Deleted User - 849167984
Guest
Nie ma szybkich wiec nie noge ci spuscic manta musisz tu siedzirc i opowoadac o swoim zyciu jak przegryw![]()
Dlatego zaproponował, bo zawieszone XD XD XD
Nie ma szybkich wiec nie noge ci spuscic manta musisz tu siedzirc i opowoadac o swoim zyciu jak przegryw![]()
Dlaczego są zawieszone? Nie jestem na czasie z informacjami.Dlatego zaproponował, bo zawieszone XD XD XD
Podłapałeś słówko i teraz je powtarzasz, widzę że masz też lekkie upośledzenie umysłowe, a mogłem się domyślić odrazu po tym jak piszeszNie ma szybkich wiec nie noge ci spuscic manta musisz tu siedzirc i opowoadac o swoim zyciu jak przegryw![]()
PIESKI W STRACHU ŁAAAAAA
Żadna bajka. Już kilku graczom piesków psycha siadłaCzy w tej bajce są smoki przyjacielu?
Żeby kogokolwiek zniszczyć na plemionach to trzeba wyjśc z etapu 1 wsi.I liczę BulwaŻenady, że nie okażesz się tchórzem.
Świat 200 czeka
Ja też na Ciebie czekam
Zbierz ekipę i dawaj. Z przyjemnością po raz kolejny zniszczę Twoje Pee.
@BulwaZaglady ma okazję zmyć hańbę. Ale wątpliwe, że to się stanie, bo pewnie już dyga
Żeby kogokolwiek zniszczyć na plemionach to trzeba wyjśc z etapu 1 wsi.
Skąd taka zmiana na dzisiejszy dzień?Nowy dzień, nowy ja
Dziś będę miły
Zawsze jestem, ale jestem też szczery. Dziś szczerość zostawię na bocznym torze.
Będę miły nawet dla @styl judasza i @DMC.-
Skąd taka zmiana na dzisiejszy dzień?
Jestem w wybitnym nastroju
co mnie obchodzi twój nastrój lampucero
Dziś koalicja kumplomarionetkomniamowska również w wybitnej formie.
O coś nowego, przyjaznego słonecznego dnia blackNowy dzień, nowy ja
Dziś będę miły
Zawsze jestem, ale jestem też szczery. Dziś szczerość zostawię na bocznym torze.
Będę miły nawet dla @styl judasza i @DMC.-
O coś nowego, przyjaznego słonecznego dnia black