Dyskusja o sytuacji na świecie 201

LordSiekier

Miecznik
Wynik reakcji
154
-przejąłeś 4 wioski forestom pustaku ceglano-budowlany, to nawet nie ma co komentować, to się samo komentuje

- brawo, że przyznałeś się do bycia bociarzem, brawo dla zkm, że trzymacie bociarzy w plemieniu<hahaha>

pobrane.jpg

Czyli chcesz powiedzieć, że dostałeś bana za bota i mimo grania na bocie podbiłeś tylko 4 wioski przeciwnikom przez ten cały czas?

smile.gif

PROWADŹ NAS DO ZWYCIĘSTWA <rotfl>

Gram w plemiona może trzeci raz w życiu i radzę sobie lepiej niż wasza drużyna pierścienia spoceńców Kupidynka. i Liska o którym piszą, że lubi wciągać nie tylko powietrze

Wynik reakcji
161
-przejąłeś 4 wioski forestom pustaku ceglano-budowlany, to nawet nie ma co komentować, to się samo komentuje

- brawo, że przyznałeś się do bycia bociarzem, brawo dla zkm, że trzymacie bociarzy w plemieniu<hahaha>

View attachment 71667

Czyli chcesz powiedzieć, że dostałeś bana za bota i mimo grania na bocie podbiłeś tylko 4 wioski przeciwnikom przez ten cały czas?

smile.gif

PROWADŹ NAS DO ZWYCIĘSTWA <rotfl>

Gram w plemiona może trzeci raz w życiu i radzę sobie lepiej niż wasza drużyna pierścienia spoceńców Kupidynka. i Liska o którym piszą, że lubi wciągać nie tylko powietrze
Za co bana dostałem to powinieneś wiedzieć bo tak właśnie zadziałała wasza akcja przejęcia sterów w forest i masowych zgłoszeń za byle gowno

A wiosek przejąłem tyle „nie grając” na froncie bo raczej to co twój przyjaciel pustak pokazał ze swoją ekipą to raczej to co tam miałem to bardziej zaplecze niż front. XD

Tak jak Kobylka mówił jesteś gownem i mówi to każda osoba która z tobą grała bądź gra ;)

A z tym że wciągam nie tylko powietrze to akurat racja bo wciągam jeszcze takich petów jak ty którzy dla dłuższej egzystencji na świecie wypierdola się na swoje plemię byle by ratować swoją dupe więc w miarze kto jest większą kurwą to zaraz po Cegle jesteś ty xd

IMG_8585.jpeg

A za bota śmiało reportuj może jak zrobicie tak jak z tym banem który dostałem za napisanie WG do waszego członu z wschodu to akurat wam znowu pyknie btw fajne zdjęcie wstawiłeś uśmiechniętego Pana bez rąk spamer ci strzelił fotkę jak byłeś na plaży ? Beka z ciebie błaźnie, od początku świata nie pokazujesz żadnego poziomu i obstawiam że nie pokażesz bo co możesz pokazać kisząc dupe na zapleczu. A więc do meritum jedyne co możesz robić i co dobrze Ci wychodzi to szczekać tutaj bo raczej twoje „playsy” na nikim wrażenia nie robią jeśli mowa to u normalnej grze a nie o wypierdoleniu się na swoich ludzi. Miłej nocy i mam nadzieję, że w końcu odrosną Ci te rączki i jednak coś pokażesz ;)
A jeśli już bawisz się w memy to rób to tak żeby ktokolwiek się śmiał a nie tylko twoja tłusta spasiona morda

IMG_8570.jpeg

Jerzusz

Pikinier
Wynik reakcji
11
Nie wchodzilem kilka dni
Teraz czytam i doczytac do konca nie moge

Nie wiem co tu sie dzieje

A gdy ktos mowi - wiesz o co chodzi?
Ja wciaz nie wiem o co chodzi

rzucam majkiem i do uslyszenia wariaty, kamienie mam swoje ide robic krening

Kreonomaxx

Szlachcic
Wynik reakcji
7.244
Ze swojej strony mogę napisać, że Kobyłka i Lisek dadzą sobie spokój z FOntem na jakiś czas, a przynajmniej do momentu, do którego nie ochłoną. Niektórym z Was palniki się nieźle nagrzały i weszliście na tematy, o których rozmawiać się nie powinno. Rozumiem wszystko, ale kiedy zaczyna się jazda po prywacie czy jakieś ostre ciśnięcie to znaczy, że trzeba wcisnąć hamulec.

Prowokacje działały w dwie strony, tzn. kilkoro graczy z ZKM jak i JN zawiniło, więc liczę na to, że @szota1986 również swoich ludzi trochę utemperuje.

Nikt nie broni Wam aktywnie uczestniczyć na FOncie, ale trochę zluzujcie.

Ostatnia edycja:

LordSiekier

Miecznik
Wynik reakcji
154
Lisek sprowokowany aż miło, Kobyłka tak samo żyłka pękła i jechanko po matkach odpalone.

Dziękujemy Wodzu Kreonie, że zamknąłeś te psy do budy, dobrze zrobiłeś, jak już JN przejmie władze w ZKM będę wnosił o to samo.

Ja w swoich ostatnich postach nawet twardego inwektywu nie użyłem w żadną osobę, jedynie ciśnięcie beczki

Natomiast uważam, że bardzo dobrze było wcielić trochę energii w ten powiedzmy jasno, nadchodzący konflikt, przynajmniej u nas zmotywowaliśmy się jeszcze bardziej patrząc na odzew wśród plemienia.

