Nie ma na tym świecie ekip, to i nie ma dymów na starcie świata. Trzeba poczekać na pierwsze kosy, a wtedy zaczną się igrzyskawieje tu nudą
@Cesarz Kedda kiedy pakujecie się na kolejny świat? Już nie potrafię zliczyć ile przegraliście, pomożesz mi z tym?
No to masz poważny problem jak do dwóch nie potrafisz liczyć. Nawet nie pytaj swoich kolegów ile światów przegrali bo Ci styki przepali od liczb@Cesarz Kedda kiedy pakujecie się na kolejny świat? Już nie potrafię zliczyć ile przegraliście, pomożesz mi z tym?
Zwycięstwo przez połączenie trzech ostatnich plemion?Jeżeli Chodzi o Kaczuszki skrót KWA to jest tylko jedne zwycięskie plemie co ma bilans 1:0
we usuń te PSS z opisu bo krowy na polu rżąZwycięstwo przez połączenie trzech ostatnich plemion?![]()
Chyba dupa piecze? Odpowiesz na moje pytanie czy będziesz dalej szczękał zamiast kwakac..we usuń te PSS z opisu bo krowy na polu rżą
a to było pytanie? Wybacz, od PSS oczekiwałem Sarkazmu, Koalicja PinWin + Ogór + KWA istniała od około 2 miesiąca świata, potem trochę się działo, m.in Pewien Joker stwierdził, że chce przegrać świat, skosował z kilkoma elitarnymi graczami, stracili 400 wioch w 2 dni a finał jest jaki jestChyba dupa piecze? Odpowiesz na moje pytanie czy będziesz dalej szczękał zamiast kwakac..
Polecam się na przyszłość, mogę jeszcze zaoferować historie o Pewnym Aresie oraz Japaczu i ich kolegach @Kapinozaur, @Coco JamboWydaje mi się że skoro na koncie zdania jest znak zapytania to trzeba to traktować jak pytanie.. i dzięki za odpowiedź, nie sledze histori innych światów
Jakie PSS wyszczekaneZ chęcią poobserwuje czy w końcu się trafi świat na którym zaczniecie cokolwiek robić poza próbami skosowania kogo tylko się da i dawaniem się rozbierać
W każdym razie kibicuję![]()