z0rd
Szlachcic
- Wynik reakcji
- 5.068
Wjechanie szlachtami na pustaka po tym jak gracz został oszukany to nie jest rozbiórka siłowa, tak samo jak gówno to nie czekolada.Zamknij pizde w końcu dostał siłowa to dostał.
Skakałeś to też dostałeś .
Wjechanie szlachtami na pustaka po tym jak gracz został oszukany to nie jest rozbiórka siłowa, tak samo jak gówno to nie czekolada.Zamknij pizde w końcu dostał siłowa to dostał.
Nie musi, w TI ostatnio dużo graczy wylatywało za olewanie grupowek, akcji, warzywienie, nieogarniecie i za inne grzechy, no ale właśnie - wylatywało. Byli ostrzegani, nie dostosowali się to wylecieli, ale nikt nikogo w chuja nie robił ani nie okłamał.
Nie mówiłem o kosie tylko sam odszedłeś od nich.To mój ostatni post odnośnie św. 166. Każdy kto tam grał dobrze wie, że łowca szparagów dał mi lotę z Plemienia. (Później oczywiście został za ten czyn zneutralizowany)
Chcesz to sobie przestudiuj całą moją karierę.
Ja kosy nigdy nikomu nie wbiłem, w przeciwieństwie co do niektórych. Takie osoby to i matkę by sprzedały za blachę.
View attachment 38754
Zamknij pizde w końcu dostał siłowa to dostał.
Przestań płakać bo naprawdę od początku świata o to płaczesz xd
Po prostu nie graj więcej z tymi ludźmi i tyle i skończ pierdolić już bo naprawdę robisz z siebie ofiarę losu i płaczesz jak by ktoś na Ciebie wziął kredyt na 200 tysi
Rozebrali Was to rozebrali i tyle.Ty leszczu nie rozumiesz tego, że oszukanie kolegi z plemienia to nie jest rozbiórka siłowa? Takie gamonie nie powinny zabierać głosu w dyskusji.
Leszczu dla Ciebie rozkaz wysyłki defa na akcje a później przejęcie wioski kolegi z plemienia to jest rozbiórka siłowa? Weź lepiej nic nie pisz bo jesteś idiota z mikro rozumkiem.Rozebrali Was to rozebrali i tyle.
Nie wiem po co 4 tydzień płaczesz o to
Nie mówiłem o kosie tylko sam odszedłeś od nich.
Kosy wbić nie wbiles nie spotkałem się z tym u Ciebie .
Ale lubisz troszkę przykoloryzowac tyle.
Najpierw bekę masz z piesków a potem marudzisz bo ktoś ponad wypowiedział Wam i wjechał w was takie życie
Co do rozbierania graczy mnie rozbierali 3 razy na 174 i jakoś nie płacze.
Raz w krukach jak robiłem bunkier i wbiłem topke
Potem bolusczylolus jak zrezygnowałem z rady w ak
A potem WHO
I nie płacze tak jak co nie ktorzy
A co ma piernik do wiatraka?Nie ma to jak aktywny gracz odpisuje po 6h..., nie będe bronił pacika ale czasami ta bezradność gdy coś trzeba szybko, to zawsze kończy się tak samo... (za pewne już kara była wymierzona, ale patrząc na taką rozmowę, zakładam ze to byl kolejny raz gdy aktywny gracz nie popisał się..
Szkoda, ze tak go zlikwidował i pluje na takie zachowanie, ale ile razy można jednak wytrzymywać takich aktywnych graczy.
Noo to się popisałeśTo co Ty do plemion.
A na końcu przyleciały smoki, z oceanu wyszła Godzilla, która stoczyła pojedynek z King kongiem potem obudził się czerniol z brązowymi gaciami.Liptonek przestań farmazonić po fuzji tam zbierałeś ekipę do kosy i się o tym dowiedzialy pewniaczki i dostałeś lotkę.
A ciebie widać irytuje to i wyzwala w tobie agresję, dlaczego?Rozebrali Was to rozebrali i tyle.
Nie wiem po co 4 tydzień płaczesz o to
A ty jak rozumiem siedzisz w monitorze 24/7 i odpisujesz na każdą kopertę w ułamku sekundy.Nie ma to jak aktywny gracz odpisuje po 6h..., nie będe bronił pacika ale czasami ta bezradność gdy coś trzeba szybko, to zawsze kończy się tak samo... (za pewne już kara była wymierzona, ale patrząc na taką rozmowę, zakładam ze to byl kolejny raz gdy aktywny gracz nie popisał się..
Szkoda, ze tak go zlikwidował i pluje na takie zachowanie, ale ile razy można jednak wytrzymywać takich aktywnych graczy.
Nie no 6 h w ciągu dnia to chyba wejdziesz przeczytać wiadomość jak ci wyskoczy, etykiety ci bot opisuje? Wszystko co napiszą o psach to będziesz się tym zgadzać tylko dlatego że dużo osób z pukow tam gra, jeżeli nie ma czasu na grę, gdzie trzeba ten czas mieć to po co w to gra?A ciebie widać irytuje to i wyzwala w tobie agresję, dlaczego?
Czy to nie tak, że tym tylko się potrafisz bronić?
Że nie masz kompletnie nic na usprawiedliwienie tego gówna które tam kręcicie
Rozbiorka bo ktoś miał czelność napisać że to co zrobił pacik to chore zagranie? Bo wódz i rada mogą wszystko a reszta ma siedzieć przy budzie i merdać ogonkami?
Jesteś patologią, toksyną i dnem.
A ty jak rozumiem siedzisz w monitorze 24/7 i odpisujesz na każdą kopertę w ułamku sekundy.
Plujesz ale jednak..
próbujesz to usprawiedliwić. I to tym że ktoś oprócz gierki ma też życie realne, pracę, dom, może dzieci, zainteresowania, przyjaciół, rodzine i tysiąc innych spraw.
To ma być argument?
Czytam wypowiedzi piesków. I oprócz 2-3 czołowych zjebów, każdy z was pisze, że to było nędzne, złe i plujecie na to zagranie, pytam co z tym zrobiliście?
Że niby jaka jest ta gra? Gra polega na tym aby robić innych graczy w chuja? Czy Ty się rozumem z kaczką nie pozamieniał?Pacik źle to zrobil, ale nie różni się od reszty, która robi to podobnie lecz mniej huczniej i po cichu, ale taka ta gra jest...
Przestań pierdolić głupoty. Tak robią frajerzy bez zasad a nie większość. Normalne to jest gdy założyciel plemienia lub radny pisze na PW: "Cześć, niestety nie ogarniasz gry, oddajesz wioski dobrowolnie czy mamy zrobić siłową rozbiórkę". To jest normalne zachowanie.Pacik zrobił tak jak większość ludzi robi