Jacq
Rycerz
- Wynik reakcji
- 1.263
ej może słaby z matmy jestem, ale aby top 3 plemie nie powinno wygrywać z top10-13?
Powinno, poczekamy zobaczymy
ej może słaby z matmy jestem, ale aby top 3 plemie nie powinno wygrywać z top10-13?
Ja takim standardem oceniam grajkow. Masz gówniane statystyki to dlaczego mam nie mówić, że grasz tu jak gówno? Na loda można się złapać ale najpierw legitymację szkolną wyślij, bo po głosie ciężko ocenic czy masz 17 lat czy 14Ale ja nie płacze ze ktoś wbił kosę tylko dla mnie jest dnem społecznym i nie mam zamiaru z nim grać a dlaczego nie mam o tym napisać gdzieś że ktoś jest szmatą i się sprzedał.
Bo nie zdążyłem po drugie z wiosek deff owych wszystko co mam jest na stalksch może?
Loda dalej nie ma więc stałe też nie będzie![]()
Ale ja nie ukrywam tego że nie gram xd mówiłem że jak wyjadę to nie będę grał i nie gram Mk gra i ew odpisuje na pv i wysyłam stalki i off na akcjeJa takim standardem oceniam grajkow. Masz gówniane statystyki to dlaczego mam nie mówić, że grasz tu jak gówno? Na loda można się złapać ale najpierw legitymację szkolną wyślij, bo po głosie ciężko ocenic czy masz 17 lat czy 14
Już Ci mówiłem, jak chcesz to możesz opuścić plemię. Nikt cie tu na siłę nie trzyma wtedy będziesz mógł sprawdzić ile osób zostanie że mną a ile z wami tylko ciekawi mnie co zrobicie bez naszego deffa z forntowcami pokroju ty. Szczycisz się statystykami a całe twoje RO jest nabite na naszym deffieNom całe Coso widzi, że jesteś aktywniejszy na FO niż w grze
Nom całe Coso widzi, że jesteś aktywniejszy na FO niż w grze
XD?Bo na FO jest najsilniejszy, co jest zabawne bo nawet tu jest najsłabszym ogniwem całego COSO
To wskaż mi fragment gdzie szczyce się moim RO, bo nawet o tym nie wspominałem. Jeśli jest to odbicie piłeczki do twoich gównianych statystyk to niestety pudło. Celowo nie wpisywałem twojego RO, bo wiadomo że tą statystykę nabija plemie.Już Ci mówiłem, jak chcesz to możesz opuścić plemię. Nikt cie tu na siłę nie trzyma wtedy będziesz mógł sprawdzić ile osób zostanie że mną a ile z wami tylko ciekawi mnie co zrobicie bez naszego deffa z forntowcami pokroju ty. Szczycisz się statystykami a całe twoje RO jest nabite na naszym deffie
zachowałeś się jak paruwa i masz za długi jezyk, współplemieńcy powinni uważać żebyś z zazdrości nie zgłaszał ich o skrypty, bo maja więcej wiosek.![]()
I lincz poleciałNo jeszcze żeby to wiadomość była do niego XD
Hahah to mnie rozśmieszyło szczerze mówiąc XDBo na FO jest najsilniejszy, co jest zabawne bo nawet tu jest najsłabszym ogniwem całego COSO
Zajmij się lepiej językiem polskim, bo niedługo matura a ty nie umiesz zdania skleić xDXD?
Zajmij się lepiej wojna z knd bo plrmke kilka razy mniejsze od was was klepie misiaku
Zajmij się lepiej językiem polskim, bo niedługo matura a ty nie umiesz zdania skleić xD
To za sentyment na 176 i tym krótkim epizodzie .W końcu ktoś uwzględnił D!! dzięki Panowie
Mówi Chłop, który pracuje fizycznie za śmieszne pieniądze xdZajmij się lepiej językiem polskim, bo niedługo matura a ty nie umiesz zdania skleić xD
Ajajaj Michałek poprzedni post ominales, ale rozumiem że nie masz argumentu na obronę swoich farmazonów.Mówi Chłop, który pracuje fizycznie za śmieszne pieniądze xd
O mnie się nie musisz martwić poradzę sobie misiu
Sam już tak nie pracuję, ale wyzywanie za pracę fizyczną pokazuje twój poziom. Jesteś zwykłym chamem i prostakiem z wyjebanym ego, a takich trzeba tępić. Chłopaki, fajnie się to czyta, ale proszę, nie zniżajmy się do jego poziomu i mu więcej nie odpisujmy. Chłopa ewidentnie życie pokrzywdziło i próbuje się dowartościować w gierce komputerowej.Mówi Chłop, który pracuje fizycznie za śmieszne pieniądze xd
O mnie się nie musisz martwić poradzę sobie misiu
Nie on poprostu ma swój światSam już tak nie pracuję, ale wyzywanie za pracę fizyczną pokazuje twój poziom. Jesteś zwykłym chamem i prostakiem z wyjebanym ego, a takich trzeba tępić. Chłopaki, fajnie się to czyta, ale proszę, nie zniżajmy się do jego poziomu i mu więcej nie odpisujmy. Chłopa ewidentnie życie pokrzywdziło i próbuje się dowartościować w gierce komputerowej.
Odpisze ci na niego potem bo mi się nie chce spokojnie pamiętam o tym, skoro jestem niepełnoletni to chyba logiczne że mieszkam z rodzicami xd zazdrościsz, że ktoś mnie kocha?Ajajaj Michałek poprzedni post ominales, ale rozumiem że nie masz argumentu na obronę swoich farmazonów.
Znowu się orasz chłopaku. Mogę fizycznie pracować za śmieszny hajs ale matka nie musi mi internetu opłacać xD
Chłop się zaczął wypowiadać na temat mojej nauki to wypowiedziałem się na temat jego pracy, jak się nie uczysz w szkole i lądujesz potem na budowie to musisz znać swoje miejsce i nie szczekać pyskiem gdzie nie możeszSam już tak nie pracuję, ale wyzywanie za pracę fizyczną pokazuje twój poziom. Jesteś zwykłym chamem i prostakiem z wyjebanym ego, a takich trzeba tępić. Chłopaki, fajnie się to czyta, ale proszę, nie zniżajmy się do jego poziomu i mu więcej nie odpisujmy. Chłopa ewidentnie życie pokrzywdziło i próbuje się dowartościować w gierce komputerowej.
Albo w sumie już odpowiem, pisałeś o tym na dc nie na fo.To wskaż mi fragment gdzie szczyce się moim RO, bo nawet o tym nie wspominałem. Jeśli jest to odbicie piłeczki do twoich gównianych statystyk to niestety pudło. Celowo nie wpisywałem twojego RO, bo wiadomo że tą statystykę nabija plemie.
Na końcu też się mijasz z prawdą, bo moje RO jest nabite mniej więcej w takich proporcjach.
50% Coso, 25% własny def, 25% deff od plemienia Peka. Co do poziomu frontowca to słabo słychać szczekanie z zaplecza, musisz głośniej krzyczeć