Btw. Kreon nudziarz niszczyciel dymów i dobrej zabawy

Optimum830

Zwiadowca
Wynik reakcji
461
Dzisiaj wchodzą z tego co mi wiadomo:
- akcja Forest na WO
- akcja JN na Bonzai
- akcja Bonzai na Forest
- akcja JN na WO

Zapraszam do chwalenia się statystykami w trakcie dnia, abyśmy mogli ułożyć ranking dzisiejszych akcji xD

Kobyłka.

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
3.095
Ze swojej strony mogę napisać, że Kobyłka i Lisek dadzą sobie spokój z FOntem na jakiś czas, a przynajmniej do momentu, do którego nie ochłoną. Niektórym z Was palniki się nieźle nagrzały i weszliście na tematy, o których rozmawiać się nie powinno. Rozumiem wszystko, ale kiedy zaczyna się jazda po prywacie czy jakieś ostre ciśnięcie to znaczy, że trzeba wcisnąć hamulec.

Prowokacje działały w dwie strony, tzn. kilkoro graczy z ZKM jak i JN zawiniło, więc liczę na to, że @szota1986 również swoich ludzi trochę utemperuje.

Ja mogę mieszkać wszędzie, pełno domów jest ugułem

977007

Łucznik
Wynik reakcji
716

Popieram, też nie lubię takiego zachowania.

Co można to można ale trzeba znać granice.

Kreonomaxx

Szlachcic
Wynik reakcji
7.244
Dziękujemy Wodzu Kreonie, że zamknąłeś te psy do budy, dobrze zrobiłeś, jak już JN przejmie władze w ZKM będę wnosił o to samo.
,,Liska o którym piszą, że lubi wciągać nie tylko powietrze"

Ciebie też powinni ,,zamknąć do budy", bo najpewniej masz nie więcej niż 10 lat.

szota1986

Pikinier
Wynik reakcji
35

W wiadomości do swoich poinformowałem o tym aby treści, które tu trafiają były jak najbardziej merytoryczne dotyczące obecnej sytuacji. Oraz żeby powstrzymywali się od niesmacznych udostępnianych przez siebie treści.

Optimum830

Zwiadowca
Wynik reakcji
461
@szota1986 Jak już chcesz rozmawiać merytorycznie o obecnej sytuacji to czemu nie dodałeś wszystkich członów do wojny z WO? Analogiczna sytuacja z wojną Forest i Kasty, więc @977007 też się możesz wypowiedzieć skoro już tam ogarniasz im plemię. Strach obleciał przed dzisiejszymi wynikami czy macie inną wymówkę? :)

szota1986

Pikinier
Wynik reakcji
35
@szota1986 Jak już chcesz rozmawiać merytorycznie o obecnej sytuacji to czemu nie dodałeś wszystkich członów do wojny z WO? Analogiczna sytuacja z wojną Forest i Kasty, więc @977007 też się możesz wypowiedzieć skoro już tam ogarniasz im plemię. Strach obleciał przed dzisiejszymi wynikami czy macie inną wymówkę? :)

Oczywiście że dodam wszystkie człony. Dałem Twojemu wodzowi czas aby pierwszy zakończył proces dodawania swoich wszystkich członów.

Tu jest lista:
WO
WO?
WO+
WO!
WO.
WO-ZIP
WO-SP2
WO-SP0
WO-ZKO
WO-KS
WO-KON
WO-SP1

Jak już zakończycie ja dodam swoje.

Optimum830

Zwiadowca
Wynik reakcji
461
Oczywiście że dodam wszystkie człony. Dałem Twojemu wodzowi czas aby pierwszy zakończył proces dodawania swoich wszystkich członów.

Tu jest lista:
WO
WO?
WO+
WO!
WO.
WO-ZIP
WO-SP2
WO-SP0
WO-ZKO
WO-KS
WO-KON
WO-SP1

Pierwsze 5 wymienionych członów zostało od razu dodane do wojny. Kolejne 7 członów to mimo wszystko odrębne plemiona, gdzie każde plemię ma własną radę. Faktem jest, że między WO, a sojusznikami WO trwa ścisła współpraca militarna i organizacyjna, ale tym tokiem myślenia powinniście dołączyć wszystkie człony JN do wojny WO vs Forest skoro też wspieracie Foresty organizacyjnie i militarnie. Więc, czemu Was jeszcze tu nie ma?

1726479487449.png

szota1986

Pikinier
Wynik reakcji
35
Pierwsze 5 wymienionych członów zostało od razu dodane do wojny. Kolejne 7 członów to mimo wszystko odrębne plemiona, gdzie każde plemię ma własną radę. Faktem jest, że między WO, a sojusznikami WO trwa ścisła współpraca militarna i organizacyjna, ale tym tokiem myślenia powinniście dołączyć wszystkie człony JN do wojny WO vs Forest skoro też wspieracie Foresty organizacyjnie i militarnie. Więc, czemu Was jeszcze tu nie ma?

View attachment 71677

Tu jest lista:
WO
WO?
WO+
WO!
WO.
WO-ZIP
WO-SP2
WO-SP0
WO-ZKO
WO-KS
WO-KON
WO-SP1

Rozumiem że wchłoneła Cię propagandowa gadka. Ale nie ze mną te numery. Zakończycie prosces dodawania pozostałych 7 członów ja dodam swoje.

977007

Łucznik
Wynik reakcji
716
Strach w gierce? Przed czym xd

Strach to mogą teraz mieć mieszkańcy zalanych terenów, że stracili cały dorobek życia. :(

A nie w grze :)

Do góry