Dyskusja o sytuacji na świecie 194

Meusz

Miecznik
Wynik reakcji
87
Za dużo magików potrafiących znikać mamy xd

Judasz już pokazał swoje skille na EZach xd

Wynik reakcji
274
Ale Cię pięta przeoram na froncie

Prędzej ci komputer wystrzeli od nadmiaru programów.

Chciałbyś udowadniać dalej, że jesteś lepszy...
Nigdy nie będziesz, nie masz połowy klasy którą mam ja.
Już ci mówiłem, że czasem lepiej utkać mordkę niż się błaźnić dalej przed wszystkimi. Byłem cicho, ale coś tu podgrzewasz...

Myślę, że dla KM wzięcie ciepie na Cop'a to też upokorzenie. A jakie ryzyko, że znowu w najważniejszym momencie możesz nawalić i
może ci się odwidzieć.

Ostatnia edycja:
Wynik reakcji
561
Prędzej ci komputer wystrzeli od nadmiaru programów.

Chciałbyś udowadniać dalej, że jesteś lepszy...
Nigdy nie będziesz, nie masz połowy klasy którą mam ja.
Już ci mówiłem, że czasem lepiej utkać mordkę niż się błaźnić dalej przed wszystkimi. Byłem cicho, ale coś tu podgrzewasz...

Myślę, że dla KM wzięcie ciepie na Cop'a to też upokorzenie. A jakie ryzyko, że znowu w najważniejszym momencie możesz nawalić i
może ci się odwidzieć.
Aktualnie nie mam kompa, a i tak nie grałem nigdy na kompie w plemiona. To, że jedną obronę leciałem na bocie to tylko i wyłącznie kwestia tego, że 3/4 osób z XMAS to robi i sami mi to dali. Doskonale o tym wiesz jaka część graczy XMAS lata na bocie.

Nie rozumiem akurat reakcji Filippo i buzera pod Twoim postem jak oni sami rozdają te boty po XMAS. Większego upokorzenia nie widziałem .

A co do KM to tylko Cię podkręcam żebyś mógł zaorać całe bociarskie XMAS na FO

Landoś

Rodowity Misiek
Wynik reakcji
2.267
Aktualnie nie mam kompa, a i tak nie grałem nigdy na kompie w plemiona. To, że jedną obronę leciałem na bocie to tylko i wyłącznie kwestia tego, że 3/4 osób z XMAS to robi i sami mi to dali. Doskonale o tym wiesz jaka część graczy XMAS lata na bocie.

Nie rozumiem akurat reakcji Filippo i buzera pod Twoim postem jak oni sami rozdają te boty po XMAS. Większego upokorzenia nie widziałem .

A co do KM to tylko Cię podkręcam żebyś mógł zaorać całe bociarskie XMAS na FO
to @Choinka x Shiro x 100dni dostaje bana za głupi żart a te gamonie przyznają się otwarcie do grania na wspomagaczach i nie kończą z globalnymi.

@kmic

Do góry