Artemida i lewy X
Ciężki Kawalerzysta
- Wynik reakcji
- 1.221
Ciepłe noce??? Gdzie???
Bo nie na Pomorzu klamco
Bo nie na Pomorzu klamco
siema Blacku mordeczko
u mnie w porządku, dziękuję że pytasz. cieszę się piękną późnowiosenną aurą, słonecznymi dniami i ciepłymi nocami. a u ciebie jak? coś nowego na fo?
rzut kontem w czasie akcji jest najwyższą formą dojrzałości plemiennejproszę was, nie brońcie u siebie tak jak u nas na zastach : pray :
proszę was, nie brońcie u siebie tak jak u nas na zastach : pray :
Taki jest planw sumie jak dużo stracicie to chyba magusy stwierdzą że ez na noobów i was będą bić Prayge
W BC ani jednego zdania z Tobą łachudro nie zamieniłem bo tam jako gracz miałeś chuja do gadania. Idz tam rowa Tabaludze wyczyść za komendy.Jesteś debilem - w sumie wiedziałem to już od czasów kiedy się spotkaliśmy w BC XD Teraz to tylko udowadniasz.
Nie wierze ze Ty dalej cos szczekasz xDDDW BC ani jednego zdania z Tobą łachudro nie zamieniłem bo tam jako gracz miałeś chuja do gadania. Idz tam rowa Tabaludze wyczyść za komendy.
witam i o staty jakieś pytamkto kogo bije i kiedy!
przedawniła to ci się przepustka z choroszczy kurwiuej, debile z mAG coś wam się avatar przedawnił XDDD
dobrze że bocik na następną obronę dopracowany, widać priorytety hahahahhaha
ta, teraz to ja się drę eat himej, debile z mAG coś wam się avatar przedawnił XDDD
dobrze że bocik na następną obronę dopracowany, widać priorytety hahahahhaha
No bo nie pisałem do Ciebie to jak miałeś zamienić ze mną słowo. Uważałem Cię za debila, dalej w sumie tak uważam.W BC ani jednego zdania z Tobą łachudro nie zamieniłem bo tam jako gracz miałeś chuja do gadania. Idz tam rowa Tabaludze wyczyść za komendy.
No bo nie pisałem do Ciebie to jak miałeś zamienić ze mną słowo. Uważałem Cię za debila, dalej w sumie tak uważam.
Wtedy miałem chuja do gadania bo się uczyłem grać w tą grę.
Wtedy ja grałem u Krystoferka czy Ciepala, później natomiast oni grali u mnie w P.