Dyskusja o sytuacji na świecie 208

Kamalo

Rycerz
Wynik reakcji
1.871
A jak się szuka trufli?
Bo nie wiem
Świnie szukają trufli dzięki swojemu wyjątkowo czułemu węchowi. Trufle wydzielają związek chemiczny o nazwie androstenon, który naturalnie występuje także w ślinie samców świń. Ten zapach jest dla nich bardzo atrakcyjny, co sprawia, że świnie instynktownie szukają trufli w ziemi.

Deleted User - 849211252

Guest
Świnie szukają trufli dzięki swojemu wyjątkowo czułemu węchowi. Trufle wydzielają związek chemiczny o nazwie androstenon, który naturalnie występuje także w ślinie samców świń. Ten zapach jest dla nich bardzo atrakcyjny, co sprawia, że świnie instynktownie szukają trufli w ziemi.

E no to idealne dla niego.
Ale to już po pracy, jak wykona jakieś genialne ruchy strategiczne

Deleted User - 849211252

Guest
Polska trudny język.

A few minutes later...

Staw czoła przeciwnością

%C5%9Bmiech-smiech.gif

Mautrykill

Rycerz
Wynik reakcji
963
Nigdy nie jadłem trufli, jak smakują szkodniku?

Typ co sie we mnie podkochuje, wchodzi na fo żeby o mnie popisać. Kto się czubi ten się lubi hehe. Zapomnij szczurze, znudziło mi się czytanie tych twoich dennych tekstów :) Ignorek dla gejucha

Mojej pięknej żonie przyciął się Netflix na telewizorze.
Oczywiście służyłem pomocą i rzekłem: musisz stawić czoła przeciwnością.

Ma ktoś maść na bolącego krwiaka?
Z tego co pamiętam to na 194 tak prowadziłeś plemie że dostałeś rozbiórke :p

Dlaczego pytasz mnie o dyplo? Nie ma opcji żebym Ci kololwiek zdradził blacku miękka pało

Do góry