keshak
Pikinier
- Wynik reakcji
- 22
UKAZANIE PRAWDY POZDRAWIAM KOLEGE AVE APKsorry moderator , wiem ze mi sie nalezy za ten post ...
....gdybym wiedzial snuffy ze taki chuj z ciebie to bym cie na s50 dojechałnie pozdrawiam
ps; sorry mod
UKAZANIE PRAWDY POZDRAWIAM KOLEGE AVE APKsorry moderator , wiem ze mi sie nalezy za ten post ...
....gdybym wiedzial snuffy ze taki chuj z ciebie to bym cie na s50 dojechałnie pozdrawiam
ps; sorry mod
jakby pacik nie wbił kosy Kompanii to dyplo pewnie byłoby innea tak to nikt nie chciał się z psami podpisać bo są niestabilne dyplomatycznie
Elite i GO zrobiły pierwsze ruchy i Erebor został z niczym ;p
Gdyby Kompania nie była upośledzona nie rekrutowała naszego wroga, którego dobijaliśmy to nie wypowiedzieli byśmy pon-a - gdzie okres wypowiedzenia był dotrzymywany. Ale jak skasowaliście planer i wjechaliście sobie w kłódki to się dziwicie.
Gdy ti wjechało w nas dzień wcześniej, to nikt nie piszczał - a nawet nie dali wyjaśnić sprawy z jedną kłódka/wioską. Także twój kontrargument, będzie nieadekwatny do sytuacji '' bo Pieski złe '' .
Ja mogę dodać od siebie, że jeden z najbardziej patologicznych światów jakie widziałem.
Tak czy siak mogę pogratulować ekipą, które zwyciężyły. Zwycięstwo - niechlubne ale jest blacha - na które mam wywalone. Dla niektórych niestety to wyznacznik dzisiejszej gry. Blacha za wszelka cenę, wystawienia sojusznika czy jakiś pseudo intryg.
Powodzenia na innych światach - chętnie pogram kiedyś 1:1 na terenie my vs elite.
Na s184 wyzwanie odrzucili, mówiąc po kątach elite jednorazowy projekt.
Cóż może się doczekam walki w równych proporcjach a nie 9vs1.
Pozdrawiam, wszystkich grających na serwerze bez względu na barwy ^^
Zawitałem tutaj właśnie, żeby nie zapamiętali jakiś farmazonów z waszej strony.Okres wypowiedzenia nie był dotrzymany pozdrawiam. Głupotą było bić plemię z centrum, ale ego zwyciężyło
Bym złożył gratulacje, ale niestety świat "wygrało" Elite które skosowało PP. Sojusz miał być do końca świata, a za Morfus za plecami rozmawiał z TI od dawna co potwierdzili jego radni.
Otóż to, nawet dostałem przeprosiny od części radnych elite za to co tam się stało i przyznali mi racje.![]()
O matko jak to przeczytałem to ze śmiechu oplułem ekran XDOtóż to, nawet dostałem przeprosiny od części radnych elite za to co tam się stało i przyznali mi racje.![]()
O matko jak to przeczytałem to ze śmiechu oplułem ekran XD
Przeprosiny za to ze chciałeś Elite skosować tyle razy???
Dowody były pokazane a ty dalej brniesz w swoje, odklejka jak u sentino xD
/Proximo
Chłop, co dalej rozpamiętuje akcję, która działa się w wakacje 2022. Ja z tego okresu wspominam wygrzewanie się na słońcu w Chorwacji, picie zimnego piwka - to są wspomnienia. Mam też dot. Ciebie, że kosowałeś własnych graczy, a przy podpisaniu sojka z Elite, chciałeś ich skosować na rzecz Leszczy xD Oczywiście wybaczyliśmy Ci, a i tak dalej kręciłeś, więc po prostu przyznaj już, że przesrałeś na własne życzenie świat, bo byłeś ciulowym wodzem i dyplomatą, czas się z tym pogodzić.Otóż to, nawet dostałem przeprosiny od części radnych elite za to co tam się stało i przyznali mi racje.![]()