• Rundy Szybkich zostaly na czas nieokreślony odwołane, więcej szczegolow pod tym linkiem!

Dyskusja o sytuacji na świecie 177

Moon922

Pikinier
Wynik reakcji
17
No a mi sie wydaje ze tak xD nawet pamietam szariego, ktory mowil ze nigdy wiecej swiatow z PP :D

GilGalad

Miecznik
Wynik reakcji
243
Jakie PSS wyszczekane :D Z chęcią poobserwuje czy w końcu się trafi świat na którym zaczniecie cokolwiek robić poza próbami skosowania kogo tylko się da i dawaniem się rozbierać :D

W każdym razie kibicuję :D

Wynik reakcji
154
Chyba dupa piecze? Odpowiesz na moje pytanie czy będziesz dalej szczękał zamiast kwakac..
a to było pytanie? Wybacz, od PSS oczekiwałem Sarkazmu, Koalicja PinWin + Ogór + KWA istniała od około 2 miesiąca świata, potem trochę się działo, m.in Pewien Joker stwierdził, że chce przegrać świat, skosował z kilkoma elitarnymi graczami, stracili 400 wioch w 2 dni a finał jest jaki jest :)

NajnTe

Miecznik
Wynik reakcji
72
Wydaje mi się że skoro na koncie zdania jest znak zapytania to trzeba to traktować jak pytanie.. i dzięki za odpowiedź, nie sledze histori innych światów

Wynik reakcji
154
Jakie PSS wyszczekane :D Z chęcią poobserwuje czy w końcu się trafi świat na którym zaczniecie cokolwiek robić poza próbami skosowania kogo tylko się da i dawaniem się rozbierać :D

W każdym razie kibicuję :D

Nikogo nie interesują tutaj wasze farmazony i żale w związku z waszym puszczeniem kierownicy ostatnim razem :)

Jedyne pytanie...
Sam wyszedł, bo miał dość nieporadności w K-W-A czy wyleciał, żeby stat jeszcze bardziej sobie nie psuć?
Pytam, bo chcę wiedzieć czy już się zaczyna markowanie statami <szampan>

Do góry