gdyby nie nieograniczona farma to na ten nadchodzący bym Cię zapraszałbelum nie grało na s170
Dalej czekam na part2 tego!
Chyba trzeba dogadać sojuszBo to marzyciele małą literą, nadal marzą, że wygrają
A my mamy Dziobaka to my Marzyciele
weszla wudeczka %%%%% i nie ma czasu na wioski
Nie grało, ale istniało i nawet koalicyjnie miało 70% świata.belum nie grało na s170
ja słyszałem, że bellum miało 79% świata i 23k offów(bo espadzie zajumali jak tamci na emeryturze stracili czujność) - kto wie jaka była prawda(poza tymi co wiedzą najlepiej zawsze xd)Nie grało, ale istniało i nawet koalicyjnie miało 70% świata.
Mieli dużo świata i dość ofow i defow. Nie mieli natomiast wodza ani kogoś kto skutecznie to pociągnie.ja słyszałem, że bellum miało 79% świata i 23k offów(bo espadzie zajumali jak tamci na emeryturze stracili czujność) - kto wie jaka była prawda(poza tymi co wiedzą najlepiej zawsze xd)
Jego wierny Pudel też xD Vejderowi się zaraz pałace skończąChyba menelica już porzuciła konto
TI pokonało już barbarzyńców, wszystkich jankow i mackow z obrzeży.czym Ci potezne TI zawiniło
nie, utkwiles mi tak w pamieci, jak tam truskawki?Nie możesz spać bez myśli o mnie dalej misiu?
bol dupy widze XDTI pokonało już barbarzyńców, wszystkich jankow i mackow z obrzeży.
Jaki może być kolejny cel tak potężnego kolosa?
Tryby bijące się z psami XDDD
Przez Ciebie? Proszę CieChłop chcę zostać wyjaśniony i zostanie![]()