Dyskusja o sytuacji na świecie 200

cyaaaa2

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
2.370
Najwidoczniej ruch byl dobry zeby oddac troche frontu ti jak was dupcia piecze :p

Żadne wymówki. Still jesli nie jebniecie 400-500 przejęć to tak szczerze na co liczycie? Za 2-3tyg powtorka czy cos?

Niektore offy byly ostatni raz widziane w polowie września i dopiero po 15-20 dniach leca znowu.

My nie musimy pchac frontu tylko was spowalniać, jestesmy tak hmm wyspa ares, ktora tak ochoczo gloryfikowaliscie.

A patrzac na wrzesień to szczerzę wasze akcje spowalniają nas bardziej bo to my jestesmy na plusie.

Nawet tracąc 2-3k wsi w calej wojnie potem wciąż mamy zapewniony finał 50/50 :p

Wiesz, ze blachy za RA top one top one nie masz szans więc się odklejasz powoli.
Nie jesteście nawet w 1% tacy jak Ares, nie próbuj sobie dodać, sytuacja jest zupełnie inna, te bajki o byciu na plusie podbijając jakieś resztki wiosek po Ares, to zostaw sobie między bajkami dla tych twoich grajków, których musisz pocieszać przed akcją, a nie do poważnych ludzi. Nie wiem, czy mam ci to przeliterować? Bo chyba dalej nie rozumiesz.

Zobacz sobie w swoje PW z prośbą o zasty, zobacz jak niechętnie ludzie biorą się za pomoc, nawet TI już wam całego frontu pokryć nie może, siedzicie jedną osobą na kilku kontach. Żadnego finału z TI nie będzie, nikt o zdrowych zmysłach nie będzie czekał pół roku, aż wy łaskawie z 2-3k wiosek zrobicie 50% świata, już nawet abstrahując od tego co tam Brika powie (plottwist Brika też chce was wykrozystać jak mięso armatnie), presja graczy, którzy są wypaleni światem jej na to nie pozwoli, bo będą chcieli już to kończyć, pomijając już to, że wam graczy brakuje do tego, bo pajton już lata po grupkach i szuka ludzi, żeby przekazać konto, ty zresztą też wypisujesz po grupkach o coopy, więc o czym my mówimy w ogóle, że wy jakiś finał zagracie, stary.

Więc na prawdę skończ mydlić oczka, mówić, jak to jest okej, bo nie jest Miksa i doskonale o tym wiesz, więc lepiej już przemilczeć sprawę, niż usilnie próbować przekonać kogokolwiek tutaj. Jutro połowa frontowców ci grę zakończy, a TI odezwie się po wioski, takiego właśnie macie sojusznika. Miksa obudź się w końcu z tego letargu.

Ale zresztą, nie ma co gdybać, zobaczysz jutro, powodzenia.

Ostatnia edycja:

Satynowa

Szlachcic
Wynik reakcji
2.799
Nie jesteście nawet w 1% tacy jak Ares, nie próbuj sobie dodać, sytuacja jest zupełnie inna, te bajki o byciu na plusie podbijając jakieś resztki wiosek po Ares, to zostaw sobie między bajkami dla tych twoich grajków, których musisz pocieszać przed akcją, a nie do poważnych ludzi. Nie wiem, czy mam ci to przeliterować? Bo chyba dalej nie rozumiesz.

Zobacz sobie w swoje PW z prośbą o zasty, zobacz jak niechętnie ludzie biorą się za pomoc, nawet TI już wam całego frontu pokryć nie może, siedzicie w jedną osobą na kilku kontach. Żadnego finału z TI nie będzie, nikt o zdrowych zmysłach nie będzie czekał pół roku, aż wy łaskawie z 2-3k wiosek zrobicie 50% świata, pomijając już to, że wam graczy brakuje do tego, bo pajton już lata po grupkach i szuka przekazania konta.

Więc na prawdę skończ mydlić oczka, mówić, jak to jest okej, bo nie jest Miksa i doskonale o tym wiesz, więc lepiej już przemilczeć sprawę, niż usilnie próbować. Jutro połowa frontowców ci grę zakończy, a TI odezwie się po wioski, takiego właśnie macie sojusznika. Ale zresztą, nie ma co gdybać, zobaczysz jutro.
czy Speed planuje zrobic mapke która częśc waszego plemienia to resztki ? bo ciagle mówicie że bierzemy resztki a chcielibysmy głowny kąsek

My od kilku miesiecy siedzimy i czekamy na jakąś konfrontacje z waszej strony , wiec jak widzisz cierpliwosci nam nie brakuje, nie musisz sie martwić , my sie z N dogadamy, bez was

Wynik reakcji
6.304

Zobacz sobie w swoje PW z prośbą o zasty, zobacz jak niechętnie ludzie biorą się za pomoc, nawet TI już wam całego frontu pokryć nie może, siedzicie w jedną osobą na kilku kontach. Żadnego finału z TI nie będzie, nikt o zdrowych zmysłach nie będzie czekał pół roku, aż wy łaskawie z 2-3k wiosek zrobicie 50% świata, pomijając już to, że wam graczy brakuje do tego, bo pajton już lata po grupkach i szuka przekazania konta.

