skocznę dzievcze hop hop
Pikinier
- Wynik reakcji
- 27
POTENRZNE KLASYKIKTO WYGRYWA ?
POTENRZNE KLASYKIKTO WYGRYWA ?
To już grą nazwać nie można... Żadnej przyjemności, ludzie muszą używać botów aby coś osiągnąć a później podnieta że świat wygrali, byłoby mi wstyd kończyć świat w składzie gdzie każdy korzystał z botów i szczerze nawet gdyby były one dozwolone nigdy bym z nich nie skorzystał a raczej wolałbym jak teraz zakończyć grę i więcej tu nie wracać.Serio myślisz, że ktokolwiek dostanie bana? X
Ta gra od kilku dobrych lat to gra bez rączek i na samych botach
KTO WYGRYWA ?
moze na ukrainie bawi siedzac w schronie, tu sie musisz postarac bardziej.Nigdy nie myślałem, że to powiem, ale FAT miał większą wolę życia...
View attachment 73772
To nie jest uśmiech. To jest rozczarowanie.moze na ukrainie bawi siedzac w schronie, tu sie musisz postarac bardziej.
W Polsce bezbecja nikogo nie bawi![]()
to nie samo AHA atakowało..Póki co AHA vs GP +74 na pierwszej akcji. Można tłumaczyć to przewagą ale nie da się wytłumaczyć braku cofania wojsk i warzywienia.
Na takim etapie taka bombę dostac to już można kasację klikaćPóki co AHA vs GP +74 na pierwszej akcji. Można tłumaczyć to przewagą ale nie da się wytłumaczyć braku cofania wojsk i warzywienia.
Jak znasz bardzo dobrze to rzuć datami kiedy dogadywałem się z NS, a kiedy z EMFRO bo są to różne daty ale może kalendarz Ci się zawiesiłNo i tu się mylisz, bo znam ją bardzo dobrze.
Przede wszystkim taką, gdzie Interion rozmawiał jednocześnie z nami i NS o podpisaniu sojuszu i walce przeciwko sobie.
Mając wmieszanych FIT/FAT/BBQ wtedy, którzy na końcu wyłożyli lachę na to, co się dzieje.
A gdzie piekło z pomocą?Póki co AHA vs GP +74 na pierwszej akcji. Można tłumaczyć to przewagą ale nie da się wytłumaczyć braku cofania wojsk i warzywienia.
Poczekaj, podniecasz się takim wynikiem po wjebaniu kosy i biciu nas z 3 stron razem z miskami i cyganami, gdzie nie bylismy na to przygotowani, deff rozjechany na każdą strone, a wy przygotowani z premedytacja bo się pali wszędzie. Przecież karma wróci. Ja tam szacunek mam dla graczy, że mimo to walczą z kurestwem i bronią, a na twoim miejscu bym tu przychodził jakbyś miał +300 bijąc taką masą.Póki co AHA vs GP +74 na pierwszej akcji. Można tłumaczyć to przewagą ale nie da się wytłumaczyć braku cofania wojsk i warzywienia.
to nie samo AHA atakowało..
Poczekaj, podniecasz się takim wynikiem po wjebaniu kosy i biciu nas z 3 stron razem z miskami i cyganami, gdzie nie bylismy na to przygotowani, deff rozjechany na każdą strone, a wy przygotowani z premedytacja bo się pali wszędzie. Przecież karma wróci. Ja tam szacunek mam dla graczy, że mimo to walczą z kurestwem i bronią, a na twoim miejscu bym tu przychodził jakbyś miał +300 bijąc taką masą.
Nie sądzisz, że karma wróciła do Ciebie po tym, jak wraz z Fat i OGR- zaatakowaliście Cigane?Poczekaj, podniecasz się takim wynikiem po wjebaniu kosy i biciu nas z 3 stron razem z miskami i cyganami, gdzie nie bylismy na to przygotowani, deff rozjechany na każdą strone, a wy przygotowani z premedytacja bo się pali wszędzie. Przecież karma wróci. Ja tam szacunek mam dla graczy, że mimo to walczą z kurestwem i bronią, a na twoim miejscu bym tu przychodził jakbyś miał +300 bijąc taką masą.
A @ElCygano swoich braci broniNie sądzisz, że karma wróciła do Ciebie po tym, jak wraz z Fat i OGR- zaatakowaliście Cigane?
gruby musi sie zajac jakimiś pytajnikami bo to ważniejszy teren i cięższy wróg. pewnie za kebaba z mieszanym go przekupili. my honorowo zostajemy sami na placu boju XDA gdzie piekło z pomocą?
Zapomniałem że tam gdzie nie ma korzyści dla piekła to mają w dupie pomoc XD