Buczek x Mackowatyy
Łucznik
- Wynik reakcji
- 561
10 lajków pod postem i zmieniam nazwę plemienia z KM na KB - KumpleBuczka
Edit . Szybko póki Ronaldo AFK
Edit . Szybko póki Ronaldo AFK
Aż taki syf jest na serwerze ?To jest celowa zagrywka, ewidentnie chcą, żebyśmy się napierdalali bez stałek
A jakbyśmy tak wszyscy wycofali o umówionej godzinie? Ilość rozkazów wygenerowanych jednym kliknięciem w tym samym czasie mogłaby otworzyć portal do innego wymiaru!To jest celowa zagrywka, ewidentnie chcą, żebyśmy się napierdalali bez stałek
Żeby razem z przyjaciółmi namalować siurasa na mapieAle fajnie kolorkami sobie wszystkich pooznaczaliście
Pewnie dlatego, żeby lepiej widzieć kto diody będzie wam wbijał
Po 1 piku Ci wysyłają? Przykro xD
Ale Cię pięta przeoram na froncieSłabe macie te internety, mnie nic w nocy nie laguje
Ehh, masz mniePo 1 piku Ci wysyłają? Przykro xD
Ale Cię pięta przeoram na froncie
To co zaczynamy przyjmować zakłady ile wiosek wpada na pierwszych akcjach?
Aktualnie nie mam kompa, a i tak nie grałem nigdy na kompie w plemiona. To, że jedną obronę leciałem na bocie to tylko i wyłącznie kwestia tego, że 3/4 osób z XMAS to robi i sami mi to dali. Doskonale o tym wiesz jaka część graczy XMAS lata na bocie.Prędzej ci komputer wystrzeli od nadmiaru programów.
Chciałbyś udowadniać dalej, że jesteś lepszy...
Nigdy nie będziesz, nie masz połowy klasy którą mam ja.
Już ci mówiłem, że czasem lepiej utkać mordkę niż się błaźnić dalej przed wszystkimi. Byłem cicho, ale coś tu podgrzewasz...
Myślę, że dla KM wzięcie ciepie na Cop'a to też upokorzenie. A jakie ryzyko, że znowu w najważniejszym momencie możesz nawalić i
może ci się odwidzieć.
W tym miejscu chciałbym sprostować: Buzer botów nie rozdaje xDNie rozumiem akurat reakcji Filippo i buzera pod Twoim postem jak oni sami rozdają te boty po XMAS. Większego upokorzenia nie widziałem .
No dobra, wybacz Buzer Niechcący wrzuciłem Cię do worka z filippo XDW tym miejscu chciałbym sprostować: Buzer botów nie rozdaje xD
to @Choinka x Shiro x 100dni dostaje bana za głupi żart a te gamonie przyznają się otwarcie do grania na wspomagaczach i nie kończą z globalnymi.Aktualnie nie mam kompa, a i tak nie grałem nigdy na kompie w plemiona. To, że jedną obronę leciałem na bocie to tylko i wyłącznie kwestia tego, że 3/4 osób z XMAS to robi i sami mi to dali. Doskonale o tym wiesz jaka część graczy XMAS lata na bocie.
Nie rozumiem akurat reakcji Filippo i buzera pod Twoim postem jak oni sami rozdają te boty po XMAS. Większego upokorzenia nie widziałem .
A co do KM to tylko Cię podkręcam żebyś mógł zaorać całe bociarskie XMAS na FO
I cyk całe xmas permto @Choinka x Shiro x 100dni dostaje bana za głupi żart a te gamonie przyznają się otwarcie do grania na wspomagaczach i nie kończą z globalnymi.
@kmic
Przecież tylko ty się przyznałeś geniuszu XDI cyk całe xmas perm