• Rundy Szybkich zostaly na czas nieokreślony odwołane, więcej szczegolow pod tym linkiem!

Dyskusja o sytuacji na świecie 178

Backmonster

Łucznik
Wynik reakcji
510
Nie musi, w TI ostatnio dużo graczy wylatywało za olewanie grupowek, akcji, warzywienie, nieogarniecie i za inne grzechy, no ale właśnie - wylatywało. Byli ostrzegani, nie dostosowali się to wylecieli, ale nikt nikogo w chuja nie robił ani nie okłamał.

Akurat Ti to w kwestii wywalania wojsk w kosmos i wjezdania na pustaki na zastach topka plemion. Major kondor coś chyba o tym wie

Vejder91

Łucznik
Wynik reakcji
228
To mój ostatni post odnośnie św. 166. Każdy kto tam grał dobrze wie, że łowca szparagów dał mi lotę z Plemienia. (Później oczywiście został za ten czyn zneutralizowany)

Chcesz to sobie przestudiuj całą moją karierę.
Ja kosy nigdy nikomu nie wbiłem, w przeciwieństwie co do niektórych. Takie osoby to i matkę by sprzedały za blachę.

View attachment 38754
Nie mówiłem o kosie tylko sam odszedłeś od nich.
Kosy wbić nie wbiles nie spotkałem się z tym u Ciebie .
Ale lubisz troszkę przykoloryzowac tyle.
Najpierw bekę masz z piesków a potem marudzisz bo ktoś ponad wypowiedział Wam i wjechał w was takie życie

Co do rozbierania graczy mnie rozbierali 3 razy na 174 i jakoś nie płacze.
Raz w krukach jak robiłem bunkier i wbiłem topke
Potem bolusczylolus jak zrezygnowałem z rady w ak
A potem WHO

I nie płacze tak jak co nie ktorzy

Wynik reakcji
12
Zamknij pizde w końcu dostał siłowa to dostał.
Skakałeś to też dostałeś .

Przestań płakać bo naprawdę od początku świata o to płaczesz xd
Po prostu nie graj więcej z tymi ludźmi i tyle i skończ pierdolić już bo naprawdę robisz z siebie ofiarę losu i płaczesz jak by ktoś na Ciebie wziął kredyt na 200 tysi

Ty leszczu nie rozumiesz tego, że oszukanie kolegi z plemienia to nie jest rozbiórka siłowa? Takie gamonie nie powinny zabierać głosu w dyskusji.

Liptonek?

Zwiadowca
Wynik reakcji
638
Nie mówiłem o kosie tylko sam odszedłeś od nich.
Kosy wbić nie wbiles nie spotkałem się z tym u Ciebie .
Ale lubisz troszkę przykoloryzowac tyle.
Najpierw bekę masz z piesków a potem marudzisz bo ktoś ponad wypowiedział Wam i wjechał w was takie życie

Co do rozbierania graczy mnie rozbierali 3 razy na 174 i jakoś nie płacze.
Raz w krukach jak robiłem bunkier i wbiłem topke
Potem bolusczylolus jak zrezygnowałem z rady w ak
A potem WHO

I nie płacze tak jak co nie ktorzy

Vejder, przestań się upokarzać lub naucz się czytać ze zrozumieniem.

1) Jak mogłem odejść skoro zostałem wyrzucony?

2) Miałem bekę z piesków tylko dlatego, że jednego dnia pacik chce podpisywać sojusz, właściwie to trójkoalicję przeciwko Elite po czym dzień później wypowiadział nam PON.

