Dyskusja o sytuacji na świecie 206!

sh1ro.

Zwiadowca
Wynik reakcji
1.270
Aha, więc jak laliście Klasyk za pomocą masy i przychodziłeś tu się chwalić i śmieszkować to było fajnie. Teraz jak z Ciebie się śmieszkuje, że z frontu wyjechałeś na taczkach to nagle "masy nie przeskoczysz" xD
I kto tu jest odklejony xD
Pokaż mi post gdzie się chwaliłem/śmieszkowałem to przyznam Ci rację, ale nie znajdziesz go bo nic takiego nie miało miejsca xd

sh1ro.

Zwiadowca
Wynik reakcji
1.270
Wskaż mi plemię, które nie jest masówką.... To jest najśmieszniejszy argument jaki można podać..... Na każdym świecie wszystkie większe plemiona grają 3+ człony...
Grać na 3 człony a grać na członów 6/7 po drodze wszystko fuzjujac to chyba jednak spora różnica.
No, ale zarzucales mi że smieszkowalem z tego, że biliśmy klasyk w przewadze- nie widzę tutaj takiego smieszkowania bo ten mem opisuje coś całkowicie innego.

Wynik reakcji
0
Wskaż mi plemię, które nie jest masówką.... To jest najśmieszniejszy argument jaki można podać..... Na każdym świecie wszystkie większe plemiona grają 3+ człony...
"+ 3 człony", tymczasem piekło członów 5, FF + 3 człony, GP +3 człony, klasyk +3 człony o czymś jeszcze zapomniałem ?

A najśmieszniejsze jest to, ile kont macie w tej waszej końcowej koalicji, niedługo blokada składów.
Ciekaw jestem jak to rozwiążecie..

KaKsAm

Chłop
Wynik reakcji
2
Chciałbym podziękować GP. Za rozwój loży. Za spamowanie atakami, nawet próbując zwijać wioski. Jesteście tacy zabawni, od ponad 10 lat grania, po raz pierwszy widzę tak bezwartościowych ludzi.

Wniebo x Roksi

uczeń Jurka
Wynik reakcji
446
@Mankovsky PSIE

-polityka obu plemion jest całkowicie niezależna,

- Granica na wschód od obu plemion (przykładowo tereny VIPK oraz EM=FRO), nie są objęte granicą

Skąd mamy wiedzieć że piekło to wasz wróg jak polityka jest niezależna a nawet rekrutując ich nie są objęci granicą . Możemy.

Jesteście obsranymi kurwami i współczuję dobrym nickom u Was co się podpisywać muszą pod Wasza dyplomacje obsranych galot

BranD x Szkodnik

Łucznik
Wynik reakcji
638
@Mankovsky PSIE

-polityka obu plemion jest całkowicie niezależna,

- Granica na wschód od obu plemion (przykładowo tereny VIPK oraz EM=FRO), nie są objęte granicą

Skąd mamy wiedzieć że piekło to wasz wróg jak polityka jest niezależna a nawet rekrutując ich nie są objęci granicą . Możemy.

Jesteście obsranymi kurwami i współczuję dobrym nickom u Was co się podpisywać muszą pod Wasza dyplomacje obsranych galot
Słychać wycie??? ZNAKOMICIE XDDD

Do góry