songotehn
Miecznik
- Wynik reakcji
- 110
Pokaż mi gdzie xDMówi to gosiu który został pokonamy na etapie jeden wioski a po porażce tłumaczył się ze czysty fart bo akurat wyłączyli mu prąd xdddd
Pokaż mi gdzie xDMówi to gosiu który został pokonamy na etapie jeden wioski a po porażce tłumaczył się ze czysty fart bo akurat wyłączyli mu prąd xdddd
to by to samo było xdEj ForFun, może wy wbijecie na front z nami, bo Piekło chyba rzuciło grę.
jak idzie postęp w zemście na AHA?No beka, skosowalo nas ponad 2x więcej kont niż ty wiosek od startu świata podbiłeś, dziwne ze poszedłem tam gdzie można się odegrać
ale od funow to sie odwalcie, to nasze darmy są
Wyszliśmy jakieś -40 od momentu jak było +100 więc fakty. Brawo, że ściągnęliście spowrotem kolegę ze sklepu (czy tam wasz wódz na zasta wbil o 13) i udało się tyle poodbijaćKolejny dzień, kiedy AHA robi akcję na PIEKŁO i wychodzi na minusie w dniu własnej akcji.![]()
Ale kompromitacja xDCiekawe jak tam kosa. Miał być easy win zmieniając stronę a tu trąbka![]()
Może jakaś nowa nutka niedługo ? Czas rozliczeń ... Może z teledyskiem będzie cośCiekawe jak tam kosa. Miał być easy win zmieniając stronę a tu trąbka![]()
Mały update do sytuacji PIEKŁO vs AHA. Po ostatniej udanej akcji PIEKŁA udało nam się wykonać landing za frontem wbijając mnóstwo diód. Efekty widać na załączonym obrazku. Front AHA się cofa z akcji na akcję, coraz więcej stałek ustawiają wokół naszych diód przez co zaczyna im brakować deffa przy froncie. Ponadto w trakcie spontanicznego burzenia około 200 ich wiosek za frontem zostało bez kuźni i/lub zagrody, przez co nie mogą nawet odbijać traconych wiosek.
Potwierdza to przypuszczenia z początków tego świata - AHA nie jest przygotowane na tak mocnych przeciwników jak PIEKŁO i zapewne jeszcze kilka naszych akcji i spróbują swoich sił na św212.
View attachment 75578