Juz LAS napisał zale do wszystkich graczy elity, dalej nie zrozumiał?A LAS czemu atakujecie tydzień przed wypowiedzeniem ? Drzewo wam na łeb spadło czy barbę ktoś podbił nie tam gdzie trzeba ?
Trochę samokrytyki dziewczyny!
![]()
A no, dlatego właśnie Ty wysyłasz ataki już teraz XD Kocham, naprawdę.Czytam w dyplomacji i widzę podpunkt, że można atakować od 28. A nawet jak z tym będziesz chciał się spierać, to wypowiedzenie obowiązuje do 27 23:59 a ataki chyba wchodzą wcześniej coś?
Podziwiam waszą naiwność i desperację, to słodkieI dobrze zrobili xd
Za innych się nie wypowiadam, ale ja ci wierzę. U nas nie ma tygodnia żeby co najmniej paru łebkow nie dostało loty, problem z grajkami nie dającymi komend wyeliminowany ale zawsze to ktoś wysyłkę spieprzy, to coś innego. Pewnie będą też loty za ilość komend na akcji bo wszelkie wytyczne i skrypty gracze mieli podane jak na tacy - jak widać że ktoś na to wszystko wyłożył jajca to my go nie będziemy zmuszać do gry. Oczywiście sądzę że nie każdemu takie coś może się podobać, a u was z tego co widzę wystarczy logować się do gierki i czasem coś kliknąć, więc jestem skłonny uwierzyć, że możecie być bardziej odpowiednim plemieniem dla niektórych osób.Ale w ramach ciekawostki powiem bo i tak mi nie uwierzycie, że gracze z TI też się zgłaszali do nas o przejście nie wiem jaką macie sytuacje ale dosyć podejrzana sprawa a w sumie nie mamy nic do stracenia
Niestety, ale naiwnością i desperacją było podbicie naszej wioski podczas okresu wypowiedzenianaiwność i desperację
Kto pytałFajny ten front z ptakami 20 wiosek pustych 3 dni bana właśnie się kończą i zero ataków przez ten czas xD
+8 na easy dzisiaj, znikam stąd nauraBirds vs TI
92 wioski podbite
40 wioski odbite
52 wioski na plus dla TI
Niezłe żniwa były dzisiaj ale to nadal nie +100 wiosek więc ktoś z TI miał kasować konto z tego co pamiętam
Wstawiam orientacyjnie bo od kilku stron często się przewijały birdsy i TI, może kogoś zainteresowała nasza historia i był ciekawy.
Warzywa z Birds wylatują dopiero po akcji więc statystki nie są przekłamane.
RO:RA nie wstawiam bo i tak mamy być rozjechani niedługo to bezsensu.
Chętnie poczytamy podsumowanie akcji z perspektywy wroga jak ktoś planuje ją komentować bo wiecie najlepiej jaki był plan i cel na tą akcje.
Tylko bez wyzwisk i rynsztoku nie ma się co emocjonować
Bez napinki ale jesteśmy zadowoleni z wyniku, 100 wiosek w 4 dni, akcja ponad 50. Najlepiej to skomentował @Sayyid wg. mnie jego post jest idealnym podsumowaniem tego co się wydarzyło i wydarzy. My nie zwolnimy tylko przyspieszymy. Osobiście liczyłem, że po tych napinkach Nowaka jednak poprzeczka będzie sporo wyżej a wygląda to tak, że gracze zostali zostawieni na pastwę losu i tylko ich indywidualne inicjatywy ratują przed porażką w 1 tygodniu.Birds vs TI
92 wioski podbite
40 wioski odbite
52 wioski na plus dla TI
Niezłe żniwa były dzisiaj ale to nadal nie +100 wiosek więc ktoś z TI miał kasować konto z tego co pamiętam
Wstawiam orientacyjnie bo od kilku stron często się przewijały birdsy i TI, może kogoś zainteresowała nasza historia i był ciekawy.
Warzywa z Birds wylatują dopiero po akcji więc statystki nie są przekłamane.
RO:RA nie wstawiam bo i tak mamy być rozjechani niedługo to bezsensu.
Chętnie poczytamy podsumowanie akcji z perspektywy wroga jak ktoś planuje ją komentować bo wiecie najlepiej jaki był plan i cel na tą akcje.
Tylko bez wyzwisk i rynsztoku nie ma się co emocjonować
walki, zjadanie potrwa dłużejFajnie, jakby się skończyło w 2 tygodnie walki to sobie dłuższy wyjazd zrobię w sierpniu trzymam za słowo