Leszcz Kartograf
Szlachcic
- Wynik reakcji
- 6.084
kolejna akcja na której enki się zawijają z tego świata
i tak co tydzień od czerwca widzowie
i tak co tydzień od czerwca widzowie
u mnie cyaaaa2 przed poprzednią akcją i jeszcze wcześniejszą a u Ciebie to nie wiemTo jakiś Kubańczyk czy Brazylijczyk?
To że się węglem ubrudził nie znaczy że jest murzynemrozumiem że nie znasz angielskiego
ale nick mojego pięknego męża jednoznacznie wskazuje na to, że trafiłam
Szlak nie mamy szansCO SIĘ STANIE NAJPIERW, OJCIEC POZWOLI MI WRÓCIC NA CHATĘ, CZY ENKI SIE ZAWINA Z TEGO ŚWIATA
@Keymil LoveOrHate ZAPYTAJ PEWNIE COŚ SIĘ ZNAJDZIEda ktoś kliny powbijać?
Jutro dzień mycia rowerków w enkach, nawet jak z niego spadniemy to z czystego a nie jak speed. Brudny z gowna który wylatuje tonami z nogawek1 dzien pazdziernika za nami a speedy juz na -32 w takim tempie to do czwartku beda musieli nadrabiać stratę 100 wsi, a nie przewage zdobywać
Ja z @Lord Miksa na tandemie jedziemy to spaść ciężejJutro dzień mycia rowerków w enkach, nawet jak z niego spadniemy to z czystego a nie jak speed. Brudny z gowna który wylatuje tonami z nogawek
Nie, zlitowałem się nad nimi i wziąłem 3. Każda z moich osobowości broni 1.Ale wy macie już obsrane dupy, Miksa jak tam PW od graczy czy zasta można na czwartek, skrzyneczka pełna?
CO SIĘ STANIE NAJPIERW, OJCIEC POZWOLI MI WRÓCIC NA CHATĘ, CZY ENKI SIE ZAWINA Z TEGO ŚWIATA