Jak najbardziej, zgadzam się, ze nie było to super zagranie, ale dogadaliśmy się, oddaliśmy Wam to o co poprosiliście drogą dyplomatyczną.
Rudin zaproponował granice, Spaslak nawet powiedział mu, żeby sobie na północy odciął jeszcze więcej.
Sprawę z terenem ogórków też wyjaśniliśmy dyplomatycznie godząc się na waszą granicę.
Daliśmy wam naiwnie 5 wiosek od naszych graczy aby pomóc Wam w przeskoku na obrzeża.
Jakkolwiek nie ubierzecie tego w słowa, to nie zrobicie z Nas kosiarzy, naprawdę chcieliśmy dla Was jak najlepiej, zwłaszcza po naszej ostatniej rozmowie na discordzie. Sam Rudinek jeszcze na discordzie przy rozmowie dyplomatycznej cieszył się, że w końcu już wszystko ustalone i koniec przepychanek, oraz zapytał czy teraz możemy sobie ufać.
Spytał personalnie mnie, ponieważ kojarzymy się z poprzednich światów.
Myślę, ze nie tracę do niego szacunku, bo on zdaje sobie sprawę, że to ogromny fikołek.
niekorzystne warunki dyplo, a kosa to nie to samo.
Zawisza od początku świata prowadził dyplo jakby robił to pierwszy raz (sam się zdziwiłem, bo raczej każdy przedstawiał to jako starego wyjadacza, szuje itp.) a wygłupił się kompletnie, a teraz wyciągnął kartę: „KOSAAA KOSAAA” i przekleja screena jakiegoś sprzed tygodnia od jakiegoś randoma z rekrutacji którego SAM KAZAŁ NAM PRZEJMOWAĆ i dał nam na to jakiś czas, nie zdarzyliśmy, odpuściliśmy jakby co.
Od tamtego momentu cisza na PW i brak problemów, nagle dziś wojna.
Teraz jeszcze pisze po naszych graczach że ma jakąś listę rozbiórek - nie istnieje taka lista, a rozbierani są gracze tylko tacy, którzy na to zasługują
My mamy tyle screenów które by obnażyły Twoją niemądrość
@Zawisza Czarny. ja nie wiem czy Ty jesteś aż tak bardzo pewny, że my ich nie wstawimy, czy po prostu jeśli wstawimy to stwierdzisz, że są podrobione albo co tam jeszcze wymyślisz?
Pozdrawiam ze słonecznych Włoch.
Ps. Jak Ty byłeś w Grecji czekaliśmy z decyzjami Panie Pantofel Szeptacz