Dyskusja o sytuacji na świecie 206!

ChaosTomi

Miecznik
Wynik reakcji
43
Serio myślisz, że ktokolwiek dostanie bana? X
Ta gra od kilku dobrych lat to gra bez rączek i na samych botach
To już grą nazwać nie można... Żadnej przyjemności, ludzie muszą używać botów aby coś osiągnąć a później podnieta że świat wygrali, byłoby mi wstyd kończyć świat w składzie gdzie każdy korzystał z botów i szczerze nawet gdyby były one dozwolone nigdy bym z nich nie skorzystał a raczej wolałbym jak teraz zakończyć grę i więcej tu nie wracać.

Powrót mi nie służył, zbyt dużo dziwnych akcji, przed moją przerwą około 7 lat temu było zdecydowanie zabawniej, teraz to tylko same krzywe akcje i boty, 0 zabawy.

Interion

Chłop
Wynik reakcji
61
No i tu się mylisz, bo znam ją bardzo dobrze.
Przede wszystkim taką, gdzie Interion rozmawiał jednocześnie z nami i NS o podpisaniu sojuszu i walce przeciwko sobie.
Mając wmieszanych FIT/FAT/BBQ wtedy, którzy na końcu wyłożyli lachę na to, co się dzieje.
Jak znasz bardzo dobrze to rzuć datami kiedy dogadywałem się z NS, a kiedy z EMFRO bo są to różne daty ale może kalendarz Ci się zawiesił ;)

Wniebo x Roksi

uczeń Jurka
Wynik reakcji
456
Póki co AHA vs GP +74 na pierwszej akcji. Można tłumaczyć to przewagą ale nie da się wytłumaczyć braku cofania wojsk i warzywienia.
Poczekaj, podniecasz się takim wynikiem po wjebaniu kosy i biciu nas z 3 stron razem z miskami i cyganami, gdzie nie bylismy na to przygotowani, deff rozjechany na każdą strone, a wy przygotowani z premedytacja bo się pali wszędzie. Przecież karma wróci. Ja tam szacunek mam dla graczy, że mimo to walczą z kurestwem i bronią, a na twoim miejscu bym tu przychodził jakbyś miał +300 bijąc taką masą.

ElCygano

Król Cyganów
Wynik reakcji
2.107
to nie samo AHA atakowało..

Ale wrzuciłem tylko nasze staty, całościowo jest więcej

Poczekaj, podniecasz się takim wynikiem po wjebaniu kosy i biciu nas z 3 stron razem z miskami i cyganami, gdzie nie bylismy na to przygotowani, deff rozjechany na każdą strone, a wy przygotowani z premedytacja bo się pali wszędzie. Przecież karma wróci. Ja tam szacunek mam dla graczy, że mimo to walczą z kurestwem i bronią, a na twoim miejscu bym tu przychodził jakbyś miał +300 bijąc taką masą.

Przecież PoN został dawno temu rozwiązany, to z przygotowaniem czekaliście do ostatniego dnia?

Lamer

Pikinier
Wynik reakcji
90
Nie sądzisz, że karma wróciła do Ciebie po tym, jak wraz z Fat i OGR- zaatakowaliście Cigane?

Do góry