@Liptonek? następnym razem zostawię diodę pustą bo przecież wojska defensywne w sytuacji w której ubijają wam offy ze szlachtą są marnowane i prób przejęcia wioski nie powinno się w ten sposób udaremniać. Zacznę natomiast robić tak jak Ty, czyli trzymać zagrodę mobila pod randomowego offa który leciał sobie całą noc.
Odbiłeś wioskę po tym jak gracz odszedł od nas z plemienia i podał wam czasy, od razu pochwaliłeś się raportem i do mnie na pw, jak i później do innych graczy naszego plemienia.. ale jak następnego dnia w odwecie zabrałem Ci dwie to już cisza. Zamiast sobie podbudowywać wybujane ego, zacznij grać bo na ten moment nic szczególnego poza szczekaniem nie pokazałeś.
A co pieski pokazały poza tym że wódz chciał grać największą rolę na tym świecie? ;p
Wioski u mnie, deff poszedł w piach ale to z decyzji osób które zaplanowały mój przeskok do innego członu.. chociaż planowanie ciężko nazwać pw "zmieniasz człon" i wrzucenie wiosek na froncie do stałej obstawy która leci 24-48h i jeszcze nie doleciała. Pośmiać się można z tego że pustych wiosek nie potrafiliście przejąć przez cały dzień, a jedyna która wam wpadła to tylko dlatego że machnąłem się w pracy z jedną etykietą i cofka poszła na antyklina nie grubasa.
Ale jak chcesz raport to proszę:
![]()
Pomyśl sobie, ile masz % szans na blaszkę jeżeli Pacik tak wszystkich będzie rozbierał - wyjątkowe grono z blaszką![]()
No dokładnie, ja się tutaj o całym plemieniu nie wypowiadam bo wystartowałem z zaproszenia od brata.. nawet nie wiedziałem w jakim będę plemieniu, bo nawet nie miałem być w plemieniu - wiecie jak jest miała być jedna wioska rozwinięta, ale się trochę zagalopowałem.
Jak zaczniesz czytać forum ze zrozumiem, a nie tylko wybiórczo to może dojdziesz do tego czemu, czy może po co znalazł się tam ten raport.. wystarczy zobaczyć posta wyżej. Tak samo oceniając to "pokaleczone" wyrżnięcie deff'a po raportach nie znając sytuacji jest komiczne tylko czego się spodziewać po clownie z FO.
Tym bardziej że wypowiadasz się z uwagi na plemię, a nie gracza to szkoda klawiatury i moich palców żeby wdawać się z Toba w konwersacje, aż tak nisko się nie schylę.
A co pieski pokazały poza tym że wódz chciał grać największą rolę na tym świecie? ;p
czyj rapek na fo nie jest głupi? Ostatecznie liczy się kto wygrał świat i w jaki sposob.Popatrzyłem na post wyżej. Potwierdzam po raz kolejny, nic się nie zmieniło, nadal Twój rapek jest tak samo głupi.
Szkoda palców? A to masz pozłacane? A może zwracać się do jaśnie pana 'ekscelencjo'? Nie ma problemu.
czyj rapek na fo nie jest głupi? Ostatecznie liczy się kto wygrał świat i w jaki sposob.
Mi na starcie świata ubito grubasa i czy jakoś to przeżywam?
Fo jak Fo ale brakuje tu więcej luzu bo spinanie się o większe sprawy dopiero przed nami
No ale to zawsze tak się zdarza xD nie żebym bronił czyjeś plemieę ale z biegiem czasu przy wiekszych frontach to bedzie norma. Rapki na fo nic nie dają, Staty wyznacznik jak sobie ekipy radzą. A i ostatecznie staty nic Ci nie dadzą bo ekipa potrafi zmienic dyplo i wychodzi na plus.Zgadzam się. Rapki w większości idiotyczne, ale nie róbmy bekowiska. Zagroda offa, na pół zagrody deffa i co to ma być?
No ale to zawsze tak się zdarza xD nie żebym bronił czyjeś plemieę ale z biegiem czasu przy wiekszych frontach to bedzie norma. Rapki na fo nic nie dają, Staty wyznacznik jak sobie ekipy radzą. A i ostatecznie staty nic Ci nie dadzą bo ekipa potrafi zmienic dyplo i wychodzi na plus.
Czy tylko dla mnie ciptonek wypowiadający się na temat kos brzmi jak największy hipokryta świata? Bo niezła beka typ co kosowal własne plemiona nawet jako założyciel wmawia drugiemu, że jest kosiarz Xdd.Dla mnie to menda i pospolity kosiarz. Tylko normalnych graczy szkoda, natomiast jak przyjdzie czas myślę, że podejmą mądrą decyzję.
nie czuję potrzeby żeby ktoś mi doradzał z prowadzenia się na FO. Mądrości na FO można przelewać z rozegrywanych światów. Jak kto je rozgrywa to już nie moja bajka bo ostatecznie każdy odpowie za swoje ruchy na plus czy minus. Osobiście wolę Fo kiedy wbijamy w moment najlepszych rozgrywek. Tutaj można się śmiać z piesków etc ale na koniec zostaną max 4 ekipy które rozegrają to miedzy sobą. Jedno jest pewne że nie będzie wśród nich piesków.,Ty nawet mądry człowiek jesteś. Aż głupio mi, że ostatnio się do Ciebie o coś przyczepiłem. Czasem napiszesz głupotę, ale zdarza się. Jedynie ja się ustrzegam takich błędów, mogę Ci dać kilka porad z konsekwencji.
nie czuję potrzeby żeby ktoś mi doradzał z prowadzenia się na FO. Mądrości na FO można przelewać z rozegrywanych światów. Jak kto je rozgrywa to już nie moja bajka bo ostatecznie każdy odpowie za swoje ruchy na plus czy minus. Osobiście wolę Fo kiedy wbijamy w moment najlepszych rozgrywek. Tutaj można się śmiać z piesków etc ale na koniec zostaną max 4 ekipy które rozegrają to miedzy sobą. Jedno jest pewne że nie będzie wśród nich piesków.,
Ahh, wybacz. Nie doczytałem do końca. Tak myślałem, że masz na myśli pacika. Opis w pełni się zgadza.Czy tylko dla mnie ciptonek wypowiadający się na temat kos brzmi jak największy hipokryta świata? Bo niezła beka typ co kosowal własne plemiona nawet jako założyciel wmawia drugiemu, że jest kosiarz Xdd.
Zatrzymajcie tą karuzele śmiechu bo tryby zaczynają się łamać.