Jeśli prawdą jest i macie dowody na to, że rzeczywiście tak tłumaczył podpisanie sojka, to sam siebie pozamiatał. Fakt, nie opinia.
Myślę, że zbyt mocno się napalacie. To co zostało powiedziane i pokazane (liczę, że to prawda a nie jakieś brednie), wskazuje jednoznacznie, że Pieski przy tym dowództwie dalej już nie poszczekają. Pacik zrobił sobie szach i mat.
Nie rzucajcie się na ELITE z pretensjami, bo Elite musiałoby być niezrównoważone psychicznie by z dnia na dzień na podstawie informacji z FO rzucić dotychczasową dyplomację i układać puzzle od nowa. Tym co ujawniliście zaufanie w tej koalicji zburzyliście. Nie ma nawet o czym gadać.
I na ile znam
@Morfus-a (grałem z nim krótko ale co nieco wiem) nie jest to osoba, która choćby przez chwilę pozwoliła sobie fajdać na głowę. Myślę, że widzi jak to wygląda i wyciąga odpowiednie wnioski. To samo
@KopieKartofleNaKsiężycu, gość już mi kiedyś udowodnił, że ma łeb na karku.
Dla mnie ten sojusz staje się martwy. Będzie istniał, ale nie wierzę, że Elite będzie układało długie plany z uwzględnieniem Piesków. A jeśli ktoś ma wątpliwości co do moich prognoz, zapraszam do działu analizy, gdzie nie dalej jak 2 tyg temu pisałem, że Ciach i Elite albo będą się lać, albo zrobią fuzję, bo innej drogi nie ma. Długo to nie trwało.
Obecnie Elite jest w sytuacji w której rozdaje karty, więc nie muszą się z niczym spieszyć. A Paciki? Nie wiem czym się irytujecie, Paciki są w sytuacji w której jeden zły ruch przeciwko Elite, jedno źle wypowiedziane zdanie, może zmieść ich z mapy. Bo teraz los Piesków, jest w rękach
@Morfus-a
Tyle
Zatem cierpliwie czekajcie, a wiadomo jak to się skończy.
Uczciwość zawsze zwycięża