boh12prawdziwy
NADCIĄGA SZTORM
- Wynik reakcji
- 31.875
Słońce, piasek, ciepłe wygazowane piwo...(Czarna) Szmata dobra rzecz, schłodzony specjal na plaży przy zachodzie słońca mmm...
Słońce, piasek, ciepłe wygazowane piwo...(Czarna) Szmata dobra rzecz, schłodzony specjal na plaży przy zachodzie słońca mmm...
*ciepłe niedobre wygazowane piwoSłońce, piasek, ciepłe wygazowane piwo...
O, O, O, to magiaaaaa.Słońce, piasek, ciepłe wygazowane piwo...
Aa kanapeczki były z pasztetem z Dobrej Kalorii, polecam gorąco.No i kogo to obchodzi? Może jeszcze opowiedz co zeżarłeś wczoraj na kolację.
Taaa, młode wilki to jedyne co puszczają to z dupy DYMKI, ot i tajemnica ZADYMKI ^^
XDDD
Jak to mówią jesteś tym, co jesz tutaj też się sprawdza?Aa kanapeczki były z pasztetem z Dobrej Kalorii, polecam gorąco.
Tak, jestem kanapkąJak to mówią jesteś tym, co jesz tutaj też się sprawdza?
Widzę musiałeś dłużej nad tym pomyśleć. Dobrze, że usunąłeś tamtą odpowiedź ta jest zdecydowania lepsza, mocne 2/10Tak, jestem kanapką
nie wiem co napisalas wczesniej, ale daje okejkeZ pyszne.pl xD
Też tak sądzę, cieszy mnie że doceniłeśWidzę musiałeś dłużej nad tym pomyśleć. Dobrze, że usunąłeś tamtą odpowiedź ta jest zdecydowania lepsza, mocne 2/10
To nie ja pałko xDnie wiem co napisalas wczesniej, ale daje okejke![]()
Tajemnica I zadyma to się na strzał skończyło xddd to może nie skomentuje xdTaaa, młode wilki to jedyne co puszczają to z dupy DYMKI, ot i tajemnica ZADYMKI ^^
XDDD
To nie ja pałko xD