Warto zaznaczyć, że przez tydzień chciał kosować Elity i marudził, że wymusili na nim aż 3 tygodniowy okres wypowiedzenia + to, że Elite przekracza ustaloną granicę rozwoju (xD)

3) Nie miałem żadnych pretensji do TI po tym gdy wypowiedzieli nam PON i w pełni rozumiałem ich ruch.
Problem zacząłem mieć w momencie gdy złamali okres wypowiedzenia i wjechali w TRYB dzień wcześniej.

jacho99

Miecznik
Wynik reakcji
775
Nie ma to jak aktywny gracz odpisuje po 6h..., nie będe bronił pacika ale czasami ta bezradność gdy coś trzeba szybko, to zawsze kończy się tak samo... (za pewne już kara była wymierzona, ale patrząc na taką rozmowę, zakładam ze to byl kolejny raz gdy aktywny gracz nie popisał się..

Szkoda, ze tak go zlikwidował i pluje na takie zachowanie, ale ile razy można jednak wytrzymywać takich aktywnych graczy.

Wynik reakcji
12
Nie ma to jak aktywny gracz odpisuje po 6h..., nie będe bronił pacika ale czasami ta bezradność gdy coś trzeba szybko, to zawsze kończy się tak samo... (za pewne już kara była wymierzona, ale patrząc na taką rozmowę, zakładam ze to byl kolejny raz gdy aktywny gracz nie popisał się..

Szkoda, ze tak go zlikwidował i pluje na takie zachowanie, ale ile razy można jednak wytrzymywać takich aktywnych graczy.
A co ma piernik do wiatraka?

Wynik reakcji
360
Rozebrali Was to rozebrali i tyle.
Nie wiem po co 4 tydzień płaczesz o to
A ciebie widać irytuje to i wyzwala w tobie agresję, dlaczego?
Czy to nie tak, że tym tylko się potrafisz bronić?
Że nie masz kompletnie nic na usprawiedliwienie tego gówna które tam kręcicie
Rozbiorka bo ktoś miał czelność napisać że to co zrobił pacik to chore zagranie? Bo wódz i rada mogą wszystko a reszta ma siedzieć przy budzie i merdać ogonkami?
Jesteś patologią, toksyną i dnem.

A ty jak rozumiem siedzisz w monitorze 24/7 i odpisujesz na każdą kopertę w ułamku sekundy.
Plujesz ale jednak..
próbujesz to usprawiedliwić. I to tym że ktoś oprócz gierki ma też życie realne, pracę, dom, może dzieci, zainteresowania, przyjaciół, rodzine i tysiąc innych spraw.
To ma być argument? :(

Czytam wypowiedzi piesków. I oprócz 2-3 czołowych zjebów, każdy z was pisze, że to było nędzne, złe i plujecie na to zagranie, pytam co z tym zrobiliście?

jacho99

Miecznik
Wynik reakcji
775

Two P*layers Te*am nie wiem po co mnie atakujesz, napisałem ze nie popieram takiego zachowania, ani nie usprawiedliwiam ale je rozumiem bo zakładam ze taka sytuacja nie pojawiła sie po raz pierwszy tylko kolejny...... Czy mi jest szkoda "gracza" co mniej gra hmmm czasami tak, czasami nie, ale podejmowanie takich decyzji nie jest prostę, ale konieczne dla dobra większości.
Pacik źle to zrobil, ale nie różni się od reszty, która robi to podobnie lecz mniej huczniej i po cichu, ale taka ta gra jest...

ps. wysokich mandatów też nie rozumiem i po za np: krzyczeniem na forum i tak suma sumaru muszę się z nimi pogodzić.

Double Trouble

Lekki Kawalerzysta
Wynik reakcji
300
A ciebie widać irytuje to i wyzwala w tobie agresję, dlaczego?
Czy to nie tak, że tym tylko się potrafisz bronić?
Że nie masz kompletnie nic na usprawiedliwienie tego gówna które tam kręcicie
Rozbiorka bo ktoś miał czelność napisać że to co zrobił pacik to chore zagranie? Bo wódz i rada mogą wszystko a reszta ma siedzieć przy budzie i merdać ogonkami?
Jesteś patologią, toksyną i dnem.

