Dżobi
Szlachcic
- Wynik reakcji
- 5.667
Za późno. Wlatują na salony Penetrujący Marzyciele z @Maczeta.@Leszcz Kartograf jeszcze nie jest za późno by zrobić na tym świecie Rozmarzone Leszcze
Za późno. Wlatują na salony Penetrujący Marzyciele z @Maczeta.@Leszcz Kartograf jeszcze nie jest za późno by zrobić na tym świecie Rozmarzone Leszcze
Hahah a ten dalej swojeRadny tak sie do swoich graczy zwraca? @Santa aka Dziadzia siemanko stary, usuń Zbyruta z tematu o radzie bo już go nie ma, a tam dalej widnieje, nie porządek jest. Irytuje mnie to, chyba klikne opuść.
PS: na moim prywatnym discordzie codziennie o 19:19:00 stream z rady CYRK, zapraszam!
Ale jak zabrał 80k pp? Wziął i wyniósł w torbie z banku?Oooo hej drogi kolego Bywusiu!
Bardzo chciałem wbić na discord ale jakiś skurczybyk dał mi bana, może wiesz kto to?
Dopinguje całym sercem plemie cyrk i bacznie obserwuje inne plemiona na tym świecie. Czekam na pierwsze większe konflikty na tym świecie.
P.S Panie moderatorze kolego Bywusia nie chce 3 warna, proszę pozdrowić cały support tej cudownej gry w której nikt nie używa nielegalnych skyptów szczególnie wspomniany wyzej Bywus. Pragnę dodać, iż pogłoski o tym ze ukradł 80tysiecy PP są tylko pogłoskami.
Santa kiedy aktualizacja mapki już bez wow?Hahah a ten dalej swojeoj będzie ciekawy świata oj będzie będzie
![]()
Poczekaj jeszcze z 2 dni. Piątek sobota pewnie jakośSanta kiedy aktualizacja mapki już bez wow?
Przecież sam chciałeś ode mnie kupić bota bo Ci sie klikać nie chce xD.Oooo hej drogi kolego Bywusiu!
Bardzo chciałem wbić na discord ale jakiś skurczybyk dał mi bana, może wiesz kto to?
Dopinguje całym sercem plemie cyrk i bacznie obserwuje inne plemiona na tym świecie. Czekam na pierwsze większe konflikty na tym świecie.
P.S Panie moderatorze kolego Bywusia nie chce 3 warna, proszę pozdrowić cały support tej cudownej gry w której nikt nie używa nielegalnych skyptów szczególnie wspomniany wyzej Bywus. Pragnę dodać, iż pogłoski o tym ze ukradł 80tysiecy PP są tylko pogłoskami.
Ratuj Tadzia, bo wigilii nie doczeka@Tadzislaw Rojber jak tam idzie? już zacząć nieść was na plecach czy jeszcze się trzymacie?
Tadziu jak karp w wigilie. Wypadałoby ogłuszyć, a że Dżobi ręka jak młotekRatuj Tadzia, bo wigilii nie doczeka
No nie zbyt.. świat wygrają..Na dole BS'y na górze blood.
Świat i tak wygra
Warriors Of The World
Yoł!
Zostałeś rozmarzonym penetrującym leszczemCoś mnie ominęło chyba