Dyskusja o sytuacji na świecie 206!

mordrado

Chłop
Wynik reakcji
1
Maczek siedzisz na coopie u Zawiszy to co ja Ci mam tłumaczyć?
Chcieliście wydymać freda i zostaliście na lodzie.
Taki to los jak ktoś chce koske wbijać, ale źle trafi
Wytłumacz lepiej swoim graczom , że robią za mięso armatnie. Ile blaszek będzie hahah ? Pozer

Zawisza Czarny.

Łucznik
Wynik reakcji
483
Maczek siedzisz na coopie u Zawiszy to co ja Ci mam tłumaczyć?
Chcieliście wydymać freda i zostaliście na lodzie.
Taki to los jak ktoś chce koske wbijać, ale źle trafi
czyli plujesz na końcowy skład 40 osób? Będziecie pomagali funom+klasyk jako drugi człon? No spoczko spoczko nie każdy wsumie gra po blaszkę i tak.

/Maczek złe konto

ElCygano

Król Cyganów
Wynik reakcji
2.107
Okej, czyli NS dogadało się co do fuzji z Klasykiem i wchodzą do koalicji z ForFun i Piekłem, ForFun bez frontu będzie defować inne plemiona, Piekło dalej idzie w rekrutację i przyjmuje do siebie Pytajniki. Czyli dodając defowane przez Piekło GP utworzono koalicję mającą 50% świata.

Nieźle powalona akcja xD

BranD x Szkodnik

Łucznik
Wynik reakcji
638
Okej, czyli NS dogadało się co do fuzji z Klasykiem i wchodzą do koalicji z ForFun i Piekłem, ForFun bez frontu będzie defować inne plemiona, Piekło dalej idzie w rekrutację i przyjmuje do siebie Pytajniki. Czyli dodając defowane przez Piekło GP utworzono koalicję mającą 50% świata.

Nieźle powalona akcja xD

Tzw. pussy gaming

Wynik reakcji
822

Nieźle powalona akcja xD
przeciez to wy podpisaliscie cala okolice vs WIELKIE LD VS AHA + VIP + XXX + PPZ czy chuj wie jak to sie nazywalo :>> a no i pewnie jeszcze na Pytajniczki liczyliscie ze sie wjebia byłbym zapomniał

Wynik reakcji
546

Nieźle powalona akcja xD

Ja to rozumiem tak :

Załączniki

• IMG_20241128_084222.jpg
    IMG_20241128_084222.jpg
    158,5 KB · Wyświetlenia: 102
Do góry