Wytłumacz lepiej swoim graczom , że robią za mięso armatnie. Ile blaszek będzie hahah ? PozerMaczek siedzisz na coopie u Zawiszy to co ja Ci mam tłumaczyć?
Chcieliście wydymać freda i zostaliście na lodzie.
Taki to los jak ktoś chce koske wbijać, ale źle trafi
czyli plujesz na końcowy skład 40 osób? Będziecie pomagali funom+klasyk jako drugi człon? No spoczko spoczko nie każdy wsumie gra po blaszkę i tak.Maczek siedzisz na coopie u Zawiszy to co ja Ci mam tłumaczyć?
Chcieliście wydymać freda i zostaliście na lodzie.
Taki to los jak ktoś chce koske wbijać, ale źle trafi
Napluliscie to jedynie wy na graczy NS i nasza umowę daruj sobie pls.czyli plujesz na końcowy skład 40 osób? Będziecie pomagali funom+klasyk jako drugi człon? No spoczko spoczko nie każdy wsumie gra po blaszkę i tak.
/Maczek złe konto
O honorze mówi typ co sprzedawał na 198 komendy swojego sojusznika, aby tylko DARMA zmieniła dyplomacjegruby musi sie zajac jakimiś pytajnikami bo to ważniejszy teren i cięższy wróg. pewnie za kebaba z mieszanym go przekupili. my honorowo zostajemy sami na placu boju XD
Okej, czyli NS dogadało się co do fuzji z Klasykiem i wchodzą do koalicji z ForFun i Piekłem, ForFun bez frontu będzie defować inne plemiona, Piekło dalej idzie w rekrutację i przyjmuje do siebie Pytajniki. Czyli dodając defowane przez Piekło GP utworzono koalicję mającą 50% świata.
Nieźle powalona akcja xD
Grasz na tyle na ile przeciwnik pozwala a że vipy są taką potęgą nikt nie chce z nimi 1v1Tzw. pussy gaming
przeciez to wy podpisaliscie cala okolice vs WIELKIE LD VS AHA + VIP + XXX + PPZ czy chuj wie jak to sie nazywalo :>> a no i pewnie jeszcze na Pytajniczki liczyliscie ze sie wjebia byłbym zapomniałOkej, czyli NS dogadało się co do fuzji z Klasykiem i wchodzą do koalicji z ForFun i Piekłem, ForFun bez frontu będzie defować inne plemiona, Piekło dalej idzie w rekrutację i przyjmuje do siebie Pytajniki. Czyli dodając defowane przez Piekło GP utworzono koalicję mającą 50% świata.
Nieźle powalona akcja xD
Okej, czyli NS dogadało się co do fuzji z Klasykiem i wchodzą do koalicji z ForFun i Piekłem, ForFun bez frontu będzie defować inne plemiona, Piekło dalej idzie w rekrutację i przyjmuje do siebie Pytajniki. Czyli dodając defowane przez Piekło GP utworzono koalicję mającą 50% świata.
Nieźle powalona akcja xD
Nie ośmieszaj się sam się śmiałeś i krytowales brike i ak na 186 z kolacji obsranych gaci a teraz sam w takiej grasz,a teraz zgrywasz cwaniaka xdGrasz na tyle na ile przeciwnik pozwala a że vipy są taką potęgą nikt nie chce z nimi 1v1