husqa*strongmaman
Szlachcic
- Wynik reakcji
- 10.727
CoA gruby jeszcze zgłasza posty, co za rura XDD
CoA gruby jeszcze zgłasza posty, co za rura XDD
Buda bo znowu będziesz płakać że inni grają na botach bo wywóz dostajeszJa tez mam nadzieję że się spotkamy na innym świecie XD bo gra na was to free winek
Przecież Miśki już go wywiozły na 176 xDBuda bo znowu będziesz płakać że inni grają na botach bo wywóz dostajesz
Czyli w końcu będę miał chwilę spokojuGratulacje aha
A z sąsiadami to mam nadzieję że się spotkamy na innym sw.
A ty gruby nie pij tej coli bo udaru dostajesz i majaczysz
Szkoda tylko że nie gralem na tym świecie xdPrzecież Miśki już go wywiozły na 176 xD
Ja nie chciałem rozpisywać Cię przyjacielu - to te dranie mnie zmusili
info o kasacji poszło po akcji wiec spoko xdJa nie mam powodu do palenia się ze wstydu, póki walczyliśmy to konto było bronione, jarasz sie statami z akcji w trakcie której wlecialo info o kasacji i dopiero wtedy zostala puszczona kierownica.
Ps. Pamietaj ze ja na koncie gram sam, nie potrzebuje 3 kolegów
Gratulacje, nie wiem ktory wpadl na pomysl ale kluczowa byla zmylka z majkelem, bez tego myku to te dranie nadal by sie ze mna meczyli![]()
info o kasacji poszło po akcji wiec spoko xd
mam nadzieje ze bd miał okazje stanąć na froncie naprzeciwko i cię wywiozę jak uważasz ze na koncie grały 3 osoby(Nick z gry to nie wszystko)
to trzymaj screena przed kasacja View attachment 79028
potwierdzam, to dobry zawodnikno ja nie jestem mocny tylko w gębie na grze tez se radze
+ tak mnie ustawiono Sabacik okazał sie mocniejszym przeciwnikiem za zaslugi w grze niz ty :d
No szkoda bo chęci wróciły a z Marcinem lubimy ten etap gryCzyli w końcu będę miał chwilę spokoju
no ja nie jestem mocny tylko w gębie na grze tez se radze
+ tak mnie ustawiono Sabacik okazał sie mocniejszym przeciwnikiem za zaslugi w grze niz ty :d
@Alstrem x Ataturk x TDSS - @dziura88Fakt, sabacik ktory na kazdej akcji odpalal autopilota moze byc dla ciebie przeciwnikiem. Ja nie jestem na twoim poziomie zdecydowanie![]()