No co ty nie poznajesz mnie wujek?Nie wiem o czym mówisz.
Jednak wolał bym żebyś swoje ekscesy z wujkiem z młodości a obecnie z chłopakiem zachował dla siebie.
Ktoś tu jest kłamczuszekRadnym przypomnij że deffa na tym świecie wam nikt nie da, bo dalej żyją w magicznej bajce, że ktoś na ratunek przyleci i da swoje kucyki.View attachment 72857
Nie bądź taki krytyczny przyjacielu, on jest niepełnosprawnyA ostanio taka propagande wyslali ze my jestesmy popychadlem dla piekla, a to ktos inny chyba sie wypina. Bawcie sie dobrze zajrze za kilka dni jak juz ahy nas rozjada
Nawet dobrze nie umiesz wiadomości przerobićRadnym przypomnij że deffa na tym świecie wam nikt nie da, bo dalej żyją w magicznej bajce, że ktoś na ratunek przyleci i da swoje kucyki.View attachment 72857
Klasyczny przykład schizofreniiNawet dobrze nie umiesz wiadomości przerobić
No po co.klamiesz. wyżej wymazałem inny rozdział Waszej obłudy pt. vipy pokonały TRD.Nawet dobrze nie umiesz wiadomości przerobić
Pasjonuje mnie to, że wysyłasz ss na każdego, a ktokolwiek wyśle coś o tobie twierdzisz, że przerobione Vejder jedyne niepodrobione źródło screenówNawet dobrze nie umiesz wiadomości przerobić
@Dzony to moja sekretarka - Wielkie KEY znowu RAZEM !
I te jej ankiety kto jeszcze chce grać śmiech na sali xd a kto nie chce to zasty dawać dla piekła na darmy xd@Mikasa Ackerman gdzie sie nie pojawiasz to sukcesywnie próbujesz rozpierdalać plemie, z VIPami ci sie nie udało - ciekawe czy dziady już wiedzą że robią wioski dla teerde xD
Ciekawe nocne zmiany na mapie, widocznie jest więcej myślących jednostek niż bym sie spodziewał. Pomyśleć że to dopiero początek xd
Weź tą swoją propagandę, zwiń i wsadź sobie w dupę, że tak pozwolę sobie się zniżyć do twojego poziomu@Mikasa Ackerman gdzie sie nie pojawiasz to sukcesywnie próbujesz rozpierdalać plemie, z VIPami ci sie nie udało - ciekawe czy dziady już wiedzą że robią wioski dla teerde xD
Ciekawe nocne zmiany na mapie, widocznie jest więcej myślących jednostek niż bym sie spodziewał. Pomyśleć że to dopiero początek xd
I te jej ankiety kto jeszcze chce grać śmiech na sali xd a kto nie chce to zasty dawać dla piekła na darmy xd
Swoją drogą Lain to NoPewnie na nowym koncie ?
View attachment 72874