Tu się zgodzę w 100%. Jak na największą akcję do tej pory na serwerze (o czym świadczy ilość RA/RO) macie na ten moment 4 wioski na plus. Do wieczora raczej sporo tego nie dojdzie. Zaś jeśli chodzi o współczynnik pokonanych a ataku/obronie to biorąc pod uwagę tylko człony Peka i PGEN macie 1.2mln RA, a my 1,6mln RO, więc z naszej strony dosyć słabo. Na pewno ciekawa akcja pomimo sporej ilości "błędów" z obu stron.nikt nie odtrąbił sukcesu, można powiedzieć remis
Na pewno poszłaby nam lepiej gdybyś nauczył nas klepać te mityczne pół zagrody defa w 1 dzień w każdej wiosceAle zapomniałeś dodać, że oni mają PP to jednak dobrze wam obrona wyszła matematyku
a to nie czasem Szale na 171 płakały do VG ze gdyby nie PP to po miesiacu by znikli ? xDDDNie bo tam nie gram, ale po prostu śmieszy mnie twój płacz xd
Nie ma na tym świecie ekip, to i nie ma dymów na starcie świata. Trzeba poczekać na pierwsze kosy, a wtedy zaczną się igrzyskawieje tu nudą
klej tam łeb dzbanie i zacznij coś grać, bo jak narazie to tylko biegasz po forum robic z siebie debila. nawet knro sie z ciebei smiejeNie ma na tym świecie ekip, to i nie ma dymów na starcie świata. Trzeba poczekać na pierwsze kosy, a wtedy zaczną się igrzyska
@Cesarz Kedda kiedy pakujecie się na kolejny świat? Już nie potrafię zliczyć ile przegraliście, pomożesz mi z tym?
No to masz poważny problem jak do dwóch nie potrafisz liczyć. Nawet nie pytaj swoich kolegów ile światów przegrali bo Ci styki przepali od liczb@Cesarz Kedda kiedy pakujecie się na kolejny świat? Już nie potrafię zliczyć ile przegraliście, pomożesz mi z tym?
(absolutna sraka umyslowa, lepiej nie czytać drugi raz)