufli?
Bo nie wiem
Świnie szukają trufli dzięki swojemu wyjątkowo czułemu węchowi. Trufle wydzielają związek chemiczny o nazwie androstenon, który naturalnie występuje także w ślinie samców świń. Ten zapach jest dla nich bardzo atrakcyjny, co sprawia, że świnie instynktownie szukają trufli w ziemi.
Polska trudny język.
Staw czoła przeciwnością
forma TOP Avas
nigdy sie nie zmieniaj
chcialbym zamowic jedna smycz w preorderze, zeby sabacik mogl sie godnie prezentowac na spacerkach
znalazłam ostatnie 10 zł gdzieś na dnie w starej torebce
czy mogę kupić czapeczkę?
cudownie
zatem uprzejma prośba o wysyłkę EKSPRESOWĄ, będę nosić z dumą
XDJako, że mam wielu fanów postanowiłem udostępnić więcej informacji.
Od teraz można śledzić moją aktywność i stan zalogowania.
Nigdy nie jadłem trufli, jak smakują szkodniku?Świnie szukają trufli dzięki swojemu wyjątkowo czułemu węchowi. Trufle wydzielają związek chemiczny o nazwie androstenon, który naturalnie występuje także w ślinie samców świń. Ten zapach jest dla nich bardzo atrakcyjny, co sprawia, że świnie instynktownie szukają trufli w ziemi.
Z tego co pamiętam to na 194 tak prowadziłeś plemie że dostałeś rozbiórkeMojej pięknej żonie przyciął się Netflix na telewizorze.
Oczywiście służyłem pomocą i rzekłem: musisz stawić czoła przeciwnością.
Ma ktoś maść na bolącego krwiaka?
O jak zbierasz grzyby to już cię lubię tyle że w lesie nie ma zasięgu a ty ciągle nadajesz…Pewnie.
Nie trzeba płacić, jak wspominałem darmowa.
Natomiast zmieniłem koncepcję bardziej pasującą do mnie. Make Black Snow bez sensu, bo nie rozumiem co znaczy.
A tu idealne odwzorowanie mnie, dosłownie i w przenośni