A ty jak rozumiem siedzisz w monitorze 24/7 i odpisujesz na każdą kopertę w ułamku sekundy.
Plujesz ale jednak..
próbujesz to usprawiedliwić. I to tym że ktoś oprócz gierki ma też życie realne, pracę, dom, może dzieci, zainteresowania, przyjaciół, rodzine i tysiąc innych spraw.
To ma być argument? :(

Czytam wypowiedzi piesków. I oprócz 2-3 czołowych zjebów, każdy z was pisze, że to było nędzne, złe i plujecie na to zagranie, pytam co z tym zrobiliście?
Nie no 6 h w ciągu dnia to chyba wejdziesz przeczytać wiadomość jak ci wyskoczy, etykiety ci bot opisuje? Wszystko co napiszą o psach to będziesz się tym zgadzać tylko dlatego że dużo osób z pukow tam gra, jeżeli nie ma czasu na grę, gdzie trzeba ten czas mieć to po co w to gra?

Pacik zrobił tak jak większość ludzi robi, próbujecie coś wmówić a grałaś w go, gdzie sarissa udawał jego coopa żeby go rozebrac i co z tym zrobiłaś? Tyle hipokryzji to dawno nie widziałem XD

Wynik reakcji
12
Pacik źle to zrobil, ale nie różni się od reszty, która robi to podobnie lecz mniej huczniej i po cichu, ale taka ta gra jest...

Że niby jaka jest ta gra? Gra polega na tym aby robić innych graczy w chuja? Czy Ty się rozumem z kaczką nie pozamieniał?
Na św. 176 zacząłem grę ze sporym opóźnieniem. Nie znałem tam nikogo. Teraz jestem w TOP1 plemieniu. Nikogo nie sprzedałem, nikogo w chuja nie zrobiłem. I od początku założyciele plemion mnie traktowali z godnością. Ja byłem w porządku wobec nich a oni wobec mnie. To jest normalne zachowanie. TAK KURWA wygląda ta gra. To jest normalne zachowanie. A nie że dostajesz rozkaz wysyłki defa na akcje i podstępem założyciel plemienia przejmuje twoją wioskę a ktoś kto kurwa miał odwagę nazwać rzecz po imieniu zostaje wyjebany. To nie jest kurwa normalne.

Ja to przynajmniej mam jaja i zasady a frajerzy, którzy ich nie mają niech dalej grają z @PacikW. I tak wiem, że was rozjebią bo nie wierzę, że będąc takim frajerem można wygrać świat. Nie macie zasad, w chuja robicie swoich to i was zrobią w chuja zapamiętajcie sobie moje słowa. A pfu!

Wynik reakcji
12
Pacik zrobił tak jak większość ludzi robi
Przestań pierdolić głupoty. Tak robią frajerzy bez zasad a nie większość. Normalne to jest gdy założyciel plemienia lub radny pisze na PW: "Cześć, niestety nie ogarniasz gry, oddajesz wioski dobrowolnie czy mamy zrobić siłową rozbiórkę". To jest normalne zachowanie.

Z resztą co to jest za przyjemność z gry gdy nie zdobywa się wiosek umiejętnościami, planowaniem, strategią tylko robieniem własnych kolegów z plemienia w chuja? :D

Kiedyś pamiętam na świecie grało 15tyś osób, teraz gra 5tyś a za kilka lat będzie 1tyś właśnie przez takie frajerskie zachowanie, wspomnicie moja słowa.

jacho99

Miecznik
Wynik reakcji
775

Gwidon Zuchwały, grasz najwidoczniej za mało że tego nie rozumiesz...., ale bardzo się cieszę ze jesteś w top 1 w plemieniu na uboczu i nie musisz widzieć tego co dzieje się za kulisami.

Ale żebyście poczuli się lepiej z Two P*layers Te*am napisałem pacikowi, ze nie ładnie się zachował i pokiwałem palcem..

Do góry