- Wynik reakcji
- 172
Nah, po prostu sprawia mi przyjemność operowanie takimi zmyślnymi ripostami, które mają ścierać się z takimi podwórkowymi odzywkami.Zmyślne riposty dają jakąś wskazówkę, że do Ciebie trafiają te teksty xd
A tak serio to bredzę.
Nah, po prostu sprawia mi przyjemność operowanie takimi zmyślnymi ripostami, które mają ścierać się z takimi podwórkowymi odzywkami.Zmyślne riposty dają jakąś wskazówkę, że do Ciebie trafiają te teksty xd
A tak serio to bredzę.
Skąd wiesz jaki to pokój? Myszkowałeś już tam pod biurkiem?kszt kszt, pomocna dłoń potrzebna do zwalenia konia w Biurze Kmic, pokój 309B
powtarzam: pomocna dłoń potrzebna do wyciśnięcia soczków z grziba, pokój 309B
kszt kszt
View attachment 49020
Jestem Koordynatorem Pomocnej Dłoni, ergo - twoim przełożonym. Więc lepiej skończ tutaj ujadać bo członkowie supa narzekają na swoje niezwalone konie. bierz się do pracy, raz raz.Skąd wiesz jaki to pokój? Myszkowałeś już tam pod biurkiem?
Przeprowadź mi szkolenie z tego zakresu, następnie ocenie Twoje predyspozycje do przekazywania ów instrukcji.Jestem Koordynatorem Pomocnej Dłoni, ergo - twoim przełożonym. Więc lepiej skończ tutaj ujadać bo członkowie supa narzekają na swoje niezwalone konie. bierz się do pracy, raz raz.
nie miałeś szkolenia? a słyszałem od kolegów z supa że kmic zrobił ci niezłą musztrę. ponoć pomocna dłoń była wyłączona z akcji na całe trzy tygodnie.Przeprowadź mi szkolenie z tego zakresu, następnie ocenie Twoje predyspozycje do przekazywania ów instrukcji.
nie miałeś szkolenia? a słyszałem od kolegów z supa że kmic zrobił ci niezłą musztrę. ponoć pomocna dłoń była wyłączona z akcji na całe trzy tygodnie.
pewnie, przeszkole cie, ale całą wiedzę będziesz sobie musiał ode mnie wyssać. poszerzymy twoje CV o nowa kwalifikacjeNo niestety takowego nie było, więc jeśli jesteś taki ochoczy i doświadczony w tych kwestiach obsługując miękkich Stefanów - chętnie dowiem się jak robi to taki mistrz.
Fantastycznie, cieszę się, że udało mi się takiego świetnie ssącego sensei znaleźć w takim parszywym gronie.pewnie, przeszkole cie, ale całą wiedzę będziesz sobie musiał ode mnie wyssać. poszerzymy twoje CV o nowa kwalifikacje
- pomocne usta
jak pomocna dłoń pomocnemu pippinowi, tak pomocny pippin pomocnej dłoni.Fantastycznie, cieszę się, że udało mi się takiego świetnie ssącego sensei znaleźć w takim parszywym gronie.
Tej jakości tu nie da się już obniżyć, a jeśli uważasz, że ja to robię to musisz być wyjątkowy. Wiele o Tobie mówi Twój nickPlemiona Team kiedyś: "jestem modem, więc mam obowiązki moderskie - kawka/herbatka w dłoń i robię porządki".
Plemiona Team dziś: "haa, jaki rynsztok - no nic, czas pokazać, że da się zejść jeszcze niżej i obniżyć 'jakość dyskusji xddd'".
Kilka dni BS na urlopie i od razu FO się stacza xd
Oczywiście, tak jak ustaliliśmy, pokażesz jak działasz, a ja ocenię czy takie instrukcje są dla mnie odpowiednie. Chętnie zobaczę mistrza w akcji.jak pomocna dłoń pomocnemu pippinowi, tak pomocny pippin pomocnej dłoni.
będę z zaciekawieniem doglądać twojego rozwoju. przyszłościowo chciałbym abyś potrafił przekuć każdą część swojego ciała w coś pomocnego dla innych. ale to przyszłościowo, na razie trzaskaj lodziki do odciny i wiadomo - fach w ręce też musi być.
o przyszło kolejne zwierze Stefańskie wspomóc kolegę i podotykać się końcówkami, co sam nie dawał rady i zawołał wsparcie? Fantastycznie, że możecie tak na siebie liczyćtotalne złomowanie jakiegoś pajaca z PLEMIONA TEAM (posty 208 ) (wynik reakcji 168 ) - zasłużony użytkownik forum
Bez ciebie FO tego świata nie było zbyt inteligenckie lekko mówiąc, ale robisz co możesz żeby zapukać do obecnych standardów od dołu xDTej jakości tu nie da się już obniżyć, a jeśli uważasz, że ja to robię to musisz być wyjątkowy. Wiele o Tobie mówi Twój nick![]()
wzruszyłem się.Bez ciebie FO tego świata nie było zbyt inteligenckie lekko mówiąc, ale robisz co możesz żeby zapukać do obecnych standardów od dołu xD
Tak jak wiele nicków kojarzy się z pisania głupot/robienia dymów na różnym poziomie (jedni lepiej, drudzy gorzej, są tacy co pewnie na poważnie się odpalają), tak ty nie wiem do której grupy należysz jeśli chodzi o powagę, ale jedno wiem - jesteś żenujący i wybitnie nieśmieszny. Czy robisz to na poważnie, czy nie (i jesteś po prostu bardzo cienkim FOntowcem) to w zasadzie nieważne, bo w obu przypadkach dostarczasz rozrywki niskich lotów.
Dawaj tę analizę mojego nicku co to wiele o mnie mówi, liczę na solidną dawkę żenady (bazując na tym co do tej pory dostarczasz) xd
IMAGINE mieć ujemny bilans reakcji do napisanych postów xdd pomocny szczoch się produkuje ale jakoś żaden post nie wchodzi...totalne złomowanie jakiegoś pajaca z PLEMIONA TEAM (posty 208 ) (wynik reakcji 168 ) - zasłużony użytkownik forum
milo ze mnie nie wymieniles.I osoby niepełnosprawne umysłowo
Np Kanar czy Pitek
Czyli WnK mnie oszukałoO proszę
Szanowny Pan gra w gówno plemieniu WnK
To już wiemy skąd wynika ten całkowity brak kultury i jakichkolwiek manier.
Pitek to chyba na trzepaku was zbierał. Każdy chętny harnasia dostawał