Więc na prawdę skończ mydlić oczka, mówić, jak to jest okej, bo nie jest Miksa i doskonale o tym wiesz, więc lepiej już przemilczeć sprawę, niż usilnie próbować. Jutro połowa frontowców ci grę zakończy, a TI odezwie się po wioski, takiego właśnie macie sojusznika. Ale zresztą, nie ma co gdybać, zobaczysz jutro.
Nawet w propagandę nie potrafisz dobrze

Masz racje nie jestesmy tacy jak ares. Bo potrafimy wam na akcji 80-100 wsi zabrać i dodatkowo nie stracic od strzała 500 wiosek

Wystarczy wejsc w wojne gdzie jestesmy tylko my i wszystko masz czarno na białym.

Od września przybyło enkom 1k wsi.
To jak to? Tracimy tyle wsi na frontach, oddajemy juz wioski ti. Ti sie na nas wypieło.
To skąd u nas 1k dodatkowych wiosek?
Kmic nam dał?

Dodatkowo.
Pokaż mi gdzie pisałem taki post i nikt na kontach nie chce siedziec?

Kumaty Grajek

Łucznik
Wynik reakcji
919
Co akcja ta sama śpiewka, enki już dawno miały zejść, a speed już dawno miało pokazać klasę jakim jest zajebistym plemieniem. A rzeczywistość jak do tej pory jest inna, speed wygrywalo światy bez raczek i bez przeciwników, na tym świecie nic prócz rekrutacji nie pokazało.
Nadmuchaliscie w swoim gronie taka bańke o zajebistosci że nie widzicie jaka chujnie gracie. Z tygodnia na tydzień wychodzicie z wrogiem na coraz większy minus, trzyma was przy życiu i na jako takich moralach tylko to puste przekonanie że jesteście zajebiści i to że łykacie pozostałości po ns love hate klasykach i swoim drugim członie. Skończą się free wioski zacznie się płacz.
Pojawiacie się na forum tylko przed akcją i w trakcie jak zabieracie kilkadziesiąt wiosek. Później cały czas na minus, skąd ta wasza pewność siebie..
Bez pozdrowień .

Doktor Hałs312

Szlachcic
Wynik reakcji
12.641
Co akcja ta sama śpiewka, enki już dawno miały zejść, a speed już dawno miało pokazać klasę jakim jest zajebistym plemieniem. A rzeczywistość jak do tej pory jest inna, speed wygrywalo światy bez raczek i bez przeciwników, na tym świecie nic prócz rekrutacji nie pokazało.
Nadmuchaliscie w swoim gronie taka bańke o zajebistosci że nie widzicie jaka chujnie gracie. Z tygodnia na tydzień wychodzicie z wrogiem na coraz większy minus, trzyma was przy życiu i na jako takich moralach tylko to puste przekonanie że jesteście zajebiści i to że łykacie pozostałości po ns love hate klasykach i swoim drugim członie. Skończą się free wioski zacznie się płacz.
Pojawiacie się na forum tylko przed akcją i w trakcie jak zabieracie kilkadziesiąt wiosek. Później cały czas na minus, skąd ta wasza pewność siebie..
Bez pozdrowień .
Nie no bądźmy uczciwi, w ostatnich tygodniach zredukowali straty względem pierwszych trzech tygodni od zamknięcia składów. Dziś wrzucę po robocie podsumowanie, to chyba najlepszy tydzień petów od zamknięcia (bo nie było w nim akcji od TI ale ćśśś)

Doktor Hałs312

Szlachcic
Wynik reakcji
12.641
Alez ja jestem uczciwy, przecież dalej są na minus, czy mniej czy więcej minus to minus.
No ale nieprawdą jest że tracą coraz więcej z tygodnia na tydzień - ogólna strata się powiększa, tygodniowe straty spadły, z tym że w tym tygodniu -200 ale była tylko akcja samych Nek więc liczę że jak TI poleci w tym tygodniu to będzie znowu więcej

cyaaaa2

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
2.370
Odezwę się raz na tydzień i daje wam temat na rozmowę na następne 3 dni, bo nic więcej w życiu ciekawego nie robicie, niż życie tym FO, trzymajcie się, do następnego przychlasty życiowe.

Kumaty Grajek

Łucznik
Wynik reakcji
919
Odezwę się raz na tydzień i daje wam temat na rozmowę na następne 3 dni, bo nic więcej w życiu ciekawego nie robicie, niż życie tym FO, trzymajcie się, do następnego przychlasty życiowe.

Maciej masz na imię ? Bo przypominasz mi takiego przyjebanego wrózbite. Skąd możesz wiedzieć kto czym się zajmuje w życiu? Najzabawniejsze są takie ameby :)
Dyskusja na argumenty rozumiem nie z Tobą, bo żadnych nie masz.

Do góry