a co tam się stało?Jeśli ktoś po wydarzenia na 176 wierzy że jesteśmy dogadani z Psiakami w ich obecnym skladzie na wspólne zakończenie świata to nie mam pytań![]()
Dżobi był "wodzem"marzycieli ale przeważnie na kartce tylko xddKtoś wyjaśni kto to był ten Dzobi? Legenda na tym forum żywa, a ja nie wiem kompletnie co to za typ i chętnie się dowiem. Pozdro
Jedyne ciekawe rozwiązanie to walka elite i psy vs ti erabor leb. Chyba że ti na tyle zwąchalo się z elite ze rozdziela (liczby z dupy) 60 blach między sobą, 400 osób będzie musiało obejść się że smakiem
Wszystko zależy od rady tych dwóch kolosów na tym świecie i waleczne leb czy potencjał erabor nie będzie tu miał wtedy znaczenia.
Czyli rozumiem, że będąc na urlopie myślisz o Brice i jej jajach.. no co kto lubi ale przyznam że jestem w szoku. Mam pytanko jak znajdziesz chwilę między fantazjami na temat walk na legendarnym 178 świecie ile Ty tu pofanowales na froncie i jaki ktory był front?No przeskakują po defa na froncie kilka przykładów już parę tyg temu widziałem, teraz nie sledze na tyle bo urlopuje. Pytanie czy ta brika ma takie ogromne jaja jak tu pisali wcześniej, czy plemiona poszly już w ta stronę że nie liczy się fun i zabawa na froncie tylko zdjęcia na suficie z blachami aby wieczorem że ślina w ustach zasypiać![]()
Brika na suficie to akurat ma inne zdjęcia XDNo przeskakują po defa na froncie kilka przykładów już parę tyg temu widziałem, teraz nie sledze na tyle bo urlopuje. Pytanie czy ta brika ma takie ogromne jaja jak tu pisali wcześniej, czy plemiona poszly już w ta stronę że nie liczy się fun i zabawa na froncie tylko zdjęcia na suficie z blachami aby wieczorem że ślina w ustach zasypiać![]()
no co Ty, nie mow ze przegapiłeś historie o potężnym LEB co bije się z każdymCzyli rozumiem, że będąc na urlopie myślisz o Brice i jej jajach.. no co kto lubi ale przyznam że jestem w szoku. Mam pytanko jak znajdziesz chwilę między fantazjami na temat walk na legendarnym 178 świecie ile Ty tu pofanowales na froncie i jaki ktory był front?
On z LEB xd a to dobry kolo widzę zadatki na dobrego kabareciarza ..no co Ty, nie mow ze przegapiłeś historie o potężnym LEB co bije się z każdym
jakos tak to szlo
poniedziałek - bijemy się z każdym 1vs4 jazda111!!!oneone
wtorek - oddamy wioski za pona
środa - oberwali od ereboru
czwartek - dostali wypowiedzenie
piątek - pon z ereborem
No tak Ci to łamią fronty od startu.a nie, Old jednak w ereborze moj błąd
akcji jednej nie zrobili a już z piesków rekrutują XDDDDNo tak Ci to łamią fronty od startu.
Przynajmniej te fronty mamy a nie rekrutujemy każdego po koleiNo tak Ci to łamią fronty od startu.
Ej już nie przesadzaj. Nas nie chcą zrekrutować.Przynajmniej te fronty mamy a nie rekrutujemy każdego po koleiZjechaliście kogoś tutaj do samego końca bez rekrutacji? Wydaje mi się, że nie. Więc co ty o frontach w ogóle piszesz.
Podejrzewam, że do czasu.Ej już nie przesadzaj. Nas nie chcą zrekrutować.
Leby na tym świecie to jeden z większych memow który w dodatku się już z niego pakuje więc dziwnie to sie czyta. A tak z banankow śmieszkowali..Przynajmniej te fronty mamy a nie rekrutujemy każdego po koleiZjechaliście kogoś tutaj do samego końca bez rekrutacji? Wydaje mi się, że nie. Więc co ty o frontach w ogóle piszesz.