PrivA fotki stópek też pokażecie ?
dobrze że ciebie nauczyli dedukować, chyba oczywiste że o masówkach nawiązywałem do uczonego, czy nie? jak nie to na przyszłość będę wszystko ładnie ci rozrysowywałDobrze Cię czytać nauczyli czy tak samo jak atakować ?
Gdzieś Ty zauważył wywody o masówkach w moim elaboracie na 8 słów ?![]()
Ewidentnie tępa dzida XDale każdy Ci na dc pisał że vejder z vaco to dwa pety kosownicze
było się słuchać a nie teraz płakać
Możesz aczkolwiek obchodzi mnie to jak zeszłoroczny śnieg, którego praktycznie nie było.dobrze że ciebie nauczyli dedukować, chyba oczywiste że o masówkach nawiązywałem do uczonego, czy nie? jak nie to na przyszłość będę wszystko ładnie ci rozrysowywał
Wiadomo kosa to nie wstyd.Kosa tu kosa tam.
Wiadomo kosa to nie wstyd.
Nie które plemiona na kosach swoją wielkość zbudowały. M.in moje ulubione.
AVE Wielkie Stefany
Bo kasować to trza umićJa skosowałem na 200 świecie, niestety mnie tam potępili :/
Vejderek jest twardy. Silna psycha@XED0S jak sie czujac wiedzac ze wasze ego jak zwykle doprowadziło do rozłamu i teraz jestes w tak czarnej dupie ze za chwile bedziesz na kolanach błgałc o deffa wszystkie te plemiona ktore uwazaliscie za warzywa i sugerowaliscie kose?
Bo kasować to trza umić![]()
Nie ma sprawy. Chętnie się dziele swoją wiedzą z innymi bo jestem dobrym człowiekiemTo musisz mnie nauczyć co zrobić aby mnie chwalono.
Małpa, która szczeka, wręcz ujada@XED0S jak sie czujac wiedzac ze wasze ego jak zwykle doprowadziło do rozłamu i teraz jestes w tak czarnej dupie ze za chwile bedziesz na kolanach błgałc o deffa wszystkie te plemiona ktore uwazaliscie za warzywa i sugerowaliscie kose?
Zobaczymy, ja swoje źródełka mam. Dam znać społeczności jak będzie już krucho hahhaVejderek jest twardy. Silna psycha
Zgadzam sie od poczatku malo robilMałpa, która szczeka, wręcz ujada![]()