Myślałem że już nie grasz xDJACEK TOP
Hmmm no trudne się wylosowało, ale brzmi jak ChorielHmm Karuzela jednak jest o kilka klas wyżej XD Mogę ci przedstawić kilka faktów o Covco a ty sobie dobierzesz postać z non premium do niego.
-bankrut a pomimo to wydaje pełno kasy na ppki
-co świat startuje, wbija topke (ppkami) po czym go rozbierają
-kompletnie nie umie grać
-ładnie i grzecznie mówiąc, nie grzeszy inteligencją. to kretyn i do tego bardzo wulgarny
-każdy go bierze do ekipy z myślą że rozwinie free darmóweczki, tymczasem on się chwali tym że gra w danej ekipie a za miesiąc jest rozebrany
-co świat zmienia nick żeby go nikt nie kojarzył (każdy rozpoznaje w ciągu 1, maksymalnie 2 dni)
narud stefanski potrzebowal dyplomaty...Myślałem że już nie grasz xD
Coś mi tutaj kit wciskasz, pod jakim nickiem nibynarud stefanski potrzebowal dyplomaty...
takim jak tutaj na forum xDCoś mi tutaj kit wciskasz, pod jakim nickiem niby
az 300? to cos dlugo bo ja na 180 dni wygrywamy swiat i spadamSiemaja tu tylko na 300dni, wygrywam i idę na następny. Pozdrawiam wszystkich
![]()
Kurde, wygrałeśaz 300? to cos dlugo bo ja na 180 dni wygrywamy swiat i spadam![]()
A faktycznie, stary się zużyłtakim jak tutaj na forum xD
Jak byś był zorientowany to jest mój pierwszy nick ale cóż nie wszyscy potrafią myślećCovco zmienił nick na Contero haha. W przeciągu roku to już chyba 10 zmiana nicku a i tak każdy tą miernotę poznaje.
Twój pierwszy nick to J69H, już nawet nie chcę wiedzieć czym się inspirowałeś go wymyślając.Jak byś był zorientowany to jest mój pierwszy nick ale cóż nie wszyscy potrafią myśleć
A skąd ty to wiesz? No dobra to drugi. Ciebie wcale nie kojarzęTwój pierwszy nick to J69H, już nawet nie chcę wiedzieć czym się inspirowałeś go wymyślając.![]()
Geralt gra w Kosach, ale ciebie zdążyli rozebrać zanim doszło do fuzji, więc się nie dziwię, że go nie znasz. A nickow to masa była: J69H, Contero, Covco, psia dupa, aquila itp. itd.A skąd ty to wiesz? No dobra to drugi. Ciebie wcale nie kojarzę
Czyli pierwszy raz się zgadzamy z tym, że nie potrafisz myśleć. Nareszcie mamy takie samo zdanie.Jak byś był zorientowany to jest mój pierwszy nick ale cóż nie wszyscy potrafią myśleć
No stary trzeba jakoś się odświeżyć xDSanta co to za gówniany nick sobie ustawiłeś
Wcześniej to człowiek słyszał Santa i wiedział o kogo chodzi a teraz to…No stary trzeba jakoś się odświeżyć xD
no specjalnie dopiske dodałem na plemionach mordo niedługo wrócę jak co tak przykroWcześniej to człowiek słyszał Santa i wiedział o kogo chodzi a teraz to…![]()