Dyskusja o sytuacji na świecie 178

HabemusPapam

Chłop
Wynik reakcji
1
Bardziej patologicznego świata nie widziałem. Sponsorem tego świata powinna być liczba 69, bo symbolizuje auparisztakę, a to właśnie zrobiły sobie dwa największe plemiona.

Support powinien im zrobić psikusa i dać "tarczę" każdemu kto dotrzymał do końca świata, nieważne w jakim plemieniu był. A na przyszłość dobrze by było wprowadzić mechanizmy, które blokowałyby takie kończenie świata.

Pacik x Sabacik

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
1.193
jakby pacik nie wbił kosy Kompanii to dyplo pewnie byłoby inne :p a tak to nikt nie chciał się z psami podpisać bo są niestabilne dyplomatycznie ;) Elite i GO zrobiły pierwsze ruchy i Erebor został z niczym ;p

Gdyby Kompania nie była upośledzona nie rekrutowała naszego wroga, którego dobijaliśmy to nie wypowiedzieli byśmy pon-a ,a za pewne wjechał by sojusz i poszli byśmy na północ. Okres wypowiedzenia był dotrzymywany. Ale jak skasowaliście planer i wjechaliście sobie w kłódki to się dziwicie.
Gdy ti wjechało w nas dzień wcześniej, to nikt nie piszczał - a nawet nie dali wyjaśnić sprawy z jedną kłódka/wioską. Także twój kontrargument, będzie nieadekwatny do sytuacji '' bo Pieski złe '' .

Ja mogę dodać od siebie, że jeden z najbardziej patologicznych światów jakie widziałem.
Tak czy siak mogę pogratulować ekipą, które zwyciężyły. Zwycięstwo - niechlubne ale jest blacha - na które mam wywalone. Dla niektórych niestety to wyznacznik dzisiejszej gry. Blacha za wszelka cenę, wystawienia sojusznika czy jakiś pseudo intryg.

Powodzenia na innych światach - chętnie pogram kiedyś 1:1 na terenie my vs elite :) .
Na s184 wyzwanie odrzucili, mówiąc po kątach elite jednorazowy projekt.
Cóż może się doczekam walki w równych proporcjach a nie 9vs1 :p .

78% świata vs 22% świata. Tak było w finale, po zmianie dyplo. :D

Pozdrawiam, wszystkich grających na serwerze bez względu na barwy ^^

Ostatnia edycja:

bartezFCB

Zwiadowca
Wynik reakcji
1.834
Gdyby Kompania nie była upośledzona nie rekrutowała naszego wroga, którego dobijaliśmy to nie wypowiedzieli byśmy pon-a - gdzie okres wypowiedzenia był dotrzymywany. Ale jak skasowaliście planer i wjechaliście sobie w kłódki to się dziwicie.
Gdy ti wjechało w nas dzień wcześniej, to nikt nie piszczał - a nawet nie dali wyjaśnić sprawy z jedną kłódka/wioską. Także twój kontrargument, będzie nieadekwatny do sytuacji '' bo Pieski złe '' .

Ja mogę dodać od siebie, że jeden z najbardziej patologicznych światów jakie widziałem.
Tak czy siak mogę pogratulować ekipą, które zwyciężyły. Zwycięstwo - niechlubne ale jest blacha - na które mam wywalone. Dla niektórych niestety to wyznacznik dzisiejszej gry. Blacha za wszelka cenę, wystawienia sojusznika czy jakiś pseudo intryg.

Powodzenia na innych światach - chętnie pogram kiedyś 1:1 na terenie my vs elite :) .
Na s184 wyzwanie odrzucili, mówiąc po kątach elite jednorazowy projekt.
Cóż może się doczekam walki w równych proporcjach a nie 9vs1 :p .

