- Wynik reakcji
- 59.194
Zbyt lekkie*Ale czemu tak obrazliwie mowisz o moim koledze @husqa*strongmaman kumplu?
On nie jest idiota, to zbyt mocne okreslenie
Zbyt lekkie*Ale czemu tak obrazliwie mowisz o moim koledze @husqa*strongmaman kumplu?
On nie jest idiota, to zbyt mocne okreslenie
no dobrze, skoro tak uwazasz to moj blad.Zbyt lekkie*
Napisałbym coś, ale już wystarczająco zostałes wyjaśniony.Przynajmniej na sympatycznego nie trafiło
Karma bociarzu
Warning piszący o kimś że jest szmatą XDTo prawda, co nie zmienia faktu, że właściciel takiego konta @Tabalugatoja potrafił przyjąć do siebie szmatę co kretuje dla wroga jest żałosne.
Warning piszący o kimś że jest szmatą XD
To śmierdzi hipokryzją na kilometr.
Z tego co pamietam to pisałeś tutaj farmazonów, że nie macie kreta w KEY a teraz nagle wychodzą fakty, że Tabaluga sprzedawał komendy. Więc może teraz się przyznaj, że jednak mieliście.Warning piszący o kimś że jest szmatą XD
To śmierdzi hipokryzją na kilometr.
pippinkto wygrywa?
mAGkto wygrywa?
Kurwa ale z ciebie jebany hipokryta to jest hitTo prawda, co nie zmienia faktu, że właściciel takiego konta @Tabalugatoja potrafił przyjąć do siebie szmatę co kretuje dla wroga jest żałosne.
Jesteś debilem - w sumie wiedziałem to już od czasów kiedy się spotkaliśmy w BC XD Teraz to tylko udowadniasz.Z tego co pamietam to pisałeś tutaj farmazonów, że nie macie kreta w KEY a teraz nagle wychodzą fakty, że Tabaluga sprzedawał komendy. Więc może teraz się przyznaj, że jednak mieliście.
Jesteś debilem - w sumie wiedziałem to już od czasów kiedy się spotkaliśmy w BC XD Teraz to tylko udowadniasz.
mój brat może zagrać o ile masz dużo komendszukam coopa na 182ś
CV mozna zgłaszać na pw