Kobyłka.
Rycerz
- Wynik reakcji
- 3.497
Napisz do KN może w którymś ze swoich 20 ukrytych członów znajdą miejsce xdddSiemka
Szuka ktoś najgorszego frontowca może do plemienia? XD Rozglądam się i szukam ekipy![]()
Napisz do KN może w którymś ze swoich 20 ukrytych członów znajdą miejsce xdddSiemka
Szuka ktoś najgorszego frontowca może do plemienia? XD Rozglądam się i szukam ekipy![]()
Wariat pamietaj chłopami też można klinować xDKoalicja na małpy na ten moment:
-Piw x2
-Hunt x3
-4 człony KN
-.L. x3
-PLN
O czymś zapomniałem? Zrekrutujcie jeszcze barby obsrańc XDD
jeszcze jak, chyba najbardziej satysfakcjonujący klin xDWariat pamietaj chłopami też można klinować xD
Aż żal to komentować.. xdNapisz do KN może w którymś ze swoich 20 ukrytych członów znajdą miejsce xddd
A napisałem gdzieś nieprawdę? Zrekrutowaliście całą ćwiartkę chłopie XDAż żal to komentować.. xd
Tydzień w kaście wystarczył i Santa nawrócił na drogę przyzwoitości naszego niepokornego łobuza JackaMało tu się dzieje ale najważniejsze że nikt nikogo nie obraża jak na innych forach. Ja kiedyś też taki głupi byłem i nawzajem jechaliśmy po sobie. Ale dawno z tym skończyłem po słusznym tygodniowym banie
To już wcześniej nastąpiłoTydzień w kaście wystarczył i Santa nawrócił na drogę przyzwoitości naszego niepokornego łobuza Jacka
Kto cię poskromił jeśli można wiedzieć?To już wcześniej nastąpiło
27.05. 10:30 | marowca podbił [001] Centrum (609|491) K46 . |
Kmic - banemKto cię poskromił jeśli można wiedzieć?
Czekaj bo będą pisali ze na innej część frontu się skupili xDView attachment 66332![]()
27.05.
10:30marowca podbił [001] Centrum (609|491) K46 .
Humorystycznie oczywiście, z dystansem!
Miałem obawy czy podbijemy tą diode, ale się udało, gratuluje swoim co wysłali ataki bo tylko 1 osoba zaspała![]()
A napisałem gdzieś nieprawdę? Zrekrutowaliście całą ćwiartkę chłopie XD
View attachment 66332![]()
27.05.
Miałem obawy czy podbijemy tą diode, ale się udało, gratuluje swoim co wysłali ataki bo tylko 1 osoba zaspała![]()
View attachment 66332![]()
27.05.
Napisałem do niego by wrzucił w ignoruj tę ataki, a ja tylko żartowałem by była lepsza atmosferaGolik pewnie zaspał zapomniał, że ataki idą