Na rzecz knd które z wami wygrywa, logiczna sprawa, to chyba o was źle świadczy że olewacie graczy, zresztą chyba wasi głowni frontoecy teraz się o to obrazili ;dezmow?
Ojejku niszczę wizerunek COSO na fo co my teraz zrobimy. Boli Cię to, że się z was śmieje czy może to, że uważam że mamy większe szanse na wina niż wy?
Hmm patrząc na to w jakim miejscu jest teraz COSO to nie wiem czy taki chaos u nas jest, zobaczymy jaki będzie u was jak przyjdzie czas obrony akcji na 2 fronty.
A co ma Kreon do mnie xd? Nie jest moim Panem jak ty keddy misiu
Zabawne, że raz już was rozjebalismy i zrobimy to drugi raz.
Czyli szczyscisz się tym, że wydaliście najwięcej ppkow na tym świecie i nie potraficie ogarnąć nawet swojego podwórka tak?
Mialme na myslisci statystyki wojny pomiędzy coso a wami po wstąpieniu kwa do nas i od tego momentu tak wygrywamy.
Boli cie wielkie COSO. No cóż nie ma sensu żebym tu ci wypisywał rankingi kto moim zdaniem jest top 1 2 czy 3 zobaczymy kto zostanie na tym świecie po wakacjach, pierwszy poważny sprawdzian was czeka z braku frontu pojawiły wam się 3, praktycznie bez obrzeży ciekawi mnie jak tu się potoczy sytuacja.
XD, nie wypowiedzieliśmy wojny tajfinom, virusom i Pz żeby nie nabijać pustych statystyk gdzie prsejelismy ponad 200 wsi, ale ok wpisz sobie w CV ze ranking wojen masz wysoki.
Ktoś tam jeszcze pisał, żebym przyszedł na front no niestety muszę was zmartwić, będziecie musieli na to wielkie wydarzenie poczekać jeszcze 1.5 miesiąca
Okej to ja lubię, możliwość zmiażdżenia cię kolejny raz swoją masa
Zacznijmy od początku:
W którym miejscu
KND wygrywa z PSS, chyba tylko w konkursie kto dłużej
utrzymać się zanim PSS go jebnie. Są mniejsi, mniej zorganizowani, posiadają
4 3 krotnie mniej wiosek, nie będą w stanie nas zatrzymać.
Mam nadzieję że nawet taki
odklejeniec to zrozumie xd
(wątpliwa sprawa)
kolejny punkt:
"Ojejku niszczę wizerunek coso, czy cię boli że się z was śmieje bla bla bla"
Z racji że lejesz znowu wodę, mogę cos odpisać.
Niszczysz wizerunek Coso nie tylko na
Fo,
wewnętrznie też masz
większość wrogów, to jak się wypowiadasz o własnych ludziach przytoczę "
50% nawet nie uważam za moich", to jak każdy
ciśnie z was bekę na Fo, grze i odliczanka jest nawet kiedy
spadniesz z taboreta.
Kolejny temat:
Uważasz że PSS obawia się Wielkiego Coso i zlepka KND które próbujesz wchłonąć?
Nic bardziej
mylnego, najwidoczniej jesteś jedynym od was który najmniej spodziewa się tego co będzie, nie żebyśmy
walczyli na 3 fronty od dłuższego czasu i na każdym przegrywają na nas
(prócz stabilizacji po pozostałościach Masy) mimo wszystko jesteśmy na plus
co widać, słychać i czuć.
Kolejne miałem nie komentować, ale w sumie czemu nie
"Kreon nie jest moim panem jak ty keddy"
Zejdź na ziemię, jestem człowiekiem który gra
pod Kedda choć ja go nazywam Shenzi, nie musi to nikomu pasować natomiast
wolę rządy człowieka rozumnego z którym coś idzie załatwić, niż małpę której dasz banana jak tobie Michaso
i zamknij dupę.
"Zabawne że raz was rozjebalismy i zrobimy to ponownie" - Super że masz tak daleko sięgające
marzenia, nie odbiorę dziecku marzen. Ale lepiej zapoznaj się z sytuacją jaka panuje na naszym froncie, waszym z Gs i
ogólnymi statystykami, bo nie chce nic mówić my mrozac front nadal
jebiemy twoje plemię Michaś.
Takze nie będę się tu rozwodził już bardziej nad tobą klaunie świata 177, ale zejdź na ziemię, zjedz Snickersa bo Gwiazdorzysz i przestań męczyć ludzi swoją obecnością, dzięki!