Black Snow
Szlachcic
- Wynik reakcji
- 12.204
@Mautrykill co tam w dyplomacji?
Widzę w tobie wielkie pragnienie przynależności do grupy i uznania do tego zaburzenia osobowości prawdopodobnie wynikające z niskiego poczucia własnej wartości. Czy wpływ na to ma toksyczna partnerka z którą jesteś ? Czy przez to uciekasz w świat wyobraźni ? Nie wiem. Wiem jednak jedno, jeżeli chcesz poprawić swoje życie, odezwij się do mnie, przepracujemy to, zaczniesz życie od nowa. Nie zwlekaj!! Szkoda życia, pieniądze odrobisz, zdrowie psychiczne już ciężej.Strasznie niekomfortowo się czuję, gdy muszę o tym informować, no ale kurcze...no nic nie poradzę, że urodziłem się by wygrywać.
Świat 194 właśnie wygrywa plemię, które współtworzyłem razem z @Kuwejt
No bez nas tego sukcesu by nie było, uczciwie trzeba przyznać.
Eh, to już nudne, co świat to samo.
Aż mnie korci i na następnym świecie bez farmy chyba to zrobię i wejdę dwa razy do tej samej rzeki.
@Kuwejt jeśli propozycja aktualna, to jedziemy z tym.
A co tam.
Już wiadomo, że ze mną jedynie się wygrywa. Zero porażek.
Widzę w tobie wielkie pragnienie przynależności do grupy i uznania do tego zaburzenia osobowości prawdopodobnie wynikające z niskiego poczucia własnej wartości. Czy wpływ na to ma toksyczna partnerka z którą jesteś ? Czy przez to uciekasz w świat wyobraźni ? Nie wiem. Wiem jednak jedno, jeżeli chcesz poprawić swoje życie, odezwij się do mnie, przepracujemy to, zaczniesz życie od nowa. Nie zwlekaj!! Szkoda życia, pieniądze odrobisz, zdrowie psychiczne już ciężej.
W związku toksycznym często brakuje wsparcia i uznania, rozumiem więc dlaczego szukasz tu akceptacji i docenienia. Wiem także, że żyjesz w poczuciu bezradności, tworzysz iluzję silnego człowieka który kontroluje każdy aspekt swojego życia. Ale to iluzja. Staw czoła przeciwnościom, postaw się partnerce zamiast uciekać w świat plemion.Bla bla bla.
Zabierz stąd siebie i swój pusty łeb.
A potem przepracuj jak nie być prostakiem na forum niszowej gierki online.
Ciao mała
W związku toksycznym często brakuje wsparcia i uznania, rozumiem więc dlaczego szukasz tu akceptacji i docenienia. Wiem także, że żyjesz w poczuciu bezradności, tworzysz iluzję silnego człowieka który kontroluje każdy aspekt swojego życia. Ale to iluzja. Staw czoła przeciwnościom, postaw się partnerce zamiast uciekać w świat plemion.
W związku toksycznym często brakuje wsparcia i uznania, rozumiem więc dlaczego szukasz tu akceptacji i docenienia. Wiem także, że żyjesz w poczuciu bezradności, tworzysz iluzję silnego człowieka który kontroluje każdy aspekt swojego życia. Ale to iluzja. Staw czoła przeciwnością, postaw się partnerce zamiast uciekać w świat plemion.
Spacja przed znakiem zapytania.
A taki był mądry.
Skąd ja to znam.
Zazwyczaj domena kryminalistów.
Za co siedziałeś?
Za niewinność.
A za co ?
Nie rozmawiamy teraz o mnie tylko o Tobie i Twoich problemach. Próbuję ci pomóc wyjść z tego galimatiasu.Najpierw, to naucz się pisać poprawnie, analfabeto.
'Staw czoła przeciwnością'
Po francusku zaczynasz zaciągać?
Jak rozumiem masz uprawnienia do świadczenia usług medycznych i terapeutycznych?
Bo zaproponowałeś.
Czy łamiesz prawo i podszywasz się pod lekarza?
Nie rozmawiamy teraz o mnie tylko o Tobie i Twoich problemach. Próbuję ci pomóc wyjść z tego galimatiasu.
Imię i Nazwisko : Black Snow
Numer prawa do wykonywania zawodu
Roksa.sx/cuckold/blacksnowlodzik50
Cenę i dane do przelewu.
Cash only- różne miasta co tydzień- od 11.11 do 16.11 Katowice
Zostałeś dobrze podsumowany i sprofilowany. Następnym razem się nie wpierdalaj cuckoldzie jak dorośli rozmawiają.I obszczymur jak każdy z tych cwaniaczków narobił w pieluchę.
I co?
Ile warte było Twoje mielenie jęzorem?
Nie zawracaj gitary
Zostałeś dobrze podsumowany i sprofilowany. Następnym razem się nie we jak dorośli rozmawiają.
Znamy już określenia którymi cię żona woła na obiad. Daruj sobie, podkul ogon i do budy. SioIdź zmień pieluchę tchórzliwy szczochu