NeXi
Łucznik
- Wynik reakcji
- 805
szykuj bliczkaa ty na 193? jak konfe rozwalisz to masz ode mnie bliczka na piwko
szykuj bliczkaa ty na 193? jak konfe rozwalisz to masz ode mnie bliczka na piwko
Co się stało tu był inny nick były blaszki. Nic z tego nie rozumiemKurde, wygrałeś![]()
no, w końcu trafili nie na zbieraninę tylko dobraną ekipę, aj trafiła kosa na kamieńa ty na 193? jak konfe rozwalisz to masz ode mnie bliczka na piwko
Ja robię darmę, ale najpierw swoje pp zyskam. A rezerwacji na mnie nie ma, więc nie wymyślaj. Ty grając na 100% robisz innym darmy i tym się różnimy.Chyba się pomyliłeś bo to raczej ty robisz a wioseczka widzę już zarezerwowana
Czy zostałem tu wywołany do tablicy ? Proszę mnie tu nie porównywać z jakimś grajkami ja gram na św bez farmy to jest mój drugi z ppWcześniej to człowiek słyszał Santa i wiedział o kogo chodzi a teraz to…![]()
Mordo weź tam zniknij Santa jest jeden tylko od 86sw z światów z PPCzy zostałem tu wywołany do tablicy ? Proszę mnie tu nie porównywać z jakimś grajkami ja gram na św bez farmy to jest mój drugi z pp
Kiedy jakieś mapkie od santy?Mordo weź tam zniknij Santa jest jeden tylko od 86sw z światów z PP
PasujeHm gram troszkę dłużej niż od św 86 ale jak Santa ma być ze światów PP to ja wolę być Claus ze światów bez farmy![]()
@eSPek prosimy![]()
Bondziorno papaPasuje
Siema mordo