Dorek korek worek czy jak ci tam nie posraj się tam dzbanie i nie rozpisuj się tak bo i tak Nikt tego nie czyta.
- screeny z Messengera też mogę przerobić i wrzucić na was żaden problem manipulantko
- pomagamy sojusznikom na obrzeżach od tego jest sojusz ale co ty możesz wiedzieć skoro dla ciebie liczy się tylko blacha a sojusznik to mięso armatnie
- tworzycie multi nawet obok szunaja były wasze ale znikły z mapy bo zgłaszaliśmy
- kupujecie wioski, konta wszystko wchodzi o jednej godzinie na czyste wioski i magicznie w bonusie A za nimi wasz def hipokrytko
- kampaj obstawia brązowe wsie gdzie stoi nasz def bo gracz na niskich moralach. Nagle gracz odsyła defa i kampaj wbija diodę a za nią jego def - pushing
- myślisz że jesteś fajny bo masz jakieś śmieszne dowody z FB, gdzie mogę mieć 15 różnych kont i udawać na nim ciebie
Konfa wygrawa światy przez kupowanie wiosek, graczy, krętactwo
Tak to jest wasz poziom.
Ale tu wam łatwo nie pójdzie,bo to że support polski jest po waszej stronie już wiemy ale twórcy gry będą obiektywni.
Jak wyłapiecie perma na ryj może się obudzicie.
Także dorek korek utkaj już tam swoje tłuste paluchy, bo się pewnie cały spociłes z podniecenia. Wyjdź na dwór idź na siłownię, schunij w końcu i zrozum że gra to nie życie.
Gramy dalej ale konfa jak frontu nie umie przepchnąć akcja to kupuje wioski i graczy, jesteście tacy mocni.
Mam gdzieś wasze odpowiedzi nawet ich czytać nie będę a jestem pewien że wy moje przeczytacie.
Także na koniec
Ha tfu na was dzbany.