Pozdrawiam, wszystkich grających na serwerze bez względu na barwy ^^

Okres wypowiedzenia nie był dotrzymany pozdrawiam. Głupotą było bić plemię z centrum, ale ego zwyciężyło

Mad x Kroca

Moderator
Plemiona Team
Moderator
Wynik reakcji
870
Bym złożył gratulacje, ale niestety świat "wygrało" Elite które skosowało PP. Sojusz miał być do końca świata, a poleciała koska. Szkoda, że tak rozegrał się ten świat. Mamy nadzieje na rewanż w przyszłości i mamy nadzieje, że ten wybryk nie zostanie zapomniany :p.Współczuje graczom TI, którzy muszą mieć na blaszce dopisek Elite. To samo spotkało graczy FORZY na 145, jak kończyli z jUTRO.

Rozegranie świata słabe. Nie było nawet okazji, by powalczyć :p.

Ostatnia edycja:

Pacik x Sabacik

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
1.193
Okres wypowiedzenia nie był dotrzymany pozdrawiam. Głupotą było bić plemię z centrum, ale ego zwyciężyło
Zawitałem tutaj właśnie, żeby nie zapamiętali jakiś farmazonów z waszej strony.

Sojusz z wami skończył by się jak sojusz z elite. Gralibyście pod ti, bo w zasadzie wasi gracze na wielu światach razem w jednym szeregu.
To tyle mogę dodać na sojek z wami, czy jakieś pakty.

Wynik reakcji
360
Jeśli chodzi o styl zakończenia zgadzam się bo pomimo blachy nie byłam zadowolona jak większość z TI sojuszem z elitą. Świat zakończony tak a nie inaczej i nie ma co się pruć. Pozdrawiam skład i przeciwników :)

Bl-ack Sno-w

Szlachcic
Wynik reakcji
6.720
Otóż to, nawet dostałem przeprosiny od części radnych elite za to co tam się stało i przyznali mi racje. :)

Skończ już stękać człowieku, dostałeś w łeb i po pół roku nadal rozpamiętujesz?
Przegrałeś, bo byłeś słaby. Słaby!
Byłeś beznadziejnym wodzem, który walił kosy w swoich graczy. Grałeś i tak o pół roku za długo

Pacik x Sabacik

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
1.193
O matko jak to przeczytałem to ze śmiechu oplułem ekran XD
Przeprosiny za to ze chciałeś Elite skosować tyle razy???
Dowody były pokazane a ty dalej brniesz w swoje, odklejka jak u sentino xD
/Proximo

Karma wróci, dostaniesz i Ty w czapę za te pomówienia. Ja wiem, że historie zazwyczaj piszą zwycięscy - było tak za ZSRR, za Wujka Sama i jest nawet w plemionach, ale powinno być wam wstyd.

Sami wiecie i siedzicie obsrani, żeby wyjść 1;1 do nas.
Tak jak mówię zaproszenie jest aktywne, jak będziemy startować na jakimś świecie odezwę się do Ciebie. Tylko pytanie czy podejmiesz wyzwanie czy znów morfus napisze, że to jednorazowy projekt i obsra zbroje? :)

Pamiętajcie.
9 < 1

P.S - Nie wszyscy mają taki brak honoru jak Ty czy jakiś morfus. ;)

Wynik reakcji
106
Otóż to, nawet dostałem przeprosiny od części radnych elite za to co tam się stało i przyznali mi racje. :)
Chłop, co dalej rozpamiętuje akcję, która działa się w wakacje 2022. Ja z tego okresu wspominam wygrzewanie się na słońcu w Chorwacji, picie zimnego piwka - to są wspomnienia. Mam też dot. Ciebie, że kosowałeś własnych graczy, a przy podpisaniu sojka z Elite, chciałeś ich skosować na rzecz Leszczy xD Oczywiście wybaczyliśmy Ci, a i tak dalej kręciłeś, więc po prostu przyznaj już, że przesrałeś na własne życzenie świat, bo byłeś ciulowym wodzem i dyplomatą, czas się z tym pogodzić.

Pacik x Sabacik

Ciężki Kawalerzysta
Wynik reakcji
1.193
Spotkamy się kiedyś, jak nie spieniacie - w co wątpię, że pójdziecie w rejon na świecie z możliwością przenosin 1:1. :>

9 < 1

P.S nie rozpamiętuje - tylko jak jakieś pajace mi wypisują nieprawdę to prostuje to.

Do góry