Dyskusja o sytuacji na świecie 206!

FLIP X FLAP

Miecznik
Wynik reakcji
123
Ja nie musze nawijać makaronu na uszy żeby coś zyskać w przeciwieństwie do Ciebie, wystarczy że piszę prawde. Zniżyć sie do mojego poziomu? Niżej niż Ty prosiaku nie da sie upaść pamiętaj.

Że Tobie nie jest w jakiś sposób szkoda tych wszystkich graczy, Ty kurwa wstrętny pomiocie harana, chłop do tego wszystkiego na Ciebie pluje a Ty to z usmiechem na twarzy zlizujesz, piękne xD

Załączniki

• IMG_8001.jpeg
    IMG_8001.jpeg
    413,8 KB · Wyświetlenia: 165
Ostatnia edycja:

Mikasa Ackerman

Miecznik
Wynik reakcji
104
Ja nie musze nawijać makaronu na uszy żeby coś zyskać w przeciwieństwie do Ciebie, wystarczy że piszę prawde. Zniżyć sie do mojego poziomu? Niżej niż Ty prosiaku nie da sie upaść pamiętaj.

Że Tobie nie jest w jakiś sposób szkoda tych wszystkich graczy, Ty kurwa wstrętny pomiocie harana, chłop do tego wszystkiego na Ciebie pluje a Ty to z usmiechem na twarzy zlizujesz, piękne xD
Pomiotem to jesteś ty, wszystkich tych, którzy cię utrzymują w grze, bo sam nie potrafisz nic poza puszczeniem wiązani na innych i wysyłaniem 10 razy tych samych screenów. Jakąkolwiek merytoryczna dyskusja nie ma z tobą żadnego sensu, bo w swojej prostocie potrafisz tylko się wzajemnie obrzucać błotem i grozić. A im głośniej szczekasz, tym bardziej oczywiste jest, że ci się zwyczajnie dupa pali

XED0S

Lekki Kawalerzysta
Wynik reakcji
384
Pomiotem to jesteś ty, wszystkich tych, którzy cię utrzymują w grze, bo sam nie potrafisz nic poza puszczeniem wiązani na innych i wysyłaniem 10 razy tych samych screenów. Jakąkolwiek merytoryczna dyskusja nie ma z tobą żadnego sensu, bo w swojej prostocie potrafisz tylko się wzajemnie obrzucać błotem i grozić. A im głośniej szczekasz, tym bardziej oczywiste jest, że ci się zwyczajnie dupa pali
Ehh Marta jak to jest 3 razy w ciągu miesiąca dostać baty od VIP?
Najpierw rozbilas kotki ,potem tory , teraz LD ,jeszcze w piekło Cię brakuje.
Jak dojdziemy do blaszek to oddaje Ci swoją nawet jak 21 PTK będziesz miała.
Taki radny i główny LD to prawdziwy skarb :*

Wniebo x Roksi

uczeń Jurka
Wynik reakcji
465
Ehh Marta jak to jest 3 razy w ciągu miesiąca dostać baty od VIP?
Najpierw rozbilas kotki ,potem tory , teraz LD ,jeszcze w piekło Cię brakuje.
Jak dojdziemy do blaszek to oddaje Ci swoją nawet jak 21 PTK będziesz miała.
Taki radny i główny LD to prawdziwy skarb :*
Czemu przypisujesz sobie zasługi innych. Wklejasz fałszywe statystyki jako to VIP pokonało TRD , pokaż może statystyki wojny VIP vs TRD - kilkaset wsi na minus. Danie dupy za kilka zagród deffa i pomoc frontowa plus podpisanie 70procent świata dało dopiero efekt. Takie są fakty.

XED0S

Lekki Kawalerzysta
Wynik reakcji
384
Czemu przypisujesz sobie zasługi innych. Wklejasz fałszywe statystyki jako to VIP pokonało TRD , pokaż może statystyki wojny VIP vs TRD - kilkaset wsi na minus. Danie dupy za kilka zagród deffa i pomoc frontowa plus podpisanie 70procent świata dało dopiero efekt. Takie są fakty.
Sobie?Jak ja tam chwilę grałem dosłownie.
Eh wniebo nie uczysz się na błędach.

Wynik reakcji
1.111
Ale ty pierdolisz. Nie było tam nigdy 70%. Nawet do 60% się tam nigdy podział świata nie zbliżył. Mówię em nie siadaj do stołu z dorosłymi bo przegrasz szczylu.

Wynik reakcji
1.111
To może mi jeszcze powiesz, że było 50/50? :D

Nie było. Jak komuś się chce sprawdzać staty to może śmiało to zrobić.

Dla ułatwienia chyba pierwsze podliczenie statystyk jak świat się ułożył koalicjami. Przewaga wsi mimo mniejszej ilości graczy. To kto rekrutował tam wszystko co się rusza? Widzi tam ktoś 70%?

Wniebo x Roksi

uczeń Jurka
Wynik reakcji
465
Nie było. Jak komuś się chce sprawdzać staty to może śmiało to zrobić.

Dla ułatwienia chyba pierwsze podliczenie statystyk jak świat się ułożył koalicjami. Przewaga wsi mimo mniejszej ilości graczy. To kto rekrutował tam wszystko co się rusza? Widzi tam ktoś 70%?
Szczylem to Ty jesteś.
To nawet mało istotne te procenty są. Tylko kolega sobie przypisuje czyjeś zasługi i tworzy manipulacje nie zgodna z prawdą ;) vip dostawało na pizde a nie pokonało TRD.

XED0S

Lekki Kawalerzysta
Wynik reakcji
384
Szczylem to Ty jesteś.
To nawet mało istotne te procenty są. Tylko kolega sobie przypisuje czyjeś zasługi i tworzy manipulacje nie zgodna z prawdą ;) vip dostawało na pizde a nie pokonało TRD.
Vip pokonało z sojusznikami trd które rekrutowalo co popadnie i jak leci.
I to samo tutaj proboja robić
I milcz parobki od trd

Do góry